na obiecanych odpowiedziach miał być koniec, ale ponieważ osobnik szkodzący klubowi przez rozpuszczanie oszczerczych plotek o rzekomym pijaństwie zawodników - żąda bana dla mnie - nie będzie końca.;). Forum .potterze czytają także dziennikarze. A oni "kochają" takie brednie o pijakach. Znacznie bardziej niż dywagacje na temat trenera. I upublicznianie takich spraw, szczególnie gdy są bredniami - to dopiero szkodzi Klubowi.
Doskonale wiadomo, że Profesor zwalnia trenerów wtedy kiedy [b]on[/b] chce, a nie wtedy chcą tego gołodupcy z forum.
Z forum i z "Wniosków do Profesora Filipiaka" ma on jedynie polew i bekę - szczególnie z wpisów pewnej osoby o nicku zaczynającym się na "po", a kończącym na "er" :D
I wiadomo, że Zielińskiego nie zwolni, co najmniej do momentu gdy wylądujemy twardo na 16 miejscu. Ale i wtedy zwolni go dopiero wtedy kiedy [b]on[/b] będzie chciał. A że powie iż "kibice (z forum, hahahaha;)) wymusili zmianę" to powie. Tak jest zawsze w przypadku trenerów, których lubi.
Wiadomo , że trenera niz wolni. Wsadzając ten kij w mrowisko chciałem zwrócić uwagę na pewne sprawy.
Jestem zdecydowanym p[rzeciwenikiem zwalniania trenerów w trakcie sezonu.(niestety nie działa to akurat w przypadku trenerów, w których potter się zakocha ;))
Najlepszym dowodem, ze nie zamierzam "zwalniać" Zielińskiego są kabaretowe propozycje "następców".
Być może jestem głupi, ale nie aż tak, żeby mieszając statystykę z błotem podpierać się nią. A że potter tego nie zauważył - cóż, nie mój problem :P
Reasumując. knur ma rację, ze wniosek jest przedwczesny.
Niemniej dla mnie Zieliński może zostać, pod warunkiem zmian w sztabie szkoleniowym. Wiadomo, że chodzi o skauta i trenera przygotowania fizycznego. Jeśli jednak Zieliński wyżej postawi lojalność wobec funfli nad dobro Cracovii - dla mnie będzie to sygnał, że jednak wątek nie był przedwczesny.
EOT z mojej strony
-
-
Jacek Zieliński powinien odejść
MakuKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Leszeczku, jesli taki watek ma byc w jakims sensie szkodliwy dla morale druzyny, dla samopoczucia
> trenera, to przeciez zle swiadczy o nich. Jesli jest to jakas presja, to ich obowiazkiem jest ja
> udzwignac i pokazac swoja postawa chociazby w przyszlym meczu,ze wszelkie dywagacje forumowe sa gowno warte.
Ja się o drużynę nie boję. Obawiam się, że obecnej presji nie wytrzyma kilku forumowiczów, a może to mieć przełożenie na decyzję prezesa.
100% poparcia dla trenera !
Mam juz dosc tej karuzeli z trenerami...przyjdzie nowy , zapunktuje troche a kiedy wpadniemy w dolek to znowu out ..i tak kuwa do usranej smierci!
W dziejach Comarchu to najlepszy trener jakiego mamy .Dac Jackowi popracowac !
Spodziewalem sie slabszego sezonu , bo oslabienia sa ( chcby kontuzje) , nowi pilkarze ktorzy dopiero wpasowuja sie w zespol a i reszta ligi juz nas nie ignoruje jak to bywalo. Inaczej teraz patrzy sie na Cracovie - juz nie jak na dostarczycieli latwych punktow z utopijna taktyka..
Dac pracowac i czekac na lepsze wyniki.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kolejny raz proszę moderatora o usunięcie
> szkodliwego tematu i zbanowanie osobnika
> szkodzącemu klubowi czyli autora tematu tomexa.
Bana dla szkodników którzy takimi wątkami srają we własne gniazdo i plują jadem na trenera.Dla kolegi tomexa proponuję sanatorium zamknięte odłączyć prąd żeby niebyło dojścia do netu Zamknąć przegłodować podleczyć i za miesiąc góra dwa będziemy mieli fajnego kolegę
czy moze ktos wyjebac ten watek w kosmos ??? Tomex Ty chlopie wez jakas prace znajdz jak nie masz co robic ze napierdalasz tyle postow wciagu dnia. widac ze Ci sie nudzi skoro zrobiles watek o odejsciu Zielinskiego w tym momencie!
Myslisz Focus , ze tego dozyjemy ? Co prawda kolejne wcielenia Misia co raz mniej irytuja .....to poprostu - jemu nie starczy zycia na pozytywna przemiane !
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,2258653,page=144
152 dni później
Znalazłem wątek i go odkopuję. Nazwisko nowego trenera brzmi: PIOTR GÓRECKI, który mam nadzieję okazać się dla nas takim samym trenerem jak dla CSKA - Magiera.
Zmiana trenera powinna nastąpić tylko i wyłącznie po zakończeniu sezonu zasadniczego, a przed walką o play-offy. Mojego zdania nie zmienię, nawet jak cudem wylądujemy w "8"
idze idze placzliwy jatrzycielu, plus taki ze mam nadzieje ze nie bede musial widziec twoich placzow w innych watkach, produkuj sie tutaj z laski swojej
Dajcież spokój z tym wątkiem do końca sezonu zasadniczego -póki co zdobyliśmy 4 pkt, w 2 meczach .
Gargamelu, tak z czystej ciekawości. Znasz trenera Góreckiego, rozmawiałeś z nim kiedyś, czy jak zwykle teoretyzujesz?
Niezmiernie mnie frapuje, na jakiej podstawie zestawiasz go z Magierą?
Miałem takie postanowienie ostatnie, że już więcej na forum nigdzie nic już nie napiszę, ale widzę że nadeszła wiosna i niektórym już słońce przygrzało. Zwolnienie trenera to żart. Tak jak napisał wyżej Piotrek67 w tej rundzie, pomijając grę mamy w 2 meczach 4 punkty. To dużo. (nawet sobie policzcie przy 30 meczach daje to 60 punktów co pozwala walczyć o puchary). Oczywiście to nie jest taki prosty przelicznik ale punktowo jest okej. I tyle. Więcej nie skomentuje bo to jak pisałem jest śmieszne. Więc też proszę o usunięcie wątku.
P.S. (takie uwagi techniczne, nie tylko do tego wątku, choć nieco korespondują) Widzę że niektórzy tylko czekają żeby się tylko doczepić do czegokolwiek, nawet mecz im nie przeszkadza, że Cracovia gra, tylko siedzą na forum i narzekają. Poczekajcie chociaż do przerwy, albo na koniec meczu - taka prośba.
Widzę też że niektórzy wyjątkowo długie ferie mają, może do jakiejś roboty by się zabrali, bo aż odechciewa się na forum wchodzić.
...z odległości Podkarpacia wszystko jest proste...nawet uprawnienia :D
- Edytowany
[quote='gargamel9998' pid='1220693' dateline='1487589140']
Znalazłem wątek i go odkopuję. Nazwisko nowego trenera brzmi: PIOTR GÓRECKI, który mam nadzieję okazać się dla nas takim samym trenerem jak dla CSKA - Magiera.
Zmiana trenera powinna nastąpić tylko i wyłącznie po zakończeniu sezonu zasadniczego, a przed walką o play-offy. Mojego zdania nie zmienię, nawet jak cudem wylądujemy w "8"
[/quote]
Kolejny raz pojawia się absurdalny postulat Gargamela o powołanie na 1 trenera p. Góreckiego. Który jako 2 trener ponosi tyle odpowiedzialności za stan wytrenowania drużyny, w ilu treningach osobiście uczestniczył.
Zalety tego pomysłu mogą być następujące:
1. Górecki myśli: "a może rzeczywiście... bo ja pewne rzeczy to bym zrobił inaczej... już parę razy przecież przebąkiwałem Zielińskiemu, że to czy tamto"
2. Zieliński traci zaufanie do Góreckiego
3. Zawodnicy niezadowoleni z treningów, niewystawienia ich w 11 lub w 18 już wiedzą, do kogo mają się miło odzywać i uśmiechać, tudzież proponować: "panie trenerze, to może ja obiorę panu to jabłuszko, niezdrowo tak jeść ze skórką".
W potocznym języku propozycja szanownego Kolegi bywa nazywana: głupota, jątrzenie, gówniarstwo, czyste kurewstwo (niepotrzebne skreślić).
Przy okazji dodam jeszcze jedno: po sromotnych przegranych z Ruchem na SS, Polonią W-wa (tamże) i Bełchatowem (na wyjeździe) pozwoliłem sobie założyć wątek "Orest Lenczyk musi odejść". Było to moje najgłupsze zachowanie na tym forum, niestety wysłuchane przez Prezesa, czego do dziś żałuję.
Sytuacja była dość podobna do dzisiejszej: OL wyciągnął nas z czarnej dziury po Płatku, wygrał derby na wyjeździe, no ale zimowe zakupy nie dały jakości, a przygotowania zostały spieprzone (i to było już oczywiste, a nie domniemane) głównie ze względu na chorobę dra Wilkoszyńskiego. Utrzymaliśmy się z dużym trudem.
Rok później, o ile pamiętam. Orest Lenczyk wygrał ze Śląskiem MP, a my spadliśmy z ligi.
Czemu ciągle mówi się o zmianie trenera od przygotowania fizycznego? Jak na razie wyglądamy dość dobrze, zobaczymy jak wyglądać to będzie w kolejnych meczach.
Czy jest szansa, by pojawiła się opcja ustawiania "ignora" na całe wątki? Niektórym szkoda czasu na kopanie się z koniem, zwłaszcza gdy to koń z poczuciem misji, a coraz więcej wątków to już tylko bezproduktywne bicie piany. Nie muszę jak Lem wiedzieć, ilu ich w Internecie...
Ja również ewentualnie optuje za Goreckim. Jednak tematu zwolnienia nie ma. Był czas by przyszedł nowy i poukladal w zimie. Był wolny Urban Ale już go przejęli. Jest jeszcze tylko Skorża Ale nie przyjdzie się bić o życie na 7 kolejek.
Decyzja zapadła trener jest trenuje i punktuje. Czekamy. Ale nie róbcie z niego nietykalnej krowy i nie zamykajcie czasem wątku. Niech się tu jadem zapluja ci co lubią
Moim zdaniem skoro nie zdecydowano o zmianie trenera w okresie zimowym to teraz już nie miejsce i czas na to bo nikt nie przyjdzie i nagle nie odmieni drużyny. Na ocenę przyjdzie czas po sezonie bo skoro to taki jak niektórzy piszą dobry trener który dokonał bardzo wielu transferów dostał piłkarzy jakich chciał to znajdzie rozwiązanie z tej trudnej sytuacji a jeśli nie to trzeba się pożegnać z nim oby nie w 1 lidze ....Do mnie nie docierają argumenty ze nie ma już Kapiego i Rakelsa bo są inni a drużyna to 11 a nie 2 zawodników. ..wg mnie czas trenera powinien się skończyć z końcem tamtego roku wiec teraz skoro został to niech pokaże za ma jaja i potrafi coś wykrzesać z ten drużyny która ma duży tylko ukryty i niewykorzystany potencjał
Absolutnie nie. Mozemy na ten temat dyskutowac dopiero na poczatku kolejnego sezonu
Poza tym gdzie Górecki się sprawdził w seniorskiej piłce? Magiera wrócił, ale pokazał w Sosnowcu że potrafi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)