Teraz Chyba jestem zadowolony ze Urban do nas nie przyszedł, nie rozumiałem decyzji kadrowych Elsnera, ale jego decyzji nie rozumiem jeszcze bardziej
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Gośc zaczyna w piętkę gonić .
- Edytowany
Według informacji Tomasza Włodarczyka trwa aktualnie dyskusja, czy po meczu z Rumunią nie puścić Wojciecha Mońkę na zgrupowanie kadry Jerzego Brzęczka, żeby ten mógł pomóc naszej młodzieżówce w meczu o awans z Włochami.
Ktoś tu chyba zrobił mu dużą krzywdę…
Bramkarz Legii stanie naprzeciw reprezentacji Polski, Selekcjoner Rumunii potwierdził, że po kontuzji Lonuța Radu między słupkami zagra Otto Hindrich.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-10/1790963857-843.jpg[/img]
- Edytowany
Hehe, niezły skład. Rozumie, że jak nie wygramy 3-0, to wszyscy wypierdalać i po to jest ten Puchar Narodów, szczególnie drugi poziom, aby dać szanse młodym ludziom, albo wyjdzie za 3-4 lata, albo nie.
Pytanie kto ma to zrobić, bo chyba nie sympatyczny Jasiu przed emeryturą.
- Edytowany
Namieszał jak dziad w torbie 😲
PS. Jest kandydat na następcę Urbana - Mielcarski . Jego taktyczne wykłady - mucha nie siada. 😁😁😁
Podobno nie ma już słabych drużyn 🤔
Poczekaj, do momentu czerwonej kartki i karnego, Rumunii oddali trzy celne strzały na naszą bramkę, my żadnego.
Czyli można uknuć tezę, że grając 11 na 11 byłby problem?
Jeżeli przegrywa się z obecną naszą reprezentacją 0-6 nawet grając w 10 to się jest bardzo słabą drużyną.
Zgadza się, zresztą BiH strzeliła Rumunii cztery bramki w meczu 11 na 11.
Rumunia jest cienka strasznie, jednak coś mi podpowiada że grając na przeciwników dysponujących pełnym składem, byłoby dużo problemów po naszej stronie, bo te pierwsze 20 minut było wyrównane.
- Edytowany
Liczyłem na to,że Urban uspokoi ten burdel po Probierzu i jego pomysłach ,ale ta kadra dalej nie ma stałego ustawienia ani pomysłu na grę,a trener wychodzi po kilku meczach do pismaków i mówi,że ta drużyna nie ma potencjału,nie ma zawodników,a powołania są na wyrost..
Fajnie,że typ jest szczery i wali z mostu,ale w ten sposób nie zbuduje wiary w sukces tych ludzi,a już na pewno nie będą za niego umierać..To tyle w temacie sympatycznego pana Janka.
Powinniśmy zacząć tak jak Italia,oczywiście mają lepszy materiał do obróbki,ale Naszym też talentu nie brakuje i jakaś mądra głowa powinna zrobić z nich zwycięzców .
Oczywiście wcześniej trzeba wypierdo*** cały ten pijacko -rozrywkowy discopololive z tym zapijaczonym wiejskim głupkiem na czele./zarząd i całe to kolegium sędziów i delegatów/
[quote]#post1749193 ... po kilku meczach do pismaków i mówi,że ta drużyna nie ma potencjału,nie ma zawodników,a powołania są na wyrost....[/quote]
Poważnie tak powiedział?
Dwa takie memy mi w oczy weszły i nie mogłem się oprzeć nimi nie podzielić...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-10/1791019262-550.png[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-10/1791019383-710.png[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Arena, Goście (2)