Litwa w rankingu FIFA jest za takimi potęgami jak Surinamem,Burundi i Wyspami Owczymi.🤯
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Uff....niby to tylko Litwa, ale postawili opór na boisku jak Portugalia 😂
- Edytowany
Oo, to Litwa? Cały czas myślałem, że gramy jak równy z równym z Brazylią? 🤔
Do zaorania.
Nic z tego nie będzie.... gdyby nie rykoszet to byśmy tego nie wygrali.
Sa jeszcze drobne mankamenty w grze, ale powinniśmy ostatecznie liczyć się w walce o mistrzostwo świata, nie wiem kto by nas mógł zatrzymać może Argentyna.
W tej donicy reprezentacyjnej Probierzowi wyrósł CHWAST.
Wstydu kur🤬a nie mają.
Narodowa piłka nożna jest chyba przeklęta i ktoś rzucił jakąś klątwę... co z tego, że nasi grają w Barcelonach, Arsenalach, Feyenoordach, Wolfsburgach itd...jak my z Litwą na farcie 1:0 wygrywamy. Brak słów bo to jest niewiarygodne.
Bedzie tylko lepiej ,a tak poważnie liczyłem na gładkie 3:0 a tu męczarnie . Nigdy nie byłem fanem ogrodnika i dalej twierdzę że to trener przeciętny a dostał pracę przez kolesiostwo .
Klaun po raz 4 wygrał w meczu o punkty.... Rozniósł kolejnych tuzów światowego futbolu...
[quote]#post1667196 Narodowa piłka nożna jest chyba przeklęta i ktoś rzucił jakąś klątwę... co z tego, że nasi grają w Barcelonach, Arsenalach, Feyenoordach, Wolfsburgach itd...jak my z Litwą na farcie 1:0 wygrywamy. Brak słów bo to jest niewiarygodne.[/quote]
Nikt klątwy nie musiał rzucać, wystarczyło wybrać dyletanta na selekcjonera.
Nie da się patrzeć na popisy tej kadry ,probierz to mega pajac.
- Edytowany
[quote]#post1667201 [quote]#post1667196 Narodowa piłka nożna jest chyba przeklęta i ktoś rzucił jakąś klątwę... co z tego, że nasi grają w Barcelonach, Arsenalach, Feyenoordach, Wolfsburgach itd...jak my z Litwą na farcie 1:0 wygrywamy. Brak słów bo to jest niewiarygodne.[/quote]
Nikt klątwy nie musiał rzucać, wystarczyło wybrać dyletanta na selekcjonera.[/quote]
Panie Macieju,ależ jest Pan niesprawiedliwy..Mamy wreszcie selekcjonera,którego zazdrości nam niemal pół świata ,a jego elegancja i styl biją na głowę większość trenerów/dresiarzy/ z innych reprezentacji.Nie czyta Pan gazet ? Charyzmatyczny pasjonat piłki nożnej,który z buta wszedł do świata mody i całkiem nieźle sobie w nim radzi .Wreszcie ktoś zrozumiał,że
we współczesnym futbolu,każdy szczegół ma znaczenie. Probierz dba o detale – skarpety, buty i krawaty zawsze są dobrane do reszty stroju, tworząc spójną całość.
Cygan z Bytomia w całej okazałości, ze swoim stylem na boisku i ławce. Jak tylko zaczął się mecz odkręcił mineralną i zaczął ten swój spektakl płukania nieogolonego ryja i plucia. Dobrze, że kamera ograniczyła najazd na na niego do minimum.
W filmikach kulisowych cygan mówił, że ćwiczyli rzuty różne przed meczem. Nie przypominam sobie żebyśmy choćby strzał oddali z tych różnych. Nowy trener na cito puki są jeszcze szanse na awans.
najpierw szkodził Cracovii teraz szkodzi Polsce.
[quote]#post1667197 Bedzie tylko lepiej ,a tak poważnie liczyłem na gładkie 3:0 a tu męczarnie . Nigdy nie byłem fanem ogrodnika i dalej twierdzę że to trener przeciętny a dostał pracę przez kolesiostwo .[/quote]
nieprawda, jest to dobry fachowiec, który oprócz wiedzy merytorycznej potrafi wprowadzić super atmosferę w drużynie, a prace selekcjonera dostał jako konsekwencja licznych sukcesów w lidze.
Łoż qrwa, hahaha
[quote]#post1667222 Nowy trener na cito puki są jeszcze szanse na awans.[/quote]
Musiałby najpierw odejść baron disco polo.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-03/1000030453-jpg-93513546.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)