No, w SZÓSTYM meczu w końcu Francja strzeliła sama bramkę z gry. I to był ten mecz, który przegrali... 😜
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Polska reprezentacja już dawno udowodniła, że strzelanie bramek z gry jest przereklamowane.
Martwię się. Angole niemieckim sposobem doczołgali się do półfinału, a teraz grają jak z nut.
Holendrzy grają z zaspawanymi jajami, nadzieja, że do tej pory zawsze przebudzali się w II połowie.
[quote]#post1629279 Sterby to już drugi finał (...) 😂[/quote]
Trzeci.
Pierwszy był z Gruzją.
Zwróćcie uwagę, że jak dotąd to Gruzja była tą drużyną, z którą Hiszpania najdłużej (=najwięcej czasu) przegrywała...
Grając pofajdanym z Anglikami się nie wygra.
Grają jakby czekali na karne.
Anglicy mistrzowie ostatnich minut.
Mam nadzieję, że jak strzelą bramkę w 90 minucie Hiszpanom to będzie to bramka honorowa.
Wyrównująca 😋
England!
No, niestety, pedalskie sługusy czarnej rasy panów w finale. 🤢
Jakby na to nie patrzeć to Anglicy byli zespołem zdecydowanie lepszym i wygrali zasłużenie
Od dwudziestu kilku lat z zagranicznych reprezentacji kibicuję Anglii, a na drugim miejscu Hiszpanii.
Dla mnie finał Anglia - Hiszpania rewelacyjny 🙂
Moja pierwsza żona czasem ogląda ze mną mecze, najczęściej jest to Premier League , no a teraz Euro.
Z tymże jej postrzeganie jest trochę inne jak nas fachowców od piłki:
-O jej ten Morata to taki ładny chłopak!
-Ten "z nosem" ( Harry Keane) coś bez formy , szkoda że tego "z pupą"( Sterling) nie ma.
- Bellingham jest przereklamowany, a Dekiel ( Rice) gra słabo.
- O Oli wchodzi, ja go lubię , zaraz strzeli!
Mówię jej babo nie znasz się!
No i wtedy Ollie Watkins ładuje brame.....
Nosz kurdwa de dwa ide spać.
Anglicy za mojego życia nie wygrali żadnego turnieju i niech tak zostanie.
Może w końcu wygrają za mojego życia drugi ?
Lepiej nie.
Oczywiście zdrowia i stu lat jeszcze Hanku ;)
Oby Hiszpania wygrała Euro bo im się po prostu należy... grają "fajnie dla oka" i w drodze do finału mieli dużo trudniejszych rywali niż Anglia.
I mają jedyną gwiazdkę która na tych mistrzostwach zabłysnęła. Reszta się pochowała za taktyką. Pod tym kątem te mistrzostwa są jednymi z najgorszych, Nie będzie kogo pamiętać.
Nie prawda.. Cygana w swoim brązowym garniturze nie zap9mne nigdy...
W końcu cygan w garniturze to niecodzienne zdarzenie...
Niech wygra lepszy , będę kibicował obydwu drużynom .
Dopiero dziś się dowiedziałem czemuż to kiedy przy piłce był ten z szopą włosów od Santusia to na stadionie były gwizdy. Podczas meczu nie mogłem tego rozkminic, zdecydowanie ponad moją wyobraźnię że buractwo niemieckie wygwizduje w kolejnym meczu jakiegoś Hiszpana, bo ciul sędzia w poprzednim nie dał im karnego za jego rękę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)