[quote]#post1745734 Z Ravasem to pierd.[/quote]
to chujowo mówiąc wprost 🥲
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Koniec według Bartosza Gielasa z X
Dobranoc. Kończymy temat.
Nie tak do końca, przecież można sprowadzić jeszcze zawodnika bez kontraktu.
Więc istnieje możliwość dołożenia kogoś do składu, oczywiście ograniczona ale jednak.
[url] https://x.com/Newsy_Sportu/status/2097772842175574116[/url]
- Edytowany
[quote]#post1745434 Środek pola tez bez zmian .. chuja grali chuja graja i chuja beda grac..[/quote]
A gdzieś ostatnio czytałem że Klich i Hasic najwięcej kreują sytuacji bramkowych, mi się wydaje że to nie wina braku sytuacji a wina wykończenia. Oby Nordaas odpalił
[b]Edycja z 09.09.2026 o godz. 22:09 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1745745 [quote]#post1745734 Z Ravasem to pierd.[/quote]
[url] https://x.com/Newsy_Sportu/status/2097772842175574116[/url][/quote]
W końcu dobre wieści, Henryk idź czyścić berło gdzie indziej.
Powinien ktoś jeszcze do nas przyjść.. u nas pół składu nie raz meczu nie rozgrywa.. nie jestem zadowolony. Brakuje pomocników według mnie..
[quote]#post1745719 DP to absolutny priorytet i jeśli nie udało się nikogo takiego ściągnąć to okienko oceniam na 3/10 a byłoby 1 gdyby nie Ltaief.
Na OP może grać Hasić lub Klich i można też grać 2 napastnikami.[/quote]
NA DP mamy:
Al-Amari (29)
Klich (36)
Knap (24)
Dej (18)
Selan (21)
Ilu ich może grać na raz? Dwóch? Trzech?
Jeśli Lasse ma grać razem z Berte - co może być sensowne, a za nimi Hasic to nie ma już miejsca na kolejnych zawodników.
Jeszcze półtorej godzinki i wszystko będzie jasne
- Edytowany
No właśnie czyli nie mamy DP bo Klich prędzej mógłby grać jako rozgrywający mimo że typowym playmakerem też nie jest. Selan póki co się nie nadaje, Knap to zmiennik, a więc zostaje ale Ammari, który gra w tym sezonie gorzej niż w poprzednim, widać zmęczenie po mundialu. A więc brakuje DP jak Gol czy Dąbrowski i przez to mamy dziurę w środku pola i to odcina możliwość grania 2 napastnikami bo nie mamy po prostu do tego odpowiedniego środka pola.
Ja jebie, nie było ciekawych ofert dla Śmiglewskiego, dlatego teraz MOŻE, będzie grał w 5 lidze.
A tam, po tych naszych transferach młodych leszczy na potem, z Arsenalu, MU, czy chuj wie skąd, będzie miał miejsce do grania. Ciekawa narracja.
@Miszczu2007#4615 Dąbrowski miał i tak słabsze dni, mecze. Pamiętam.....
75 mylyjonow kolumbijskich peso
@misiekm#364 tam też. Je będzie grał, bo go młode łepki wycinają. Będzie siedział na ławce do koncZ sezonu i skończy mu się kontrakt i wyląduje i tak w piątej lidze, albo w ogóle nie wiadomo gdzie.
Chyba też zawodnik musi się zgodzić na wypożyczenie, s może Smigło stwierdził że po co ma grać w trzeciej lidze jak może w Cracovii w czwartej, za lepsza kasę siedzieć na ławce.
W sumie to nie wiem, co mu siedzi w głowie, ale chłopak w tak młodym wieku musi po prostu grać
Kolejny raz robisz nas w bambuko
https://x.com/wlodar85/status/2097770828775526444
Że skończył testy nie znaczy że wyszły pozytywnie, szczególnie okulistyczne 😉
Spryciarze z Polonii posłali go do okulisty i się posypało
[quote]#post1745768 Spryciarze z Polonii posłali go do okulisty i się posypało[/quote]
Podobno na tym się wysypało....
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1789021813-730.jpg[/img]
- Edytowany
Rzucali mu piłkę nożną, tenisową i tę do golfa? Złapał tę ostatnią?
Smiglewski to fenomen wygrywamy 9:2 z Modlnica i napastnik nawet bramki nie zdobył. Za to młody Siem dwie do szatni. No chłop się nadaje na a klasę co najwyżej i to na ławkę
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)