[quote]#post1744507 Czytać się nie da komentarzy pod każdym postem na Xsie w mało którym klubie społeczność tak nie odpycha jak u nas[/quote]
W każdym w Polsce. Wystarczy by raz krzywo kopnął piłkę i mimo dwóch mistrzostw i jużem nadaje się do wylotu szrot.
Internet to straszny ściek i wypisują tam sami frustraci, dodatkowo często to zwykle pierdolenie.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Jeśli bedzie norweg z UK, to jak rozumiem te 2x mlode transfery (Erytrejcxyk i Włoch) do 2 giej drużyny... chyba mnie bardziej cieszą niż reszta.... bo to oznacza ze nasz Turkoprezes z reszta ekipy przynajmniej MYŚLI o ROZWOJU w przyszłości.
Ja oczywiście wciąz mam poważne wątpliwości czy bez sponsora tytularnego kolo z mojej miniaturki ten rozwój sfinansuje ... ale sama chęć wychowania i sprzedania perełki jest juz jakiś zdrowym symptomów.
Jaki Włoch? Bo chyba mi coś umknęło.
Ale już Marciniak jest na to przykładem.
[quote]#post1744576 Jaki Włoch? Bo chyba mi coś umknęło.
Ale już Marciniak jest na to przykładem.[/quote]
Dawaj Włocha, Tego, tego... Włocha dawaj!
[quote]#post1744576 Jaki Włoch? Bo chyba mi coś umknęło.
Nie wloch tylko polak
Polak.z ligi wloskiej
Polak z korzeniami wloskimi 😁
[quote]#post1744570 Jeśli bedzie norweg z UK, to jak rozumiem te 2x mlode transfery (Erytrejcxyk i Włoch) do 2 giej drużyny... chyba mnie bardziej cieszą niż reszta.... bo to oznacza ze nasz Turkoprezes z reszta ekipy przynajmniej MYŚLI o ROZWOJU w przyszłości.
Ja oczywiście wciąz mam poważne wątpliwości czy bez sponsora tytularnego kolo z mojej miniaturki ten rozwój sfinansuje ... ale sama chęć wychowania i sprzedania perełki jest juz jakiś zdrowym symptomów.[/quote]
Do drugiej drużyny powiadasz i co ? będziemy ich z Kalwarianką i Watrą uczyć w piłę kopać?
[quote]#post1744520 Jakbyście trochę więcej poszukali to byście znaleźli ze chłopak grał w drużynie u 18 (czyli takiej dla niego) gdzie był najlepszym strzelcem Sheffield z 17 bramkami (drugi na liście miał 8) a te statystyki które przytaczacie są z ligi u21
Podpisał zawodowy kontrakt zresztą w zeszłym sezonie - no ale pewnie uznali że Championship to będą dla niego za wysokie progi stąd dali mu możliwość odejścia
[b]Ale sroce spod ogona nie wypadł [/b]
https://youthhawk.co.uk/wiki/Sheffield_United_Under-18s_2025-26[/quote]
Wtedy przyszedłby z Newcastle
- Edytowany
[quote]#post1744583 [quote]#post1744570 Jeśli bedzie norweg z UK, to jak rozumiem te 2x mlode transfery (Erytrejcxyk i Włoch) do 2 giej drużyny... chyba mnie bardziej cieszą niż reszta.... bo to oznacza ze nasz Turkoprezes z reszta ekipy przynajmniej MYŚLI o ROZWOJU w przyszłości.
Ja oczywiście wciąz mam poważne wątpliwości czy bez sponsora tytularnego kolo z mojej miniaturki ten rozwój sfinansuje ... ale sama chęć wychowania i sprzedania perełki jest juz jakiś zdrowym symptomów.[/quote]
Do drugiej drużyny powiadasz i co ? będziemy ich z Kalwarianką i Watrą uczyć w piłę kopać?[/quote]
Zakładam ze nawet jesli... to tylko na chwilę ... jesli plan jest taki ze uczą sie w "jedynce" i wywalczą sobie minuty ... TO JESZCZE LEPIEJ
[b]Edycja z 04.09.2026 o godz. 09:46 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1744581 [quote]#post1744576 Jaki Włoch? Bo chyba mi coś umknęło.
Nie wloch tylko polak
Polak.z ligi wloskiej
Polak z korzeniami wloskimi 😁[/quote]
Dokładnie powinno byc "Polak z ligi wloskiej" ... skrót myślowy ale powinienem dać chociaż cudzysłów - "Włoch"
- Edytowany
@NePo#42241 @Rakietowy Traktor#32094
Dalej nie wiem o kogo chodzi.
Marciniak nie grał we Włoszech, o ile dobrze sprawdzam.
Czy chodzi Wam o biletera? Bo ja już położyłem na nim lagę.
[quote]#post1744603 @NePo#42241 @Rakietowy Traktor#32094
Czy chodzi Wam o biletera? Bo ja już położyłem na nim lagę.[/quote]
Tommaso Guercio 🧐
Swoją drogą widzę że na milicyjnym portaliku weszło było że zagrał 4 mecze, które tu były przytaczane, jeśli czerpaliście to stamtąd to rozumiem już - koledzy myślę, że nawet dziś ten produkt dziennikarsko podobny niedoszłego prezydenta nie jest wiarygodny ani nawet warty Waszego czasu.
[quote]#post1744570
"Według nieoficjalnych informacji na przodzie trykotu mają się znaleźć reklamy dwóch firm.
Pierwsza jest pozabankową instytucją finansową. Druga działa w Małopolsce i oferuje usługi dla branży metalowej. Jej prezes zaangażował się już w Cracovię poprzez partnerstwo innego podmiotu"
- Edytowany
[quote]#post1744605 [quote]#post1744603 @NePo#42241 @Rakietowy Traktor#32094
Czy chodzi Wam o biletera? Bo ja już położyłem na nim lagę.[/quote]
Tommaso Guercio 🧐[/quote]
Dzięki
Nie wiedziałem, że jest taki temat. Znów zawodnik na inną pozycję niż szukamy. To by miało sens.
https://x.com/KSCracoviaSA/status/2095811962324050000
W tobie ostatnia nadzieja
Wiking w scrabblach !
Lasse Nordås piłkarzem Cracovii!
24-letni norweski napastnik trafia do Najstarszego Klubu Sportowego w Polsce na zasadzie wypożyczenia do końca obecnego sezonu, z opcją wykupu po jego zakończeniu. Nasz nowy zawodnik będzie występował w pasiastej koszulce z numerem 11.
Ten Krzywicki z Norwegi co menadżer zmontował mu filmik z najlepszymi akcjami, w którym na wślizgu wybija piłkę w aut.
Mam dość. Co to są za niedorajdy w tym klubie.
- Edytowany
@Pasiak04#8325 na pewno po tym filmiku go wybrali. żeby pasował umiejętnościami do drużyny i żeby Kahveh - ulubienieć trybun - nie musiał się stresować.... jprd 🤦
Do walki o utrzymanie będzie w sam raz.
A skąd info o jakimś Mariano Italiano?
- Edytowany
A kogo się spodziewaliście? Álvareza? Haalanda?
Gość ma 24 lata, coś tam strzelał w Holandii, zespół z Championship go wziął z Bodo/Glimt. Dajcie mu się pokazać, a nie tylko napierdalanie. Erytrejczyk zły, Norweg zły. Brak kogokolwiek źle. Niech zagra kilka meczów i wtedy oceniajcie.
Jakby teraz Kallman przychodził do nas z takim dorobkiem, jaki miał jak trafił do nas w 2022, też była by jatka, że jakiegoś dziwoląga kupujemy. Cierpliwości
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)