Tak czy owak, witamy na forum i życzymy tu lepszej przyszłości niż zaliczył niejaki harnaś jakubek.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
@Trubi94#42925
Niezgoda?
https://pilkanozna.pl/napastnik-z-bundesligi-moze-trafic-do-ekstraklasy-info-pn/?fbclid=IwdGRzaATxHbljbGNrBPEdsnBkb2YFZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQMMzUwNjg1NTMxNzI4AAEeqkmdnyOXsz0hFPBgYA5SPMcTjRfNCMMnvDqeLjaXSapbx3OMReDNVe8GAgM_aem_ajDfV9YdFdHUeMIUe5k8Aw&sfnsn=wa
Coś sie dzieje
[quote]#post1740146 https://pilkanozna.pl/napastnik-z-bundesligi-moze-trafic-do-ekstraklasy-info-pn/?fbclid=IwdGRzaATxHbljbGNrBPEdsnBkb2YFZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQMMzUwNjg1NTMxNzI4AAEeqkmdnyOXsz0hFPBgYA5SPMcTjRfNCMMnvDqeLjaXSapbx3OMReDNVe8GAgM_aem_ajDfV9YdFdHUeMIUe5k8Aw&sfnsn=wa
Coś sie dzieje[/quote]
Wczoraj o 22 wklejałem ten post. Ratunku, czytajcie co się w wątku dzieje, a nie powielajcie co już jest 🙈
Właśnie miałem wrażenie, że dokładnie ten tekst już czytałem.
Rajović, Angielski, Okpala i Bóg wie kto jeszcze. Założe się,że przyjdzie zupełnie ktoś inny a to są zwykłe pierdy dziennikarskie bo pisamaki wiedzą,że ktoś przyjdzie i będą się prześcigać w zmyślonych artukułach.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787056484-808.jpg[/img]
Kolejne ofwnsywne transfwry wkrotce..
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna/media-cracovia-znalazla-napastnika-posilki-z-belgii/310654?fbclid=IwY2xjawTxMxRwZG9mBWV4dG4DYWVtAjEwAGJyaWQRMWNDYW5VU3hQMDhab3Q0cDdzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeqd1dfBd9pQZReIKNqENZjU8eVhudY5T1oB1MkTsNXErc09l0cHdHOzspJxQ_aem_oQwOLDc0I37u2zHDraUIWQ
"Jest przesądzone", "z moich informacji wynika, że powinien trafić". Kolejny z cyklu "wiem, albo chyba wiem"
Mały karakan. 175 cm, prawa noga. Second striker, albo skrzydło.
Nic imponującego, wygląda jak trzeci sort.
Nie pochyliłby się po niego żaden polski klub z aspiracjami.
Ani statystyki, ani potencjał.
Typowy transfer na działanie pod presją. Musimy kogoś wziąć, bo żadna perełka nie marzy o grze w Cracovii, więc bierzemy takiego anonima i opiszemy, że jest świetnie wyszkolony, utalentowany i doświadczony (pomimo młodego wieku).
No ale kiepski Minczew nie ma konkurencji, więc żeby nie straszyć na skrzydle Praszelikiem, to możemy takiego Mohameda wpuścić i liczyć na cud :)
To tak na szybko, research zgorzknienia.
Dobrze,że mamy potężnego Zahiroleslama oraz Śmiglewskiego, którzy mają ponad 190cm. Belg im do pięt nie dorasta...
@Rafi#57 Wyczerpałeś temat i o czym tu teraz pisać.🤔
Aha. Wszystkie konkretne wzmocnienia wysypały się na ostatniej prostej, a może i wcześniej
Moze nie jest to super zawodnik. Ale przynajmniej gral caly poprzedni sezon w dobrej lidze. I pewnie lepiej potrafi kapnac pilke niz nasz As z Bulgarii. Ktory nie umie poprostu grac w pilke. Tylko biega tam i z powrotem.
- Edytowany
[quote]#post1740159 ... Ani statystyki, ani potencjał....[/quote]
W sezonie 2024-25 w 38 meczach 9 bramek i 2 asysty w Jupiler Pro League. To nie są złe statystyki.
Niewysoki, ale są inni - Zahiroleslam może strącić albo podbić piłkę w polu karnym (bo strzelić głową nie bardzo), Bogacz też ma 193 cm i być może jednak lepszą technikę gry głową - liczę, że jeszcze coś dobrego nam pokaże. Szybki i zwinny prawonożny Murzyn może być dobrym uzupełnieniem ataku.
[quote]#post1740165 [quote]#post1740159 ... Ani statystyki, ani potencjał....[/quote]
W sezonie 2024-25 w 38 meczach 9 bramek i 2 asysty w Jupiler Pro League. To nie są złe statystyki.[/quote]
No tak, ale pisałem - że to research zgorzknienia.
Ostatni sezon cieniutki jak dupa węża, a kupujemy go właśnie po nim :)
No i co jeszcze: nie ma filmików na YT: skills, goals, assists!
Ostatni sezon to był spadek jego klubu do 2 ligi. Przyjmując, że futbol to gra zespołowa, trudno ocenić te marne statystyki: może był pod formą, a może koledzy beznadziejni i nie dostawał podań. Zobaczymy.
Mala uwaga Panowie - ten jegomosc z Belgii nie jest zadnym napastnikiem, tylko skrzydlowym. A to juz jest duza roznica :)
Ale cały czas domagamy się transferu skrzydłowego i napastnika. Dwa w jednym nie wchodzi w grę.
Mads Agger gracz Pogoni, znajomy Platka z SønderjyskE :)))
- Edytowany
Noooo....
Gdyby przyszedł to w jakimś stopniu uwarygodniłby Platka. Ale myślę, że albo on albo Afrobelg
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)