Tak czy owak, witamy na forum i życzymy tu lepszej przyszłości niż zaliczył niejaki harnaś jakubek.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
@Trubi94#42925
Niezgoda?
https://pilkanozna.pl/napastnik-z-bundesligi-moze-trafic-do-ekstraklasy-info-pn/?fbclid=IwdGRzaATxHbljbGNrBPEdsnBkb2YFZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQMMzUwNjg1NTMxNzI4AAEeqkmdnyOXsz0hFPBgYA5SPMcTjRfNCMMnvDqeLjaXSapbx3OMReDNVe8GAgM_aem_ajDfV9YdFdHUeMIUe5k8Aw&sfnsn=wa
Coś sie dzieje
[quote]#post1740146 https://pilkanozna.pl/napastnik-z-bundesligi-moze-trafic-do-ekstraklasy-info-pn/?fbclid=IwdGRzaATxHbljbGNrBPEdsnBkb2YFZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQMMzUwNjg1NTMxNzI4AAEeqkmdnyOXsz0hFPBgYA5SPMcTjRfNCMMnvDqeLjaXSapbx3OMReDNVe8GAgM_aem_ajDfV9YdFdHUeMIUe5k8Aw&sfnsn=wa
Coś sie dzieje[/quote]
Wczoraj o 22 wklejałem ten post. Ratunku, czytajcie co się w wątku dzieje, a nie powielajcie co już jest 🙈
Właśnie miałem wrażenie, że dokładnie ten tekst już czytałem.
Rajović, Angielski, Okpala i Bóg wie kto jeszcze. Założe się,że przyjdzie zupełnie ktoś inny a to są zwykłe pierdy dziennikarskie bo pisamaki wiedzą,że ktoś przyjdzie i będą się prześcigać w zmyślonych artukułach.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787056484-808.jpg[/img]
Kolejne ofwnsywne transfwry wkrotce..
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna/media-cracovia-znalazla-napastnika-posilki-z-belgii/310654?fbclid=IwY2xjawTxMxRwZG9mBWV4dG4DYWVtAjEwAGJyaWQRMWNDYW5VU3hQMDhab3Q0cDdzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeqd1dfBd9pQZReIKNqENZjU8eVhudY5T1oB1MkTsNXErc09l0cHdHOzspJxQ_aem_oQwOLDc0I37u2zHDraUIWQ
"Jest przesądzone", "z moich informacji wynika, że powinien trafić". Kolejny z cyklu "wiem, albo chyba wiem"
Mały karakan. 175 cm, prawa noga. Second striker, albo skrzydło.
Nic imponującego, wygląda jak trzeci sort.
Nie pochyliłby się po niego żaden polski klub z aspiracjami.
Ani statystyki, ani potencjał.
Typowy transfer na działanie pod presją. Musimy kogoś wziąć, bo żadna perełka nie marzy o grze w Cracovii, więc bierzemy takiego anonima i opiszemy, że jest świetnie wyszkolony, utalentowany i doświadczony (pomimo młodego wieku).
No ale kiepski Minczew nie ma konkurencji, więc żeby nie straszyć na skrzydle Praszelikiem, to możemy takiego Mohameda wpuścić i liczyć na cud :)
To tak na szybko, research zgorzknienia.
Dobrze,że mamy potężnego Zahiroleslama oraz Śmiglewskiego, którzy mają ponad 190cm. Belg im do pięt nie dorasta...
@Rafi#57 Wyczerpałeś temat i o czym tu teraz pisać.🤔
Aha. Wszystkie konkretne wzmocnienia wysypały się na ostatniej prostej, a może i wcześniej
Moze nie jest to super zawodnik. Ale przynajmniej gral caly poprzedni sezon w dobrej lidze. I pewnie lepiej potrafi kapnac pilke niz nasz As z Bulgarii. Ktory nie umie poprostu grac w pilke. Tylko biega tam i z powrotem.
- Edytowany
[quote]#post1740159 ... Ani statystyki, ani potencjał....[/quote]
W sezonie 2024-25 w 38 meczach 9 bramek i 2 asysty w Jupiler Pro League. To nie są złe statystyki.
Niewysoki, ale są inni - Zahiroleslam może strącić albo podbić piłkę w polu karnym (bo strzelić głową nie bardzo), Bogacz też ma 193 cm i być może jednak lepszą technikę gry głową - liczę, że jeszcze coś dobrego nam pokaże. Szybki i zwinny prawonożny Murzyn może być dobrym uzupełnieniem ataku.
[quote]#post1740165 [quote]#post1740159 ... Ani statystyki, ani potencjał....[/quote]
W sezonie 2024-25 w 38 meczach 9 bramek i 2 asysty w Jupiler Pro League. To nie są złe statystyki.[/quote]
No tak, ale pisałem - że to research zgorzknienia.
Ostatni sezon cieniutki jak dupa węża, a kupujemy go właśnie po nim :)
No i co jeszcze: nie ma filmików na YT: skills, goals, assists!
Ostatni sezon to był spadek jego klubu do 2 ligi. Przyjmując, że futbol to gra zespołowa, trudno ocenić te marne statystyki: może był pod formą, a może koledzy beznadziejni i nie dostawał podań. Zobaczymy.
Mala uwaga Panowie - ten jegomosc z Belgii nie jest zadnym napastnikiem, tylko skrzydlowym. A to juz jest duza roznica :)
Ale cały czas domagamy się transferu skrzydłowego i napastnika. Dwa w jednym nie wchodzi w grę.
Mads Agger gracz Pogoni, znajomy Platka z SønderjyskE :)))
- Edytowany
Noooo....
Gdyby przyszedł to w jakimś stopniu uwarygodniłby Platka. Ale myślę, że albo on albo Afrobelg
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (23 użytkowników)
Thegreenbunny, Niewidoczni (1), Goście (21)