Z tego zaciągu hiszpańskiego to się u Nas sprawdzili tylko Airam i Javi, reszta to były typowe hiszpańskie ogórki, no jeszcze Sans był względnie ciekawym grajkiem, miał fajne momenty
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Jeśli sprowadza się ogórki to nie trzeba się dziwić, że są zielone i wyglądają jak ogórki 😋
No i z tych ogórków jest mizeria.
Pau sans mógł zostać do grudnia.
Na bank dawał by więcej na lewej stronie niż ten parodysta Minchew..
Tak, ale wypożyczenie miał do czerwca z opcją wykupu za milion euro. Widocznie nie było opcji przedłużenia wypożyczenia albo nasi nie potrafili tego zrobić / nie mieli kasy / inny powód.
a może tego Zeqiriego? Wiem, że nie strzela, ale może odpali, ogórkiem nie jest na bank.
[quote]#post1738586 a może tego Zeqiriego? Wiem, że nie strzela, ale może odpali, ogórkiem nie jest na bank.[/quote]
Napewno nie mamy kasy na jego kontrakt xd
[quote]#post1738587 [quote]#post1738586 a może tego Zeqiriego? Wiem, że nie strzela, ale może odpali, ogórkiem nie jest na bank.[/quote]
Napewno nie mamy kasy na jego kontrakt xd[/quote]
Nie ma właściciela który byłby zainteresowany jakimikolwiek wzmocnieniami czytaj wydatkami w naszym klubie. Tak naprawdę to Mr.Płatek też de facto nim nie jest, podlega pod jakieś konsorcjum finansowo-inwestycyjne które takimi ,,pierdołami,, jak jakieś wzmocnienia nie jest zainteresowane! Przykre!!!
Cracovia interesuje się pozyskaniem Ousmane Sowa. 26-letni Senegalczyk gra na lewym skrzydle. W styczniu tego roku opuścił Górnik Zabrze i przeniósł się do Broendby. Kontrakt z duńskim klubem obowiązuje go do czerwca 2030 roku. Sowem interesuje się również Jagiellonia Białystok.
https://transfery.info/aktualnosci/nowy-pomocnik-laczony-z-cracovia/279442
[quote]#post1738601 https://transfery.info/aktualnosci/nowy-pomocnik-laczony-z-cracovia/279442[/quote]
Defensywni pomocnicy na gwałt potrzebni w każdej ilości!
Potem powie się, że to skrzydłowy, tak jak zrobiliśmy przy Aleksiciu, Kamerim, Praszeliku i tonie innnych.
Jeśli Jagiellonia i Widzew poważnie interesują się Sowem, to Cracovia jest w paskudnym towarzystwie. Fajnie się kimś interesować. Ja na przykład interesuję się pewną tenisistką ze światowej czołówki. No ale ja nie robię spotkania z kibicami, więc w takim dniu nie muszę o tym jakoś szczególnie informować.
Czy naprawdę defensywny pomocnik to najbardziej brakujące ogniwo Cracovii?
Napastnik + szybki skrzydłowy. Przy naszym sknerusie nie zawracałbym sobie głowy również bramkarzem. Całość kasy na tych dwóch... Byle ISTOSTNIE lepszych.
Dodam tylko że Rumun w tym sezonie gra na Środku Obrony, wcześniej grywał na szóstce, idealny w sumie, obsadzi dwie pozycje więc teraz można sprzedać i Brahima i Amira a na ich miejsce ściągnąć jednego chłopa na zastępstwo, tak jak Marchewa który miał zabezpieczyć i 9tke i 10tke
Pierd
wreszczie ktos odkryl o co kaman. transfery robimy zawsze pod nalepiej obsadzona pozycje. dlatego, ze najlepszych najlatwiej drogo sprzedac. reszta sie zgadza na sztuki i jest ok.
[quote]#post1738612 wreszczie ktos odkryl o co kaman. transfery robimy zawsze pod nalepiej obsadzona pozycje. dlatego, ze najlepszych najlatwiej drogo sprzedac. reszta sie zgadza na sztuki i jest ok.[/quote]
To kto za Hasica?
[quote]#post1738607 Ja na przykład interesuję się pewną tenisistką ze światowej czołówki. No ale ja nie robię spotkania z kibicami, więc w takim dniu nie muszę o tym jakoś szczególnie informować.[/quote]
Zrobił mi kolega dzień. 😂
Kameri
- Edytowany
https://24kurier.pl/aktualnosci/sport/pilka-nozna-holewinski-nie-dla-cracovii/
Ciężko będzie domknąć sprawę, na dzisiaj nie widzę szans na ten transfer - usłyszeliśmy od osoby związanej z Cracovią, proszącej o zachowanie anonimowości.
Powodem braku porozumienia są rozbieżności kwoty transferu i zapisy kontraktowe. Dotyczą one procentowej kwoty od następnego transferu, na które Cracovia nie chce się zgodzić. Co dalej z Holewińskim?
No to podwójna melisa, jakieś THC i można będzie oglądać mecze z jedynym Madejem cały sezon... Co to za polityka. To samo co z piekutowskim.
Kupują grajków za 300 czy 500 tys euro, z jakiś lig podrzędnych a na porządnego Polaka nie chcą dać kasy.
Kurde Sobiech, weź że się postaw i wytłumacz coś tym prezesom.
Na tego Ravasa to jak siedzi na ławce nie mogę patrzeć
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (14 użytkowników)
Thegreenbunny, Niewidoczni (1), Goście (12)