Z tego zaciągu hiszpańskiego to się u Nas sprawdzili tylko Airam i Javi, reszta to były typowe hiszpańskie ogórki, no jeszcze Sans był względnie ciekawym grajkiem, miał fajne momenty
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Jeśli sprowadza się ogórki to nie trzeba się dziwić, że są zielone i wyglądają jak ogórki 😋
No i z tych ogórków jest mizeria.
Pau sans mógł zostać do grudnia.
Na bank dawał by więcej na lewej stronie niż ten parodysta Minchew..
Tak, ale wypożyczenie miał do czerwca z opcją wykupu za milion euro. Widocznie nie było opcji przedłużenia wypożyczenia albo nasi nie potrafili tego zrobić / nie mieli kasy / inny powód.
a może tego Zeqiriego? Wiem, że nie strzela, ale może odpali, ogórkiem nie jest na bank.
[quote]#post1738586 a może tego Zeqiriego? Wiem, że nie strzela, ale może odpali, ogórkiem nie jest na bank.[/quote]
Napewno nie mamy kasy na jego kontrakt xd
[quote]#post1738587 [quote]#post1738586 a może tego Zeqiriego? Wiem, że nie strzela, ale może odpali, ogórkiem nie jest na bank.[/quote]
Napewno nie mamy kasy na jego kontrakt xd[/quote]
Nie ma właściciela który byłby zainteresowany jakimikolwiek wzmocnieniami czytaj wydatkami w naszym klubie. Tak naprawdę to Mr.Płatek też de facto nim nie jest, podlega pod jakieś konsorcjum finansowo-inwestycyjne które takimi ,,pierdołami,, jak jakieś wzmocnienia nie jest zainteresowane! Przykre!!!
Cracovia interesuje się pozyskaniem Ousmane Sowa. 26-letni Senegalczyk gra na lewym skrzydle. W styczniu tego roku opuścił Górnik Zabrze i przeniósł się do Broendby. Kontrakt z duńskim klubem obowiązuje go do czerwca 2030 roku. Sowem interesuje się również Jagiellonia Białystok.
https://transfery.info/aktualnosci/nowy-pomocnik-laczony-z-cracovia/279442
[quote]#post1738601 https://transfery.info/aktualnosci/nowy-pomocnik-laczony-z-cracovia/279442[/quote]
Defensywni pomocnicy na gwałt potrzebni w każdej ilości!
Potem powie się, że to skrzydłowy, tak jak zrobiliśmy przy Aleksiciu, Kamerim, Praszeliku i tonie innnych.
Jeśli Jagiellonia i Widzew poważnie interesują się Sowem, to Cracovia jest w paskudnym towarzystwie. Fajnie się kimś interesować. Ja na przykład interesuję się pewną tenisistką ze światowej czołówki. No ale ja nie robię spotkania z kibicami, więc w takim dniu nie muszę o tym jakoś szczególnie informować.
Czy naprawdę defensywny pomocnik to najbardziej brakujące ogniwo Cracovii?
Napastnik + szybki skrzydłowy. Przy naszym sknerusie nie zawracałbym sobie głowy również bramkarzem. Całość kasy na tych dwóch... Byle ISTOSTNIE lepszych.
Dodam tylko że Rumun w tym sezonie gra na Środku Obrony, wcześniej grywał na szóstce, idealny w sumie, obsadzi dwie pozycje więc teraz można sprzedać i Brahima i Amira a na ich miejsce ściągnąć jednego chłopa na zastępstwo, tak jak Marchewa który miał zabezpieczyć i 9tke i 10tke
Pierd
wreszczie ktos odkryl o co kaman. transfery robimy zawsze pod nalepiej obsadzona pozycje. dlatego, ze najlepszych najlatwiej drogo sprzedac. reszta sie zgadza na sztuki i jest ok.
[quote]#post1738612 wreszczie ktos odkryl o co kaman. transfery robimy zawsze pod nalepiej obsadzona pozycje. dlatego, ze najlepszych najlatwiej drogo sprzedac. reszta sie zgadza na sztuki i jest ok.[/quote]
To kto za Hasica?
[quote]#post1738607 Ja na przykład interesuję się pewną tenisistką ze światowej czołówki. No ale ja nie robię spotkania z kibicami, więc w takim dniu nie muszę o tym jakoś szczególnie informować.[/quote]
Zrobił mi kolega dzień. 😂
Kameri
- Edytowany
https://24kurier.pl/aktualnosci/sport/pilka-nozna-holewinski-nie-dla-cracovii/
Ciężko będzie domknąć sprawę, na dzisiaj nie widzę szans na ten transfer - usłyszeliśmy od osoby związanej z Cracovią, proszącej o zachowanie anonimowości.
Powodem braku porozumienia są rozbieżności kwoty transferu i zapisy kontraktowe. Dotyczą one procentowej kwoty od następnego transferu, na które Cracovia nie chce się zgodzić. Co dalej z Holewińskim?
No to podwójna melisa, jakieś THC i można będzie oglądać mecze z jedynym Madejem cały sezon... Co to za polityka. To samo co z piekutowskim.
Kupują grajków za 300 czy 500 tys euro, z jakiś lig podrzędnych a na porządnego Polaka nie chcą dać kasy.
Kurde Sobiech, weź że się postaw i wytłumacz coś tym prezesom.
Na tego Ravasa to jak siedzi na ławce nie mogę patrzeć
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (9 użytkowników)
Goście (9)