[quote]#post1733632 [quote]#post1733628 [quote]#post1733626 Napastnik jest! Hit trasferowy ery Platka ->>> Batoum[/quote]
To jest napastnik ery hybrydowej, bo za czasów Platka skautował i sprowadzał go Gambal...
Ale transfer też w starym dobrym stylu - na chybcika, wygrzebany zakrzywionym hakiem.[/quote]
Kurczę nie jestem tego akurat pewien.
Traore, Aleksic, Bogacz, Pau Sans czy Batoum to były transfery z komputera kolegów platka. W temat Bogacza z uwagi na to ze byl z MLS zaangazwoal sie sam RP[/quote]
Wiem na 100%
Nawet wiem co JG o nim (Batoumie) mówił. I nie wystawia mu to dobrego świadectwa...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Gambal sprowadził Precelka do Jagiellonii gdzie miał być u nas. Wyjdzie w praniu czy Jarek to dobry gość w swoim fachu czy jednak nie do końca. Bo z perspektywy wszystkich transferów u nas daje mu 3/10
[quote]#post1733643 Gambal sprowadził Precelka do Jagiellonii gdzie miał być u nas. Wyjdzie w praniu czy Jarek to dobry gość w swoim fachu czy jednak nie do końca. Bo z perspektywy wszystkich transferów u nas daje mu 3/10[/quote]
....Gambal pracuje w Rakowie.....
Jak zwykle czekamy na niewiadomo co, pod płaszczykiem wyświechtanego stwierdzenia, że im dłużej poczekamy tym taniej zakontraktujemy lepszego zawodnika. Problem jest taki, że i tak po długim czekaniu przychodzą same ogóry. 2 tygodnie do startu ligi i jesteśmy osłabieni w stosunku do zeszłego sezonu.
[quote]#post1733645 [quote]#post1733643 Gambal sprowadził Precelka do Jagiellonii gdzie miał być u nas. Wyjdzie w praniu czy Jarek to dobry gość w swoim fachu czy jednak nie do końca. Bo z perspektywy wszystkich transferów u nas daje mu 3/10[/quote]
....Gambal pracuje w Rakowie.....[/quote]
Mówię o ogół jego pracy. Wiem że u nas nie pracuje...
[quote]#post1733653 [quote]#post1733645 [quote]#post1733643 Gambal sprowadził Precelka do Jagiellonii gdzie miał być u nas. Wyjdzie w praniu czy Jarek to dobry gość w swoim fachu czy jednak nie do końca. Bo z perspektywy wszystkich transferów u nas daje mu 3/10[/quote]
Mówię o ogół jego pracy. Wiem że u nas nie pracuje...[/quote]
U nas takie transfery jak Twoje pisanie gdzie jest Gambal 🙃🙃🙃
[quote]#post1733655 [quote]#post1733653 [quote]#post1733645 [quote]#post1733643 Gambal sprowadził Precelka do Jagiellonii gdzie miał być u nas. Wyjdzie w praniu czy Jarek to dobry gość w swoim fachu czy jednak nie do końca. Bo z perspektywy wszystkich transferów u nas daje mu 3/10[/quote]
Mówię o ogół jego pracy. Wiem że u nas nie pracuje...[/quote]
U nas takie transfery jak Twoje pisanie gdzie jest Gambal 🙃🙃🙃[/quote]
Nie wiem o chuj ci chodzi ale widocznie nie wolno napisać tego co się myśli.
- Edytowany
[quote]#post1733643 ... [b]Gambal sprowadził Precelka do Jagiellon[/b]ii gdzie miał być u nas...[/quote]
To wiesz gdzie Gambal pracuje czy nie wiesz co piszesz...?
Nie odpowiadaj. Przemyśl.. ale nie miasto...
Dobra mój błąd. Zwracam honor.
[quote]#post1733639
Wiem na 100%
Nawet wiem co JG o nim (Batoumie) mówił. I nie wystawia mu to dobrego świadectwa...[/quote]
JG nie komentuje.transferów. Czasem jedynie zdarzenia około boiskowe 😉
[quote]#post1733651 Jak zwykle czekamy na niewiadomo co, pod płaszczykiem wyświechtanego stwierdzenia, że im dłużej poczekamy tym taniej zakontraktujemy lepszego zawodnika. Problem jest taki, że i tak po długim czekaniu przychodzą same ogóry. 2 tygodnie do startu ligi i jesteśmy osłabieni w stosunku do zeszłego sezonu.[/quote]
Ponoć przelew od Werderu się jeszcze nie zaksięgował 😀
- Edytowany
Ja tylko jednego nie rozumiem. Jak kundle nie majac pieniedzy i w ch--j dlugow sa wstanie sciagnac potencjalnie solidnego napastnika z ligi Szwajcarskiej ?? A my kuzwa nic...
Pewno będą bohaterami kolejnego sezonu " życie na kredycie"
Zaraz cię lakbeti pouczy, że tam kibice wspierają klub i nie pytają o takie rzeczy, a u nas tylko pretensje 😁
Batoum.odszedl na wegry
[quote]#post1733775 Batoum.odszedl na wegry[/quote]
I super
Właśnie w relacji foto ze sparingu II nie widziałem czarnego jaśka.
- Edytowany
Jaka suma odstępnego😀
Wypozyczenie na sezon z opcja
3 kozy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (14 użytkowników)
farciarz2, Goście (13)