Tak na marginesie. To nikt nie wiedział że taki transfer będzie. Mam na mysli przecieki do prasy...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1730149 Pytanie czy ten transfer ma coś wspólnego z lamą czy jeszcze dziś możemy spodziewać się jeszcze czegoś[/quote]
tak, plują na kibiców, że nie ściągnęli najpierw bramkarza :)
Oczywiście to żart żeby nie było że transfer krytykuję :)
W sumie to się upierdoliliśmy jakiegoś zwierzaka wygenerowanego w ai i całe forum żyje tym od soboty 😂
Po raz kolejny potwierdziła się reguła, że w Cracovii do skutku dochodzą tylko te transfery, których wcześniej nie ma w zapowiedziach.
- Edytowany
[quote]#post1730128 Na papierze porządny transfer.[/quote]
Na papierze z transfermarkt tak średnio bym powiedział....
Gość przyszedł do nas za darmo.
W ostatnim sezonie rozegrał 1 mecz.
Najwięcej w jego karierze ktoś zapłacił za niego 300 000 euro.
Ostatni raz jak ktoś wyłożył za niego kasę to było to 150 000 euro.
Chyba że ja coś źle wyczytałem.
P.s. Mam jednak nadzieję że mimo tego na
papierze będzie przekotem.
EDIT: Jednak źle popatrzylem. 1 mecz to On zagrał w play off. W regularnym sezonie wystąpił w 25 meczach. Mea culpa.
No...taki np Bukari miał na papierze wdupcyć całą ESA na miękko...
Dajmy chłopu kopnąć piłkę...:)
Więcej niż jedno zwierze....lama.
Moze obrodzi w transfery? Jeden za drugim?
Co autor miał na myśli????
- Edytowany
[quote]#post1730158 [quote]#post1730149 Pytanie czy ten transfer ma coś wspólnego z lamą czy jeszcze dziś możemy spodziewać się jeszcze czegoś[/quote]
tak, plują na kibiców, że nie ściągnęli najpierw bramkarza :)
Oczywiście to żart żeby nie było że transfer krytykuję :)[/quote]
Ciekawe gdzie trafi kolejny talent Axel Holewinski? Ponoć Wisła się nim interesuje, ale raczej jej nie stać a i hagitagi coś brzdakal że chcą go mieć na drugiego. Chłopak jest petarda bramkarz, przynajmniej tak się prezentował w Polonii Bytom, przerastał ta 1 ligę
Na bramkę bierzmy tego:
Vozinha, właśc. Josimar Évora Dias Silva (ur. 3 czerwca 1986 w Mindelo) – kabowerdeński piłkarz grający na pozycji bramkarza. Od 2022 roku jest zawodnikiem klubu AS Trenčín.
Kontrakt ma do końca czerwca, a zatrzymał Hiszpanię na mundialu 😁
Czy był ktoś z Was wczoraj na tym spotkaniu z Sobiechem i Trubalskim i jest w kilku zdaniach zdać relacje?
Jeżeli była klauzula poufnosci, można w PW.
- Edytowany
Spotkanie było długie, przewinęło się więc wiele wątków, ale z transferów to można się na pewno jeszcze czegoś spodziewać przed obozem a na pewno kilku ruchów przed Sevillą choć nadal bierzemy pod uwagę wzmocnienia w sierpniu z racji na fakt, że wtedy jest dużo taniej/zawodnikom wysypią się inne opcje. Nie padły konkretne nazwiska ale priorytetem na to okienko jest nowy napastnik, dryblujący skrzydłowy, środkowy pomocnik i bramkarz. Jedynym konkretem jest Piekutowski, który był z nami 2 razy dogadany ale finalnie nie doszło do podpisania kontraktu, sama Jaga nie ułatwiła tego ruchu. Odejście Wójcika - to zależy, sam Oskar nie przebiera nogami żeby odejść, ale jak się trafi fajna opcja dla klubu i dla niego, to wtedy pewnie dojdzie do transferu. Transfery raczej będą szczelne - Baumgartner był w Krakowie już od kilku dni i nikt o tym nie wiedział. Charpentier - decyzja już podjęta ale ogłoszenie wkrótce. Ja osobiście odebrałem to tak, że z niego rezygnujemy.
@KamilloLce#9083
Dziękuję!
Coś wiadomo o chłopakach z wypożyczeń, Smiglewski i Biedrzycki? Ravasa sie pozbywamy?
Charpentier jak dla mnie ok że odchodzi, nie będę po nim płakał, bo chłop miał technikę ale jak mamy grać intensywnie , to sory ale nie z grajkiem który boi się obrońców żeby się nie połamać..
Ravasa docelowo ma zastąpić nowy bramkarz, wypożyczeni zaczną przygotowania z nami
- Edytowany
A co z Lachowiczem??
Jakieś info padły co do II drużyny?
Zostaje na nastepny sezon na slowacji
No czekamy na kolejny śmiech lamy......
Teraz dotarło do mnie, że na początku Lama była w barwach Austrii a potem Cracovii.
Strach jak następna Lama będzie mieć Szalik w barwach Francji, przecież to forum nasz marketing wywiezie na taczkach
[quote]#post1730253 A co z Lachowiczem??
Jakieś info padły co do II drużyny?[/quote]
II drużyna zostaje, wiem że ma odejść Mustafajew bo chce pójść wyżej. Będą zmiany, zimą sporo ruchów zostało wstrzymanych do tej drużyny, wizja nadal jest taka że nie chcielibyśmy tam ogrywać emerytów. Z juniorów którzy zostali wymienieni jako obiecujący to Cecuła, Dej, Polak, Tabisz
A jakie Kamil masz ogólnie odczucia ? Bo delikatnie rzecz ujmując nie jestem fanem nowego rozdania, ale w jakiś sposób z tygodnia na tydzień wygląda to coraz normalniej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (13 użytkowników)
farciarz2, Goście (12)