Sobiech byl ostatnio na weselu z tego co widzialem wiec moze wyrobi jakies kontakty haha
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1728613 A co to ma do transferów Cracovii...??
Bo chyba o tym jest wątek?
BTW. Prezesa dalej rekrutują...?[/quote]
Tyle, co i połowa dygresyjnych wpisów w tym wątku. Natomiast moim zdaniem akurat na działania Kwietnia trzeba będzie patrzeć, bo może znowu zechce sięgnąć do nas po piłkarzy. Choć może po ostatnim sezonie nie będą inni u nas chętnie szukać wzmocnień.
A ja mam kilka pytań: 1) kto po odejściu Gambala jest szefem skautingu 2)kto jest lub będzie trenerem od przygotowania fizycznego 3)kiedy rozpoczniemy kompletowanie składu pod kątem nowego sezonu. ???
[quote]#post1728574 [quote]#post1728568 Wieczysta może każdego wyciagnac i od nas i od psów.
Zima wzieli naszego kluczowego zawodnika ze srodka pola i co ? Maigard pomógł w awansie.
Czy sie komus podoba czy nie to Kwiecien pokazal jak sie pracuje i działa jak zależy właścicielowi na sukcesie sportowym.
Filipiak chciał slup reklamowy niskim kosztem i dla jakiegos ego mial klub. Platek śmierdzi na km i najogólniej to jemu na sukcesie sportowym niezbyt zależy.[/quote]
Tylko jak Filipiak padł pod Żabką to my jako klub istniejemy. Gdyby to samo spotkało Kwietnia, to Wieczystej by nie było.[/quote]
Gdyby babcia miała wąsy.. tu i teraz Kwiecień żyje, ma się dobrze i na ten moment to wieczysta ma wszystko by być sportowo nr 1 w Krakowie i to, że jest osiedlowym klubikiem nie ma żadnego znaczenia.
Aha, no i Kwiecień ma bodaj 59 lat, wygląda na 45, jest fit i nie jest nałogowym alkoholikiem w fazie cieżkiej jak Filipiak, więc prędzej pod Żabką padnie Harry (który też jest alkoholikiem, mimo młodego wieku) niż on.
[quote]Choć może po ostatnim sezonie nie będą inni u nas chętnie szukać wzmocnień.[/quote]
Niech biorą ( oprócz Perkovicia, Hasicia i Wójcika ).
Zahir cena wywoławcza 2 mln euro
Minchev 3.5 mln euro
Glik 5 mln euro
Praszelik 7 mln euro
Batoum 10 mln euro
Tak to widze 😄
[quote]#post1728633 [quote]Choć może po ostatnim sezonie nie będą inni u nas chętnie szukać wzmocnień.[/quote]
Minchev 3.5 mln euro
Glik 5 mln euro
Praszelik 7 mln euro
Batoum 10 mln euro
Tak to widze 😄[/quote]
Jakby za Batouma dawali 5 to też się zgodzić 🤣
Batona i za 2 bym oddał, byle chcieli wziąć
[quote]#post1728631 A ja mam kilka pytań: 1) kto po odejściu Gambala jest szefem skautingu 2)kto jest lub będzie trenerem od przygotowania fizycznego 3)kiedy rozpoczniemy kompletowanie składu pod
kątem nowego sezonu. ???[/quote]
Na dziś:
1. Sobiech
2.Sage
3. Dej
[quote]#post1728611 Nie wiem ile w tym prawdy ale syn prowadził albo prowadzi doping na azylu?[/quote]
Jeśli prowadził i był to ten co go rozdupcyli i pogonili to może dlatego Kwiecień tam nie wszedł? 😂 Gdybam jedynie bo nic o jego synu nie słyszałem.
[quote]#post1728640 [quote]#post1728631 A ja mam kilka pytań: 1) kto po odejściu Gambala jest szefem skautingu 2)kto jest lub będzie trenerem od przygotowania fizycznego 3)kiedy rozpoczniemy kompletowanie składu pod
kątem nowego sezonu. ???[/quote]
Na dziś:
1. Sobiech
2.Sage
3. Dej[/quote]
Sobiech to według mojej wiedzy dyr. Sportowy a Dej no to...zaczęliśmy z rozmachem
Nie oceniam, tylko odpowiadam.
[quote]#post1728614 Sobiech byl ostatnio na weselu z tego co widzialem wiec moze wyrobi jakies kontakty haha[/quote]
Był na weselu Szymczaka - uważam, że Lech go skrzywdził trochę i zmarnował mu karierę bo wg mnie mógł być TOP napastnikiem jak na polskie warunki.
W Poznaniu był problem z pomnikiem Ishaka przez co drugi napastnik musiał grać mało lub po innych pozycjach.
Ja szczerze mówiąc bardzo Szymczaka polecam i żałuję, że w Poznaniu raczej szans nie ma. Taka sytuacja jest, że Ishak musi zostać a Filip nie ma czasu już na ławkę,
Może Sobiech go weźmie do Cracovii?
- Edytowany
Mam nadzieję, że nie. Szymczak jest drewniany. Na początku grał w Lechu, bo był młodym talentem, talentu niestety miał niewiele, ale kilka sezonów w Lechu robi swoje i agent zawsze znajdzie frajera, oby tym frajerem nie była Cracovia.
Oczywiście jest to moja subiektywna opinia i nie oglądałem jego ostatnich występów, więc niewiele znaczy, ale liczby w Belgii nie powalają, właściwie nigdzie nie powalają. Casus Rosołka jak dla mnie.
Właśnie nie jest drewniany ale rozumiem, wśród kibiców Lecha zdanie takie samo jak Twoje. Na swoich to się tylko pomyje wylewa :)
Po prostu mam inne.
- Edytowany
@koziołek#3702 dodałem edit, niestety nie zdążyłem przed twoją odpowiedzią, trafi do Cracovii to ma czystą kartę, ale nie jest to dla mnie szczyt marzeń szczerze powiedziawszy. Oczywiście mogę się mylić. Żukowski też odpalił w 2 bundeslidze, a nic na to nie wskazywało.
[quote]#post1728633 [quote]Choć może po ostatnim sezonie nie będą inni u nas chętnie szukać wzmocnień.[/quote]
Minchev 3.5 mln euro
Glik 5 mln euro
Praszelik 7 mln euro
Batoum 10 mln euro
Tak to widze 😄[/quote]
wieczysta od nas chce „tylko” Kakabadze
[quote]#post1728705 @koziołek#3702 dodałem edit, niestety nie zdążyłem przed twoją odpowiedzią, trafi do Cracovii to ma czystą kartę, ale nie jest to dla mnie szczyt marzeń szczerze powiedziawszy. Oczywiście mogę się mylić. Żukowski też odpalił w 2 bundeslidze, a nic na to nie wskazywało.[/quote]
Wiadomo, że ma czystą kartę.
Nawet nie wiem czy taki temat jest.
Mi go szkoda.
Ja osobiscie bardzo chcialbym zobaczyć nasz napad w postaci Szymczak-Bogacz...
ciekawa opcja. Szymczaka widzę u nas.
[quote]#post1728769 ciekawa opcja. Szymczaka widzę u nas.[/quote]
Taka bida, że forum samo tworzy pierdy
Coś narobił @koziołek#3702 ? 🫠
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (11 użytkowników)
Goście (11)