Wypożyczyć go do 2 ligi np do Hutnika i niech chłopak zacznie grac i przede wszystkim strzelac. 21 lat i po kontuzjach. Ostatni dzwonek na w miare sensowne granie
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Niestety Śmigło nie dojeżdża piłkarsko. Najbardziej fizyczna ekipa 1. ligi to dla niego aktualnie za wysokie progi.
Nie ma co się też kierować sentymentami. Gość ma już 21 lat, w kolejce stoją młodsi (choć aktualnie nie u nas).
Przecież to nie jest wiedza tajemna, że nie każdy młody piłkarz, który błyszczy w juniorach, odpala potem w dorosłej piłce.
Selekcja jest brutalna. Czekamy na wagony z zaciągiem "lato 2026".
Zwłaszcza jak ma inne priorytety niż regeneracja po meczu :) przynajmniej tak osobiście udało mi się zaobserwować.
W sumie zawsze mi był obojętny ale szkoda, że młody, kadrowicz a nie dojedzie do poziomu ekstraklasy.
- Edytowany
Niestety wagon z węglem, wytatuować się po uszy. W meczach Puszczy naprawdę wyglądał słabiutko, za wolny, słaby technicznie i słaba gra głową. Kondycyjnie nie dojeżdżał. Chłopak musi sobie poukładać w głowie co chce robić. Nie jest gwiazdą żeby machać rękami i udawać faule aktorskie.
Jak pisałem ze jest drewnem rok temu to o malo mnie tu nie zjedli... ze mlody ze pasiak ze perspektywiczny ze potrzebuje gry i cxasu po kontuzji...ze wogole zajebisty.... he he.. a teraz niby sie nie nadaje...😂😂😂😂
Ściąga dla miliona dyrektorów.. jakby gdzieś zapodziali listę tramsferową...
"Za darmo" to uczciwa cena 😂😂😂
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1779869014-107.jpg[/img]
[quote]#post1727870 Zwłaszcza jak ma inne priorytety niż regeneracja po meczu :) przynajmniej tak osobiście udało mi się zaobserwować.
W sumie zawsze mi był obojętny ale szkoda, że młody, kadrowicz a nie dojedzie do poziomu ekstraklasy.[/quote]
to niech wypierdala w takim razie.
Zawsze mógł się ogarnąć.
Niech ocenią i zdecydują.
Piekutowski blisko Radomioka…
- Edytowany
@Bob666#31890 jeżeli to prawda, to będzie u nas kiszka. Jeżeli nie będzie ruchu w bramce, znowu będziemy mieć wahania w sezonie, bo nie będzie ambitnego zmiennika.
Przypuszczam że problemem jest kasa, wysoki i długi kontrakt Ravasa, niech to szlag... Czy nie ma sposobu na takich sabotażystów jak Ravas
Problemem dla Nas jest to, że Piekutowski z jego menago Piekarskim chcą mieć zagwarantowane minuty. I wyszło to dopiero teraz, bo w zimie nic o tym nie było mówione...
No to dajmy mu te minuty, czy może być gorzej?
No właśnie chyba nie bierzemy kolejnego na ławkę?
[quote]#post1727921 Problemem dla Nas jest to, że Piekutowski z jego menago Piekarskim chcą mieć zagwarantowane minuty. I wyszło to dopiero teraz, bo w zimie nic o tym nie było mówion...[/quote]Nie no , przypominają się czasy Bałdysa…. Brutto/netto….minuty. 😉
Jeżeli mamy być szanującym się klubem (abstrahując od obecnego zamieszania na słynnym pięterku) to nie możemy godzić się na to, że o grze na boisku decyduje kontrakt a nie forma i ocena sztabu trenerskiego.
No to pójdzie do Radomia i tam będzie grać. A my zostaniemy z ślepym Ravasem i Madejskim bronącym w stylu Wandzika.
Jeśli miałbym na dziś oceniać to nie pójdzie do Radomia, a to co się dzieje to typowe negocjacje.
Niemniej dalej uważam, że oddawanie za darmo placu komuś kto w E-klasie rozegrał dopiero 4 spotkania, zachował 1 czyste konto i ma statystyki 1,25 gola na mecz nie jest normalne nawet posiadając Madejskiego "bez nóg" i "ślepego" Ravasa.
- Edytowany
Byłoby źle gdyby jakiś konkretny zawodnik był jedyną opcją.
Piekutowski swoje atuty ma, ale gość bronił w 4 meczach ekstraklasy. Nie róbcie z niego zbawcy.
Jeżeli widzieliście go w Stali, to naprawdę jest to talent. Ale jak znajdą podobnego to też będzie ok. Ravas won do Widzewa ze swoim ojcem chrzestnym!!
Piekutowski w Stalowce bronil bardzl dobrze. Predzej on na "1" a Madejski - lawa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (16 użytkowników)
Goście (16)