Może niech nie trenuje tylko od razu na plac i bramki strzelać. To jest jakich maga pech.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Nie mega pech tylko gosc jest szklany
Można gasić światło >?
Raczej tak , za dużo zawirowań w klubie..
https://www.youtube.com/watch?v=be2saeuwX-4
Było właśnie łączenie z Gambalem... Na pytanie o jego przyszłość w Cracovii raczej postawił znak zapytania :/
Jeszcze można zatrudnić kogoś bez kontraktu i bez kontuzji :)
Nie oglądałem, ale myślę sobie, że przy obecnych zawirowaniach każdy przytomnie myślący wypowiadałby się ostrożnie. To lepsza strategia niż np. mówienie, że prędzej Platek niż ja. Można też w takich wypowiedziach widzieć sygnał do władz klubu, że jeśli jesteście zadowoleni, to warto pomyśleć o podwyżce. Zresztą obecny styl Cracovii to idealne środowisko dla stylu Gambala. Bo np. w takim Widzewie to by oczekiwali, że "odkryje" takie talenty jak Kapuadi albo Drągowski. To chyba mało ambitne.
http://www.90minut.pl/news/340/news3406963-Bartosz-Biedrzycki-w-Gorniku-Leczna.html
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
[quote]#post1713089 http://www.90minut.pl/news/340/news3406963-Bartosz-Biedrzycki-w-Gorniku-Leczna.html
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!![/quote]
Wypożyczenie do końca sezonu. Szkoda, myślałem, że transfer definitywny.
21 dni później
Łukasz Zjawiński ma ważną umowę tylko do końca sezonu. Polonia Warszawa chce go zatrzymać, ale ten spogląda w kierunku Ekstraklasy. Napastnikiem interesują się Cracovia i Górnik Zabrze - przekazał Łukasz Olkowicz w podcaście "Ofensywni".
Źródło: goal.pl
Jeden Zjawiński już u nas był raczej z miernym skutkiem. Czy to jakaś rodzina?
[quote]#post1716422 ... Polonia Warszawa chce go zatrzymać, [b]ale ten spogląda w kierunku Ekstraklasy[/b]...[/quote]
To nie wierzy w awans?
Bo jeśli miałby podpisywać do końca sezonu, to aby mieć pewność gry w E-klasie, to chyba jednak musiałby się zdecydować na Górnika.
Pójdzie tam gdzie dostanie lepszy kontrakt.
Z naszej strony powinna zostać podjęta walka o tego napastnika, strzela drugi sezon z rzędu więc to nie przypadek, nabył pewnego doświadczenia w I lidze i musi zrobić kolejny krok, jest wysoki i stosunkowo młody, więc istnieje możliwość zarobienia na nim w przyszłości. No i jest Polakiem, a nie kolejnym do zbieraniny obcokrajowcem. Ten transfer miałby sens.
Czubak pokazał, że gole strzelane w I lidze mają jakieś znaczenie.
Wg mnie nie jest to napastnik na ekstraklasę.
Bedzie gorszych od tych co mamy? Swego czasu pisałem tutaj o Czubaku, że dziwne że nie staramy się o niego, ani inne kluby Ekstraklasy (jeszcze jak był w Arce) to wszyscy pisali, ze to nie pilkarz, a ile byśmy dali żeby teraz takiego niepiłkarza mieć u siebie
@cypiol#37042 Właśnie czasem tylko o to chodzi. Jeden zwykły solidny polski ligowiec na kluczową pozycję może wypełnić lukę i dobrze uzupełniać się z zespołem. Zamiast tego wynalazki typu Zahiroleslam i potem nie ma kim grać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)