[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/image-png-76035416.png[/img]
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Oważ mam karnet i wiem pierwszy ( no prawie) i jest tam potwierdzone.
No i petarda, z tymi 7 punktami to tak z przekąsem, nie bierzcie wszystko tak śmiertelnie poważnie, jedziemy z tą Ligą 😉
Chciałbym się mylić, ale Bogacz to chyba podobny styl do Charpentiera, co jednocześnie może oznaczać, iż nie zobaczymy tego drugiego na boiskach Ekstraklasy...
Tez mi się wydaje że to koniec gościa u nas..
- Edytowany
Czyli skoro było mówione, że dwa typy napastników przychodzą i przyszedł teraz dryblas, bez techniki i strzału to teraz czas chyba na jakiegoś zaawansowanego technicznie magika z niezłym technicznym uderzeniem z dystansu?
Ewentualnie drugim odmiennym typem zawodnika będzie niski bez techniki i strzału?
- Edytowany
Widziałeś ten gol z meczu z Włochami? Oczywiście znakomitą robotę zrobił pomocnik, który wyłożył mu piłkę, ale Pieńko w podobnej sytuacji nie trafił.
A co do Charpentiera, on tak czy tak jest do końca sezonu. I podejrzewam, że z Jagą prędzej zagra on niż Bogacz.
Dzisiaj jest ten trening otwarty dla karnetowiczów takze bedzie okazja do zobaczenia czy Charpentier normalnie trenuje czy truchta na bocznym
[quote]#post1710338 Widziałeś ten gol z meczu z Włochami? Oczywiście znakomitą robotę zrobił pomocnik, który wyłożył mu piłkę, ale Pieńko w podobnej sytuacji nie trafił.
A co do Charpentiera, on tak czy tak jest do końca sezonu. I podejrzewam, że z Jagą prędzej zagra on niż Bogacz.[/quote]
Nie no faberski zrobił 80 % tej bramki. Bogacz mądrze w tamtej akcji „pracował” z obrońcami włoskimi
[quote]#post1710339 Dzisiaj jest ten trening otwarty dla karnetowiczów takze bedzie okazja do zobaczenia czy Charpentier normalnie trenuje czy truchta na bocznym[/quote]
O ktorej ten trening?
0 11,00
- Edytowany
11
[b]Edycja z 11.02.2026 o godz. 09:59 (scalono posty)[/b]
Czyli typowo dla bezrobotnych
[quote]#post1710347 11
[b]Edycja z 11.02.2026 o godz. 09:59 (scalono posty)[/b]
Czyli typowo dla bezrobotnych[/quote]
Albo emerytów . 😉
No i co, był ktoś? Warto było?
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna/reprezentant-kamerunu-blisko-cracovii-transfer-na-ostatniej-prostej-nasz-news/294080?fbclid=IwY2xjawP5f4RleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBaeTRxRXVkSDNsQlJvM3pGc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHqxZ5RRejnD98cmbFPDKRMN7NG5kYMVU6F-AB5OrX103nQo88zpp3MsaiV5d_aem_aIfdur1EJZGx_AGlidEYEg
Mam jakieś takie dziwne przeczucie że ten mokebe z ligi izraelskiej okaże się dobrym piłkarzem
https://sport.fakt.pl/pilka-nozna/cristiano-ronaldo-w-polsce-zaskakujacy-widok-na-lotnisku-w-balicach/3k4g9np
Przyjechał zaofiarować nam swoje usługi, ale nie chcemy.
[quote]#post1710419 Przyjechał zaofiarować nam swoje usługi, ale nie chcemy.[/quote]
Może pOlke już nawet jakąś wyrwał w prozaku albo cubano, taki czarny to ma łatwo 💪💪
Ja mówiłem o Ronaldo. Za stary i zmanierowany.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (32 użytkowników)
mały123, Niewidoczni (1), Goście (30)