Sprawdźcie kto jest właścicielem Caen 😁
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Dziwne zwykle dawali po godzinie rozwiązanie a teraz chyba poczekamy do rana 😅
[quote]#post1686939 Sprawdźcie kto jest właścicielem Caen 😁[/quote]
Tak na marginesie: ten właściciel Caen zatrudniał w ostatniej przerwie zimowej Baltazara - trenera prosto z Radomiaka. Tenże Baltazar przegrał chyba siedem pierwszych meczów rundy wiosennej, po czym wyleciał. Caen spadło do National.
[quote]#post1686939 Sprawdźcie kto jest właścicielem Caen 😁[/quote]
Mekambe
- Edytowany
Araujo ciekawy napastnik młody ciekawe czy wypożyczenie czy transfer
[b]Edycja z 12.08.2025 o godz. 22:35 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1686945 Araujo ciekawy napastnik młody ciekawe czy wypożyczenie czy transfer[/quote]
A nie sprawdziłem nie ma szans on dzisiaj w kadrze benfici
- Edytowany
https://www.transfermarkt.pl/henrique-araujo/detaillierteleistungsdaten/spieler/617267
Ciekawy....
Odbił się od wielkiego futbolu. Jak nie miał urwanej żadnej kończyny dolnej, to pewnie nadal z nim wiążą nadzieje
- Edytowany
[quote]#post1686945 Araujo ciekawy napastnik młody ciekawe czy wypożyczenie czy transfer[/quote]
Jaki Araujo ? Przecież ten Henrique właśnie wszedł za Pavlidisa na boisko w EL.LM, Benfa nam ogrywa chłopa ?
[quote]#post1686947 [quote]#post1686945 Araujo ciekawy napastnik młody ciekawe czy wypożyczenie czy transfer[/quote]
Jaki Araujo ? Przecież ten Henrique właśnie wszedł za Pavlidisa na boisko w EL.LM, Benfa nam ogrywa chłopa ?[/quote]
Dokładnie to napisałem haah
Sofiane Hanni?
[quote]#post1686950 Sofiane Hanni?[/quote]
Bez żartów 34 lata ? Proszę cię.
[quote]#post1686951 [quote]#post1686950 Sofiane Hanni?[/quote]
Bez żartów 34 lata ? Proszę cię.[/quote]
W tym drafcie mamy tylko jeden slot na piłkarza w tym wieku. A nawet o rok starszego...
Pedro Rebocho
Czy Wy podajecie prawdziwe nazwiska czy to jakiś generator tworzy?
Nazwiska są prawdziwe! Osobiście sprawdziłem i okazuje się że są piłkarze którzy się tak nazywają.
Ten Araujo według jakiegoś tam portalu zarabia około 1mln euro rocznie, Martinez chciał go zaprosić na zgrupowanie kadry, za gruby kaliber na Nas, poza tym tam jest kartka z Napisem Arabia Saudyjska. Pasuje właśnie Rebocho
Po prostu emocje tak duże, że samo wychodzi spod palców drżących na klawiaturze. O 5 rano spodziewam się Maksymiliana Sitka i Jerzego Podbrożnego.
Karnetowicze nie dostali żadnego maila z potwierdzeniem?
Dadok, Mójta albo Tosik. Idę spać, w chuja walicie zamiast ogłaszać przed nocą, teraz będę miał niespokojne sny, raz że mamy mistrza po golu kocura z Benfy a raz że Dadok wydupca się na sprzęcie i tracimy gola na wagę utrzymania w doliczonym czasie gry
[quote]#post1686959 Karnetowicze nie dostali żadnego maila z potwierdzeniem?[/quote]
Odświeżam maila od 2 godzin i nic 😁
Również nic nie mam. Ale sam sposób przedstawienia transferów w tym okienku mi się podoba. Niezależnie kto finalnie do nas trafi, super są te zagadki. No i klub uszczelniony, mało który temat wychodzi do mediów przed finalizacją.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (26 użytkowników)
Goście (26)