A fejsie nie ma.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1686913 [quote]#post1686912 A ta wyspa przy pucharze to nie Madera?[/quote]
Trochę podobnie wygląda[/quote]
Mało prawdopodobne...z opisu wychodzi napastnik (chyba?). To na siłę dało by się dopasować jedynie może dwóch z Maritimo: Guedes i Zauner. Słaby trop
[quote]#post1686917 A fejsie nie ma.[/quote]
jest :)
[quote]#post1686919 [quote]#post1686917 A fejsie nie ma.[/quote]
jest :)[/quote]
U mnie ostatnie o strefie przedmeczowej.
[quote]#post1686920 [quote]#post1686919 [quote]#post1686917 A fejsie nie ma.[/quote]
jest :)[/quote]
U mnie ostatnie o strefie przedmeczowej.[/quote]
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1157752563044139&set=a.450740193745383
Widzę, wierzę, tylko się dziwię, że u mnie nie ma.
Na grafice jest też stadion Barcelony. Ktoś wspomniał na fb że chodzi o Edgara Ié , a On w Barcelonie był przez chwilę.
[quote]#post1686924 Na grafice jest też stadion Barcelony. Ktoś wspomniał na fb że chodzi o Edgara Ié , a On w Barcelonie był przez chwilę.[/quote]
No jak dla mnie to Bernabeu
[quote]#post1686924 Na grafice jest też stadion Barcelony. Ktoś wspomniał na fb że chodzi o Edgara Ié , a On w Barcelonie był przez chwilę.[/quote]
Ale Ié to obrońca. Nie pasuje do charakterystyki.
Poza tym tego pierda puścił wislacki troll, co tam pisze głupoty pod każdym postem.
Na moje to jest Bernabeu. I złota piłka, Kozioł, Madera. Ktoś sobie z nas robi jaja z tym opisem, albo dla naszego marketingu Klich = cr7 :D
Może Sztucznie inteligentny Harry włamał sie na oficjalną :D
marketing robi sobie jaja, nie pierwszy raz.
kiedyś pisali coś czcionką jak reklama kauflandu, oczywiście ku ociesze kurew z Reymonta.
marketing nigdy nie był pasiasty, przynajmniej za prezesury Biedaka
A może Paul lible pogba? Hahah
Dzisiaj rozwiązanie zagadki? Bo człowiek poszedłby już spać 😪
Wazne ze jest podjarka tych co wierza w sukcesy. Nie trzeba im wiele,wystarczy jakis pierd.
Lamine Yamal!
Pewne info!
Ale marketing pompuje balonik, ha, ha, ha...
To pewnie w kontrze do niektórych kibiców smarujących twarze popiołem i rwących włosy z głowy.
[quote]#post1686934 Lamine Yamal!
Pewne info![/quote]
Przydałby się na skrzydło 😁
A czy wiara w sukces jest czymś złym??? Ty @MakuKSC delektujesz się tylko istnieniem Cracovii?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)