@MakuKSC#9484 ta sama drużyna która grała jesienią została wzmocniona - dwóch stoperów i gość z przodu - reprezentanci swoich krajów.
Odeszli niewiele wnoszący jesienią zmiennicy. Dlaczego ma być zatem gorzej?
Bo ktoś postanowił by nasza młodzież miała okazję się wykazać?
Jest jak jest. Byleby tylko nie przekombinowali z taktyką....
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
To forum nie przestanie mnie zadziwiać nigdy.... wiecznie kurwa źle, gówno w sreberku, beznadzieja, umrzemy.... ja pierdolę.
Na papierze solidne wzmocnienia, jaka będzie rzeczywistość czas pokaże, ani nie ma co popadać w huraoptymizm ani nie ma co narzekać. Czas na ocenę przyjdzie.
[quote]#post1663020 [quote]#post1663015 Klich przyjdzie za kilka miesięcy więc dlatego nie chcą brać teraz nikogo nowego na tą pozycję .[/quote]
Po co? 35 letni piłkarz? To ma być wzmocnienie ? Czy raczej emerytura[/quote]
A po to żebyś mogl tutaj po jego przyjściu napisać że to był świetny ruch działaczy ze go tu sprowadzili.
Odkładanie nadziei na sukces w lidze na następny sezon tak czy owak nikogo tu już nie rusza. Z Klichem czy bez, to jest futurologia, my walczymy TERAZ. Czy też: jeszcze walczymy.
[quote]#post1663041 To forum nie przestanie mnie zadziwiać nigdy.... wiecznie kurwa źle, gówno w sreberku, beznadzieja, umrzemy.... ja pierdolę.[/quote]
Mam przekonanie graniczące z pewnością, że Gdybyśmy kiedyś zdobyli mistrzostwo 1 punktem remisując mecz w ostatniej kolejce, a bezpośredni rywal by przegrał, to byłoby wiele głosów, że mistrza zdobyliśmy na farcie, bo gdyby rywal nie dał ciała to bylibyśmy w doopie i takie mistrzostwo sie nie liczy.
Podobnie było z karnymi strzelanymi przez Piątka, że wprawdzie piłka wpada do bramki, ale zbyt blisko bramkarza.
- Edytowany
Z karnymi to byl kabaret na forum 😆 😆 😆
A co do mistrzostwa... moga dla mnie nawet qtasem strzelic samobojczego gola rywale do walki bo mistrza zdobywa sie calym sezonem a nie ostatnia kolejka... ale ..nam to nie grozi przez najblizszy pierdyliard lat takze nie ma o czym nawet rozmyslac...
A ja ciągle mam wrażenie, może wielce niesprawiedliwe względem jego osoby, no ale mam to wrażenie - że trener nie dojeżdża poziomem do walki o coś więcej.
[quote]#post1663068 Z karnymi to byl kabaret na forum 😆 😆 😆
A co do mistrzostwa... moga dla mnie nawet qtasem strzelic samobojczego gola rywale do walki bo mistrza zdobywa sie calym sezonem a nie ostatnia kolejka... ale ..[b]nam to nie grozi przez najblizszy pierdyliard lat takze nie ma o czym nawet rozmyslac[/b]...[/quote]
tu jest pies pogrzebany, a nie w tym ze forum ma odjeby
ile lat mozna czekać? jak Polska na niepodległość po rozbiorach?
ja mam w dupie, że może pra prawnuczek Santo się doczeka. Ja chcę!
Mamo ja chce teraz tego lizaka!!!😭 Teraz! Tutaj i TERAZ! TEEERRRRAAAAZZZ!!! Bo inaczej się popłacze i będę krzyczał I w ogóle to już cię nie kocham, bo jesteś bueee🤮
Jak dzieci, normalnie jak małe, rozkapryszone dzieci 😱
[quote]#post1663074 Mamo ja chce teraz tego lizaka!!!😭 Teraz! Tutaj i TERAZ! TEEERRRRAAAAZZZ!!! Bo inaczej się popłacze i będę krzyczał I w ogóle to już cię nie kocham, bo jesteś bueee🤮
Jak dzieci, normalnie jak małe, rozkapryszone dzieci 😱[/quote]
Różnica taka że dziecko pewnie się doczeka lizaka i dostanie go w ciągu paru godzin/dni. Kibice Cracovii wymierają pokoleniami nie mogąc doczekać się nawet ostatniego miejsca na podium.
wcale się nie poczułem urażony tą infantylną repliką :)
nadal chcę!
Chcieć to móc.
Parafrazując:
Lecz w tym cały jest ambaras aby wszyscy chcieli na raz.
Jak w życiu. Jedni są cierpliwi, czekają od dziesięcioleci i wierzą - często mocniej od innych - że w końcu nadejdzie TEN sezon. Inni tupią nóżkami, „grożą” że nie będą przychodzić albo już nie przychodzą.
Do zobaczenia na stadionie za 2 godzinki!
- Edytowany
tupią nóżkami, umierają.
cierpliwi, umierają.
:D
trzeba być i cierpliwym i umieć tupnąć nóżką
Dziwi mnie tak pozytywny odbiór okienka. Kadra została uszczuplona o 3 zawodników z głębi składu + doszły kontuzje SO, a w to miejsce doszedł jeden SO do gry na już.
W dalszej perspektywie jest to może okej, ale były znacznie lepsze okienka które wcale nie były tak oceniane super.
Hrosso, PVA, judasz z Portugalii i Jabłko.
Albo 2015 : Wójcicki(mega zawodnik) Walakiewicz Sandomierski.
Na pewno ogromny + za potencjał zawodników, ale patrząc na tu i teraz to jesteśmy w plecy
Cóż. Człowiek się łudził, miał nadzieję, oszukiwał sam siebie. Coś w tej drużynie pękło.
Sezon przejściowy. O ciepłą wodę w szatni. Przynajmniej jest jasność.
Rozgrywającego! Takiego goscia od lat u nas nie ma i takiego zawodnika , nawet kosztem przepłacenia trzeba do nas ściągnąć na już!
Sokołowski to jakaś parodia piłkarza
I podejrzewam że w Klubie byli tak pewni że przyjdzie Klich ,że nie przygotowali sobie opcji rezerwowych .
Toż to trzeba było robić transfery pomocników a nie sprowadzać ciągle obrońców (stoperów).
Mimo zmian obrona ciągle traci mnóstwo bramek.
Z kontuzjowanym Glikiem mamy aż 7 stoperów, a ofensywnego pomocnika i klasycznych skrzydłowych brak.
Przez to nasza druga linia jest jedną z najsłabszych formacji w lidze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (31 użytkowników)
Goście (31)