Jak na napastnika to coś mało ma goli. Od sezonu 2016/2017 ma 30 goli i 20 żółtych kartek
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1662365 Ostatnio też miał być Włoch albo z ligi włoskiej ktoś, teraz wszyscy, że Lederman albo Czyż .
A będzie jakiś Bułgar/Rumun :)[/quote]
Podaj cyfry w Lotto 😉
Ok mamy to, ale 3 bramki w 33 meczach nie zwala z nóg.
A moze potrafi kiwac i podawac zamiast strzelac
pytanie do znawców: to jest piłkarz czy nie?
- Edytowany
[quote]#post1662401 Ok mamy to, ale 3 bramki w 33 meczach nie zwala z nóg.[/quote]
W silniejszej lidze tureckiej plus mógł grać na skrzydle
[b]Edycja z 19.02.2025 o godz. 11:04 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1662404 pytanie do znawców: to jest piłkarz czy nie?[/quote]
Według mnie tak
W skrócie. Chuj może na naszą lige wystarczy 😂🤡
Gosc kręcił zajebiste liczby w Sparcie. W Turcji nkenajgorzej. 22 krotny reprezentant
Czego chcecie więcej?
[quote]#post1662399 Jak na napastnika to coś mało ma goli. Od sezonu 2016/2017 ma 30 goli i 20 żółtych kartek[/quote]
Defensywny napastnik 😁 Gargamelowi by się spodobał, może Abbotta przypomina 😁
Ale w odróżnieniu od Szweda, jego nazwisko (o ile mi się coś nie pozajączkowało) już się przewijało w kontekście transferów. I na zasadzie Kallmann odchodzi, Minchev przychodzi.
Jak zwykle narzekania, nie wiem czy CR7 zadowoliłby niektórych
Może się będzie lepiej grało teraz Hasicovi. Gość z Turcji, głośno myślę...
- Edytowany
[quote]#post1662404 pytanie do znawców: to jest piłkarz czy nie?[/quote]
z twarzy piłkarz. nazwisko nie wiem czemu ale coś mi mówi.
poza tym na youtubie nie ma świeżego filmiku z golami. ostatni przed transferem do Sparty. co to oznacza?
Filmiki tworzą agenci by wpychać swój szrot do jakiś klubików, które nie mają pojęcia kogo biorą. Jak agent przestaje ci robić filmiki to znaczy, że już grasz poważną piłkę nożną w poważnym kraju, w poważnym klubie i jesteś obserwowany przez fachowców, nie trzeba nikomu podsyłać goowna. jednym słowem: stałeś się piłkarzem.
czyli piłkarz
[quote]#post1662413 Jak zwykle narzekania, nie wiem czy CR7 zadowoliłby niektórych[/quote]
Za stary :D
No dobra.
Przyszedł napastnik, lewe skrzydło.
To teraz otwieramy temat : Kallman odchodzi już teraz....? 😉
Nie, ja otwieram temat: ofensywnego pomocnika na rozegranie! Jak najszybciej, póki jeszcze jest jaki-taki kontakt z czołówką.
A co do Minczewa: może i nie strzela, ale - powiedzmy - nie strzela w tym samym stopniu, co ostatnio Kallmann. Który odejdzie latem, a na razie potrzebuje pokazać swoją wartość, bo jak do wiosny nic nie strzeli, to negocjacyjne argumenty robią się mierne. Minczew w tym momencie zwiększa rywalizację, będzie się adaptował do polskiej ligi i do przejęcia dopowiedzialności po Benku.
[quote]#post1662420 No dobra.
Przyszedł napastnik, lewe skrzydło.
To teraz otwieramy temat : Kallman odchodzi już teraz....? 😉[/quote]
Do Stali za Shkurina.
@niegramotnyj#21907 tak jak piszesz. Poza tym, jeśli ogarnia skrzydła to także jest alternatywą choćby dla Biedrzyckiego...
Dobry transfer ale jak zawsze - wszystko zweryfikuje boisko
Dla Biedrzyckiego alternatywa jest lawka rezerwowych
Zacznijmy od tego, że to nie jest kompletnie pozycja Biedrzyckiego. Wahadło a skrzydło to dwie kompletnie różne bajki.
Gość może odpalić i tego mu oraz nam życzę. Martwi mnie tylko że najbardziej nam potrzeba ofensywnego pomocnika (od lat) a kupujemy napastnika co może oznaczać (oby nie) rychłe odejście Kallmana. Pożyjemy, zobaczymy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (26 użytkowników)
Goście (26)