[quote]#post1633773 Po komentarzach w prasie i filmikach pewne jest jedno. Piłka mu nie przeszkadza w grze. Chyba umie profesjonalnie przyjąć podanie :)
I strzelić z dystansu w światło bramki :) Przy okazji Raki się nauczy paru sztuczek :) [/quote]
Taaaa, najbardziej wartościowe to są te komentarze w prasie na zlecenie, szczególnie ten o 3 mln. euro sprzed 4 lat...
Totalny populizm i tyle
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Czyli jest szansa na grę dwoma skrzydłowymi? czy karkołomne próby robienia z niego wahadłowego lub spychania go do środka? przy Hosiciu na skrzydle robi się naturalnie miejsce dla Rózgi na drugim skrzydle - "problem" wtedy chyba robi się z przodu tj jak wykorzystać Kallmana i van Burena w tym samym czasie.
- Edytowany
Kallman--------------Van Buuren
---------------- Hasić---------------------
Zrobią z niego środkowego
można grać 442
co do zawodnika to oczywiście nikt go nie zna. na papierze fajnie. filmik mi się nawet podobał. musiałem wyłączyć bo w 5:20 dali obroniony strzał, w 5:25 kolejny. wtedy zapala mi się lampka ostrzegawcza więc nie chciałem psuć dobrego wrażenia.
mobilny, techniczny, lewa noga. Tak tęsknię za Javim <3 oby to było to
[quote]#post1633783 ... "problem" wtedy chyba robi się z przodu tj jak wykorzystać Kallmana i van Burena w tym samym czasie. ...[/quote]
To jest ten sam problem, jak w wypadku Makucha. Zależy od przeciwnika, zależy od aktualnej formy danego grajka. Nie muszą zawsze grać razem.
- Edytowany
[quote]#post1633788 można grać 442
[/quote]
też o tym pomyślałem - tylko wtedy dwóch z czterech: Maigaard, Irakijczyk, Rakoczy, Sokołowski ląduje na ławce w każdym meczu - pierwsza dwójka ostatnio nadawała jakości środkowi...a jest jeszcze Knap - wtedy chyba już bez szans na grę. Czy trener się odważy?
- Edytowany
Jest jeszcze Atanasov.
Ale na razie mam nadzieję, że nie ma tematu, gdzie Knapa zmieścić, bo z tym co prezentował w meczu z Piastem, to jego miejsce jest w rezerwach.
Jeszcze by się napastnik przydał, bo mamy w kadrze aż trzech, z czego jeden kontuzjowany.
Raków nie ma żadnego, a podobno jest wielki 😂
- Edytowany
Oj tam...
Makuch przecież coś nie coś potrafi 😂😂
[quote]#post1633677 [quote]#post1633675 [quote]#post1633672 ... ylko z tego co czytałem Gts się do niego przymierza...[/quote]
Pomijając jakość gościa, bo nie mam pojęcia, to sugerujesz, że gts może nas przebić, gdybyśmy go chcieli?[/quote]
Gts to może se straszyć Królewskim tylko...[/quote]
Kto to jest ten Kurewski???
[quote]#post1633816 [quote]#post1633677 [quote]#post1633675 [quote]#post1633672 ... ylko z tego co czytałem Gts się do niego przymierza...[/quote]
Pomijając jakość gościa, bo nie mam pojęcia, to sugerujesz, że gts może nas przebić, gdybyśmy go chcieli?[/quote]
Gts to może se straszyć Królewskim tylko...[/quote]
Kto to jest ten Kurewski???[/quote]
Dokładnie to jest kurewski..i nikt więcej.
- Edytowany
Jeśli Rakoczy i Kallmann mieliby opuścić klub to ofensywa dramatycznie się się skurczy i znów czeka nas walka o utrzymanie:
https://sport.interia.pl/pilka-nozna/news-reprezentant-polski-opusci-ekstraklase-czas-sie-skonczyl-klu,nId,7748378
Strata Kallmanna byłaby bardzo dotkliwa natomiast odejście Michasia to solidne wzmocnienie Cracovii!
odejście Rakoczego będzie na duży + zwłaszcza za 2,5 mln juro :)
co do Kallmana to należy zrobić wszystko, aby przedłożył kontrakt
Mamma mia... 2,5 banki za goscia co ma sil na 60 minut to jak wygrac w totolotka...
Sprzedajmy Kallmana i zostańmy z jednym zdrowym napastnikiem. Ma to sens ;)
Roszada z Rakoczym - niestety - na daną chwilę sensowna i potrzebna, żeby dać drużynie nowe możliwości w ofensywie. Za sfrustrowanego i wypalonego wychowanka świeża krew. Trzyma się to kupy.
Jednocześnie sprzedaż Kallmana tylko dlatego, żeby jeszcze coś na nim zarobić/ulec presji zawodnika, czy menedżera może sprawić, że znów kołderka będzie za krótka. Będziemy opierać sie na Van Buurenie i modlić, żeby Śmiglewski szybko doszedł do formy, pozwalającej mu być choćby zmiennikiem.
Można łatać dziury Dobą, ale ktoś w rezerwach też musi grać.
Nie mówiąc już o tym, że w wypadku kontuzji Holendra, nasz skład będzie szczerbaty jak piękna Mary z domu starców,: cztery zęby, osiem palców.
KaliGol poprostu chce grać w klubie o coś a nie o nic. Wypuścić niech zobaczy jak może być pięknie gdzie indziej
Kallmalinho odejdzie, to bardzo źle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)