Może w rezerwach chłopaki dadzą radę. Knap, Sokołowski, Glik. Ale w takim ujęciu potrzeba jeszcze z 2 pomocników do kadry i jednak koniecznie tego ŚO, ale w top formie jak Jablo gdy do Nas trafił.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Ja to błagam Prezesa żeby tego Glika no reprezentanta spróbował do Wieczystej oddać, nawet za damski chuj, byle by zwolnił miejsca innym. Są przecież Jugas, Hoskonen może ktoś z Akademii...
Ciekawe czy jakby musiał zagrać w rezerwach to czułby się jeszcze bardziej poniżony niż po meczu w Chorzowie.
Ja bym to widział tak
Ravas
Olafson
Ghita Skovgard Jugas
Kakabadze
Atanasov AAA"KOZAK NA 10"
Kallman Van Buren
Ławka
Madejski
Jaro
Biedrzycki
Śo "nowy"
Rakoczy
Janosik
Bochnak
Rózga
Np "nowy"
Za literówki w nazwiskach przepraszam!
Glik
Odegerd
Na taczkach obu do Wieczystej, najlepiej dziś
Kroczek jeśli do 5 kolejki nie zmieni tego syfu to niech juniorów trenuje
Jeśli jest szansa na Pana trenera Skorże to brać już dziś... Jeśli nas nie stać to ponieść bilety o 10 zł
Będzie się dało oglądać mecz to i ludzie będą na trybunach
super ten skład z jednym środkowym pomocnikie, dwoma napastnikami i rozgrywającym. piłka nożna na nowo. chciałbym zobaczyć piłkarskiego frajera, który coś takiego gra. najchętniej na żywo
[quote]#post1632022 Ja bym to widział tak
Ravas
Olafson
Ghita Skovgard Jugas
Kakabadze
Kallman Van Buren
Ławka
Madejski
Jaro
Biedrzycki
Śo "nowy"
Rakoczy
Janosik
Bochnak
Rózga
Np "nowy"
Glik
Odegerd
Jeśli jest szansa na Pana trenera Skorże to brać już dziś... Jeśli nas nie stać to ponieść bilety o 10 zł
zaraz Cię zwyzywają od wiślackich kurew za takie pomysły ;)
[/quote]
Grajmy 4 obrońcami
- Edytowany
To nasze 3-4-3 to tak na papierze co najwyżej, bardziej 5-4-1 to na boisku wygląda.
[quote]#post1632033 Grajmy 4 obrońcami[/quote]
Ani pół skrzydłowego nie mamy..
[quote]#post1632022 Ja bym to widział tak
Ravas
Olafson
Ghita Skovgard Jugas
Kakabadze
Kallman Van Buren
Ławka
Madejski
Jaro
Biedrzycki
Śo "nowy"
Rakoczy
Janosik
Bochnak
Rózga
Np "nowy"
Glik
Odegerd
A gdzie młodzieżowiec?
[/quote]
- Edytowany
Człowiek poszedł z wiarą na ten mecz i dostał mokrą szmatą w ryj.
Dużo ludzi uwierzyło w ten projekt, kupiło karnety i .....ZNOWU TO SAMO
Z drugiej strony pamiętamy początek poprzedniej rundy, wygrana z Legią, Radomiakiem euforia, a potem wiemy wszyscy co było.
Niech się zgrają i pokażą na co ich stać, jestem wkurwiony i zawiedziony, ale daje im czas.
Martwi środek pola, bez tego szału nie będzie.
Atanasow na którego wszyscy czekają jak na zbawiciela, zagadka. Jak znam życie będzie bez formy.
Sokołowski przyjęcia piłki na 3 metry większość podań straty
Knap o nim nie chce mi się pisać, pamiętam jak Zieliński jeszcze mówił o nim że jak juz tej szansy nie wykorzysta(kolejnej)
to nie widzi dalej tego😂 i wczoraj znowu to samo
Al Ammari pożyjemy zobaczymy.
Rakoczy idę o zakład że znowu złapie formę pod koniec rundy, w zimie ją straci i na wiosne znowu bedzie grał chujnię.
Maigard szkoda słów, na treningach podobno robi cuda a na meczu? Był juz taki jeden co na treningach czarował
Budziński się nazywa..
Mamy 2 na prawdę dobrych napastników ale zmienników dla nich nie ma, jest kontuzja to nie ma kto grać.
Napastnik niezbędny, rozgrywający niezbędny!!!
Optymistyczny scenariusz jest taki że Al Ammari i Atanasow są w formie i Rakoczy ma przebłyski.
Pesymistyczny nie chcę nawet o tym myśleć
Cracovia od Nowa to nie może być tylko pusty slogan!
Powinniśmy zakontraktować Nowaka
- Edytowany
Ja osobiście widzę ratunek w ustawieniu 1-4-2-3-1.
Ravas
Kakabadze - Jugas - Ghita - Olafsson/Jaro/Skovgard
Amir - Atanasov
Maigard/Rózga - Van Buren - Rakoczy/Bochnak
Kallman
Rózga i Bochnak wchodzą na zmęczonego rywala i dobijamy przeciwnika.
[quote]#post1632100 Ja osobiście widzę ratunek w ustawieniu 1-4-2-3-1.
Ravas
Kakabadze - Jugas - Ghita - Olafsson/Jaro/Skovgard
Amir - Atanasov
Maigard/Rózga - Van Buren - Rakoczy/Bochnak
Kallman
Rózga i Bochnak wchodzą na zmęczonego rywala i dobijamy przeciwnika.[/quote]
Ustawienie ma tu najmniejsze znaczenie, nasz największy problem to brak środka pola i dobrego ofensywnego pomocnika typu Javi hernandez, może jak atanasov wróci i amir okaże się wzmocnieniem to będzie lepiej.
Ja bym to widział tak.
Ravas
Jugas(ghita)-hoskonen-ghita(skovgard)
Kakabadze-amir-atanasov-biedrzycki
Rakoczy-kalman
Van buren
Dani ramirez po raz n-ty
Sprawdzony w lidze ,gwarant 10 asyst przy takich napastnikach jak Benek i Armin Van Buren
[quote]#post1632064 [quote]#post1632033 Grajmy 4 obrońcami[/quote]
Ani pół skrzydłowego nie mamy..[/quote]
Masz racje, cały czas o tym mówiłem, no ale Biedrzycki, Bochnak, Rózga może Kakabadze nie wiem coś trzeba szyć z tego co jest
Problem jest tylko kto im poda piłkę , wypracuje jakąs sytuację , się zanosi się aby to zrobili Knap czy Sokołowski .
Potrzebujemy dwóch magików. Na Środek i na bok. W Piaście jak przy piłce był Felix lub Ameyaw to dostawałem palpitacji. Nasi zawodnicy wyglądali jak by sam Messi przeciw nim grał. A kogo się mają nasi przeciwnicy bać? Może Kallmana, ale jeszcze musie być ktoś absorbujący uwagę obroncow i podający.
Zapominacie o tym małym Tomasiewiczu, który im robi od dawna świetną robote w środku pola.
A taki Kądzior, siedzi na ławie, oni wbrew pozorom mają niezłą ograną pakę i cieżko z nimi wygrać.
My potrzebujemy na już kogoś takiego jak Felix
Od czasów Janusza Gola nie mamy prawdziwego rozgrywającego i dlatego jest taka pyta!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!