[quote]#post1630219 [quote]#post1630214 Jeśli to prawda to napiszę tak:
Wreszcie widać, że za transfery w klubie wzięli się fachowcy.
Zaczynam z optymizmem patrzeć w przyszłość.
Odszczekuję wszystkie posty, które popełniłem gdy nie wytrzymywałem ciśnienia.[/quote]
Niech chłopaki kopną piłkę to będziemy ruchy oceniać …
Ravas i RvB wyglądają w miarę sensownie papierowo ale do dobrego grania daleka droga gdy jeszcze nie kopnęli Piłki 😝- zobaczymy co zaprezentują ![/quote]
Sensownie wyglądają wszystkie transfery poza Burkiem.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Może rzeczywiście powinniśmy zakontraktować Angielskiego.
Może się nie znam, ale Irakijczyk chyba nie jest ofensywnym pomocnikiem, nadal bez 10 będziemy grać?
- Edytowany
Dla lubujących się w filmikach, czasem kopie prosto piłkę
https://www.youtube.com/watch?v=INO90bnW_Us&t=1s
- Edytowany
[quote]#post1630227
Sensownie wyglądają wszystkie transfery poza Burkiem.[/quote]
Tutaj się nie zgodzę. Musimy pamiętać, że potrzebujemy do składu młodzieżowca. W poprzednim sezonie większość minut zapewnił Rakoczy, ale się "przeterminował". Rózga nie wydaje mi się zawodnikiem do grania w takim wymiarze bez straty dla wartości zespołu (obym się mylił) cały czas nie wiadomo co z Lachowiczem i czy jest w stanie wnieść więcej niż Filip. Ta nieboiskowa pozycja jest jeszcze niewiadomą. Niewykluczone, że to właśnie Burek będzie grał. Tak więc z cytowany zdaniem zgodzę się tylko w zakresie, że nie do końca wiem co zarząd/trener myślą o obsadzie bramki. A jeśli Ravas kosztował 450k€ to to może być bardziej nieprzemyślane. Ale mam nadzieję, że będzie to sensownie ułożone.
[b]Edycja z 15.07.2024 o godz. 13:53 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1630233 Dla lubujących się w filmikach, czasem kopie prosto piłkę [/quote]
piłka mu nie przeszkadza, ale strzału nie ma. Lubią go faulować. Zobaczymy jak sobie poradzi w polskiej rzeźni. O ile temat jest aktualny.
@octop#15569 chyba jednak się nie znasz ;-) albo inaczej rozumiemy rolę ofensywnego pomocnika.
https://www.transfermarkt.pl/amir-al-ammari/leistungsdatendetails/spieler/303766/plus/0saison=2023&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=
- Edytowany
[quote]#post1630234 [quote]#post1630227
Tutaj się nie zgodzę. Musimy pamiętać, że potrzebujemy do składu młodzieżowca. W poprzednim sezonie większość minut zapewnił Rakoczy, ale się "przeterminował". Rózga nie wydaje mi się zawodnikiem do grania w takim wymiarze bez straty dla wartości zespołu (obym się mylił) cały czas nie wiadomo co z Lachowiczem i czy jest w stanie wnieść więcej niż Filip. Ta nieboiskowa pozycja jest jeszcze niewiadomą. Niewykluczone, że to właśnie Burek będzie grał. Tak więc z cytowany zdaniem zgodzę się tylko w zakresie, że nie do końca wiem co zarząd/trener myślą o obsadzie bramki. A jeśli Ravas kosztował 450k€ to do może być bardziej nieprzemyślane. Ale mam nadzieję, że będzie to sensownie ułożone.[/quote]
Ogólnie transfer Burka mi się podobał, ale transfer Ravasa za blisko pół miliona pokazuje że Burek będzie miał bardzo ciężko o skład tym bardziej że bramkarz to pozycja na której się mało rotuje jeśli zawodnik nie zawali czegoś spektakularnie i trochę szkoda żeby bronił w 4 ligowych rezerwach a co to młodzieżowców to jest jeszcze Biedrzycki i liczę że on będzie takim naszym Marczukiem
Burek pewnie na PP. Pytanie co z Madejskim...
- Edytowany
perełka na torcie w 4:20 na tym filmiku. to co lubię najbardziej. niecelny strzał. wcześniej 2 strzały obronione przez bramkarza. jest też niecelne podanie, są podania które nie przyniosły drużynie rezultatu, jest jedna dobra kiwka i 5 razy faulowany.
jeśli mam oceniać na podstawie filmiku to jest to proste
szro ci cho
chyba że jego agent to skończony debil. ale stawiam na pierwsze na ten moment jeśli nie widziałem go na żywo i jakieś kryterium muszę przyjąć. od lat trzymam się tej zasady i zwykle mam rację.
[quote]#post1630235 [quote]#post1630234 [quote]#post1630227
Tutaj się nie zgodzę. Musimy pamiętać, że potrzebujemy do składu młodzieżowca. W poprzednim sezonie większość minut zapewnił Rakoczy, ale się "przeterminował". Rózga nie wydaje mi się zawodnikiem do grania w takim wymiarze bez straty dla wartości zespołu (obym się mylił) cały czas nie wiadomo co z Lachowiczem i czy jest w stanie wnieść więcej niż Filip. Ta nieboiskowa pozycja jest jeszcze niewiadomą. Niewykluczone, że to właśnie Burek będzie grał. Tak więc z cytowany zdaniem zgodzę się tylko w zakresie, że nie do końca wiem co zarząd/trener myślą o obsadzie bramki. A jeśli Ravas kosztował 450k€ to do może być bardziej nieprzemyślane. Ale mam nadzieję, że będzie to sensownie ułożone.[/quote]
Ogólnie transfer Burka mi się podobał, ale transfer Ravasa za blisko pół miliona pokazuje że Burek będzie miał bardzo ciężko o skład tym bardziej że bramkarz to pozycja na której się mało rotuje jeśli zawodnik nie zawali czegoś spektakularnie i trochę szkoda żeby bronił w 4 ligowych rezerwach a co to młodzieżowców to jest jeszcze Biedrzycki i liczę że on będzie takim naszym Marczukiem[/quote]
Chodzi mi o to, że skoro Burek ma grać bo jest młodzieżowcem to po co transfer Ravasa. Skoro ma grać Ravas to czemu wybór padł na Burka, który jest do nas tylko wypożyczony
- Edytowany
[quote]#post1630233 Dla lubujących się w filmikach, czasem kopie prosto piłkę
https://www.youtube.com/watch?v=INO90bnW_Us&t=1s[/quote]
Jakoś tak niezdarnie biega. Jakby miał szpotawe kolana. Niech go tam dobrze zbadają.
- Edytowany
Przypominam wszystkim że nasz Duńczyk(Mikkel Maigaard) tytułowany ofensywnym pomocnikiem w poprzednich latach strzelał bramki
i grał głównie jako boczny napastnik. teraz na siłę ma byś ofensywnym pomocnikiem. jak grał na tej pozycji w Cracovii to wszyscy wiemy..
Więc mamy Kallmana, Van Burena, Duńczyka i od biedy Rózgę. No i kontuzjowanego Śmigleskiego.
Cały czas w drużynie nie ma play makera, typowej 10 bo Rakoczy gra jeden dobry mecz na pięć i od 60 minuty nie ma siły biegać.
Lubię Michała, jest pracowity, ma poukładane w głowie, identyfikuje się z Cracovią i jest naszym wychowankiem.
Chciał bym żeby to był dla niego wreszcie super sezon!!
Jak dojdzie Irakijczyk kadrę mamy właściwie zamkniętą.
[quote]#post1630191 Jakoś mi ten szwedzki Irakijczyk nie pasuje, więc znając życie będzie jedynym nie-niewypałem transferowym. [/quote]
Niewypałem na pewno nie będzie. Akurat ten temat oni mają mocno ogarnięty.
Ten gosc wyglada na drugiego Loshaja, ale co mi tam.
gorzej
- Edytowany
Ah Loshaj. Ostatnio patrząc na tą zbieraninę pasterzy z Kosowa biegających bez ładu i składu pry Reymonta próbowałem sobie przypomnieć jego nazwisko.
Niestety mi się nie udało, ale pamiętam że klub się szczycił że był reprezentantem :-)
Myślę, że po pół roku treningu co drugi forumowicz by tam się otarł o kadrę.
- Edytowany
Jeszcze kilkanaście dni temu niektórzy tutejsi "fachowcy-doradcy" chcieli Dadoka 🤭
Jak piszecie o Amirze -szrot , to nie znając go i nie widząc wcześniej jestem o jego dyspozycję spokojny😎
- Edytowany
ja dalej chcę
[b]Edycja z 15.07.2024 o godz. 14:35 (scalono posty)[/b]
szybka zagadka:
co różni iraka ze szwecji od Dadoka?
@SaNtO#842
Łydki Maigarda
Wreszcie napastnik w typie Abbota
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/screenshot-20240715-144751-instagram-jpg-14040060.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)