Nikt nie mówi o wywaleniu. Nic do Hebo nie mam, gościa lubię. Przecież to było bardziej niż pewne, ze przy obecnych standardach nie przedłużymy z nim. To po jaką jasną cholerę było robić z tego taką szopkę. Prezes przykolorował pod publiczkę, ze jest dobry wujek i chce przedłużyć, a pewnie nie chcieli brać ryzyka kolejnej kontuzji i kontraktu. Mogli od razu powiedziec, ze nic z tego i szukać zastępstwa. Ale lepiej z ludzi robić idiotów .
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1627493 Morgot
dla Ciebie to normalne że jak masz umowę o pracę na 2 lata po 3 miesiącach w pracy łamiesz kręgosłup a pracodawca mówi Ci wypierdalaj i lecc się samemu za swoją kasę.
Oby Ci w życiu coś takiego się nie przytrafiło.[/quote]
Każdy z klubów sportowych ma obowiązek ubezpieczenia wszystkich członków ubezpieczeniem od następstw nieszczęśliwych wypadków.
[quote]#post1627495 Zatrudniamy starych Słowaków źle, zatrudniamy młodych Polaków źle, czekam aż będzie lament, że zatrudniamy silnego Murzyna :)[/quote]
Czemu lament.
Nie mieliśmy nigdy dużego silnego Murzyna.
Z ekstraklasowej historii to było dwóch małych i jeden chudy. Kogoś pominąłem?
- Edytowany
[quote]#post1627461 ... nooo Glik jest tego przykladem idealnym ze nie biora nasi takich.......[/quote]
A jednak nadal ludzie domagają się Glików, Konoplianek i innych "nejmów".
Ja bym jednak był zwolennikiem szukania Olafsonów
[b]Edycja z 27.06.2024 o godz. 17:19 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1627487 [quote]#post1627473 [quote]#post1627471 Właśnie się pozbyliśmy kolejnego piłkarza, który De facto 1,5 roku leczył się za nasze. Nie ogarniam tego .[/quote]
Ale czego nie ogarniasz? Leczył się za nasze bo miał ważny kontrakt. Kontrakt mu się skończył a nadal nie jest w pełni sprawny więc odchodzi.[/quote]
Nie ogarniam tego, ze nie mamy kim grać i odchodzi kolejny piłkarz. Nie ma nawet zastępstwa 1-1. Zaspokoiłem Twoją ciekawość ?[/quote]
To na ile czasu leczenia i powrotu do formy dałbyś mu jeszcze kontrakt?
[quote]#post1627504 [quote]#post1627461 ... nooo Glik jest tego przykladem idealnym ze nie biora nasi takich.......[/quote]
A jednak nadal ludzie domagają się Glików, Konoplianek i innych "nejmów".
Ja bym jednak był zwolennikiem szukania Olafsonów
[b]Edycja z 27.06.2024 o godz. 17:19 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1627487 [quote]#post1627473 [quote]#post1627471 Właśnie się pozbyliśmy kolejnego piłkarza, który De facto 1,5 roku leczył się za nasze. Nie ogarniam tego .[/quote]
Ale czego nie ogarniasz? Leczył się za nasze bo miał ważny kontrakt. Kontrakt mu się skończył a nadal nie jest w pełni sprawny więc odchodzi.[/quote]
Nie ogarniam tego, ze nie mamy kim grać i odchodzi kolejny piłkarz. Nie ma nawet zastępstwa 1-1. Zaspokoiłem Twoją ciekawość ?[/quote]
To na ile czasu leczenia i powrotu do formy dałbyś mu jeszcze kontrakt?[/quote]
Ja nie dałbym mu kontraktu, a co więcej dogadywałbym sie wcześniej o obustronne rozwiązanie i szukanie następstwa. Tymczasem po 1,5 roku niedość, ze straciliśmy czas to jeszcze zawodnika, w którego inwestowaliśmy. Ponadto nie ma zastępstwa, tylko przez ostatnie 2/3 miesiące mamienie nas, ze zostanie, choć było wiadome, iż nie ma to prawa bytu.
[quote]#post1627501 [quote]#post1627495 Zatrudniamy starych Słowaków źle, zatrudniamy młodych Polaków źle, czekam aż będzie lament, że zatrudniamy silnego Murzyna :)[/quote]
Czemu lament.
Z ekstraklasowej historii to było dwóch małych i jeden chudy. Kogoś pominąłem?[/quote]
Saidi, Diabang, Sowah. Ktoś jeszcze?
A widzisz, o Sowahu zapomniałem, chociaż był ostatni z tego towarzystwa. Ale w odróżnieniu od Saidiego, Diabanga i [b]Suarta[/b] nie zaistniał.
A z tej czwórki najmniej mu brakowało do dużego, silnego Murzyna 😁
Jeszcze był Hesdey Suart 😁
[quote]#post1627507 [quote]#post1627501 [quote]#post1627495 Zatrudniamy starych Słowaków źle, zatrudniamy młodych Polaków źle, czekam aż będzie lament, że zatrudniamy silnego Murzyna :)[/quote]
Czemu lament.
Z ekstraklasowej historii to było dwóch małych i jeden chudy. Kogoś pominąłem?[/quote]
Saidi, Diabang, Sowah. Ktoś jeszcze?[/quote]
Hesdey Suart.
No jednak było ich trochę
- Edytowany
Mathias Hebo Rasmussen odchodzi z Cracovii
Tu coś ciut świeższego:
https://dziennikpolski24.pl/drugi-letni-transfer-pasow-znow-przychodzi-mlody-polak/ar/c2-18638211
Kiedys byl Guy Armand Feutchine i to byl przekozak
[quote]#post1627519 Kiedys byl Guy Armand Feutchine i to byl przekozak[/quote]
Wypozyczony z gtsu chyba nawet za darmo go oddali na sezon gry.. taka pomoc bidnej somsiadce wtedy byla...
Nie mamy nadal :
Bramkarza
Prawego obrońcy
Przynajmniej dwóch pomocników
1/2 skrzydłowych
I napastnika
To kogo kupimy?
Trzeciego lewego obronce/pomocnika
Czego nie rozumiecie?
- Edytowany
[b]Edycja z 27.06.2024 o godz. 19:45 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1627519 Kiedys byl Guy Armand Feutchine i to byl przekozak[/quote]
Ale on też zdecydowanie nie pasował do kategorii wielki, silny Murzyn 😁
[quote]#post1627523 Nie mamy nadal :
Bramkarza
Prawego obrońcy
Przynajmniej dwóch pomocników
1/2 skrzydłowych
I napastnika
To kogo kupimy?
Trzeciego lewego obronce/pomocnika
Czego nie rozumiecie?[/quote]
Dziesiątki to nie mamy już od kilku okienek, widocznie niepotrzebna
Do pierwszego meczu o punkty zostało 22 dni !Nie wiadomo kto jeszcze odejdzie z pierwszej jedenastki ? Szczęść boże i ratuj się kto może jeśli ktoś myśli pozytywnie że jesteśmy wstanie zbudować drużynę na zawodnikach z trzeciej lub drugiej ligi w ciągu niecałego miesiąca !
[quote]#post1627527 Do pierwszego meczu o punkty zostało 22 dni !Nie wiadomo kto jeszcze odejdzie z pierwszej jedenastki ? Szczęść boże i ratuj się kto może jeśli ktoś myśli pozytywnie że jesteśmy wstanie zbudować drużynę na zawodnikach z trzeciej lub drugiej ligi w ciągu niecałego miesiąca ![/quote]
Miejmy nadzieję że z 3-4 solidnych zawodników na miarę E-klasy pozyskamy inaczej będzie bardzo kiepsko.
Patrząc na logikę ekstraklapy.
To jeszcze z 2 Hiszpanów z niższych lig i jakiś no name z 2 Bundesligi i mistrz w przyszłym sezonie.
Taka była droga Jagielloni. Im Marczuk (mlody chlopak z 1 ligi) i Wdowik wystrzelili z formą i wystarczyło.
Na papierze ich ruchy transferowe szału nie robiły, a po sezonie cieszą się z mistrza.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)