[quote]#post1627493 Morgot
dla Ciebie to normalne że jak masz umowę o pracę na 2 lata po 3 miesiącach w pracy łamiesz kręgosłup a pracodawca mówi Ci wypierdalaj i lecc się samemu za swoją kasę.
Oby Ci w życiu coś takiego się nie przytrafiło.[/quote]
Każdy z klubów sportowych ma obowiązek ubezpieczenia wszystkich członków ubezpieczeniem od następstw nieszczęśliwych wypadków.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1627495 Zatrudniamy starych Słowaków źle, zatrudniamy młodych Polaków źle, czekam aż będzie lament, że zatrudniamy silnego Murzyna :)[/quote]
Czemu lament.
Nie mieliśmy nigdy dużego silnego Murzyna.
Z ekstraklasowej historii to było dwóch małych i jeden chudy. Kogoś pominąłem?
- Edytowany
[quote]#post1627461 ... nooo Glik jest tego przykladem idealnym ze nie biora nasi takich.......[/quote]
A jednak nadal ludzie domagają się Glików, Konoplianek i innych "nejmów".
Ja bym jednak był zwolennikiem szukania Olafsonów
[b]Edycja z 27.06.2024 o godz. 17:19 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1627487 [quote]#post1627473 [quote]#post1627471 Właśnie się pozbyliśmy kolejnego piłkarza, który De facto 1,5 roku leczył się za nasze. Nie ogarniam tego .[/quote]
Ale czego nie ogarniasz? Leczył się za nasze bo miał ważny kontrakt. Kontrakt mu się skończył a nadal nie jest w pełni sprawny więc odchodzi.[/quote]
Nie ogarniam tego, ze nie mamy kim grać i odchodzi kolejny piłkarz. Nie ma nawet zastępstwa 1-1. Zaspokoiłem Twoją ciekawość ?[/quote]
To na ile czasu leczenia i powrotu do formy dałbyś mu jeszcze kontrakt?
[quote]#post1627504 [quote]#post1627461 ... nooo Glik jest tego przykladem idealnym ze nie biora nasi takich.......[/quote]
A jednak nadal ludzie domagają się Glików, Konoplianek i innych "nejmów".
Ja bym jednak był zwolennikiem szukania Olafsonów
[b]Edycja z 27.06.2024 o godz. 17:19 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1627487 [quote]#post1627473 [quote]#post1627471 Właśnie się pozbyliśmy kolejnego piłkarza, który De facto 1,5 roku leczył się za nasze. Nie ogarniam tego .[/quote]
Ale czego nie ogarniasz? Leczył się za nasze bo miał ważny kontrakt. Kontrakt mu się skończył a nadal nie jest w pełni sprawny więc odchodzi.[/quote]
Nie ogarniam tego, ze nie mamy kim grać i odchodzi kolejny piłkarz. Nie ma nawet zastępstwa 1-1. Zaspokoiłem Twoją ciekawość ?[/quote]
To na ile czasu leczenia i powrotu do formy dałbyś mu jeszcze kontrakt?[/quote]
Ja nie dałbym mu kontraktu, a co więcej dogadywałbym sie wcześniej o obustronne rozwiązanie i szukanie następstwa. Tymczasem po 1,5 roku niedość, ze straciliśmy czas to jeszcze zawodnika, w którego inwestowaliśmy. Ponadto nie ma zastępstwa, tylko przez ostatnie 2/3 miesiące mamienie nas, ze zostanie, choć było wiadome, iż nie ma to prawa bytu.
[quote]#post1627501 [quote]#post1627495 Zatrudniamy starych Słowaków źle, zatrudniamy młodych Polaków źle, czekam aż będzie lament, że zatrudniamy silnego Murzyna :)[/quote]
Czemu lament.
Z ekstraklasowej historii to było dwóch małych i jeden chudy. Kogoś pominąłem?[/quote]
Saidi, Diabang, Sowah. Ktoś jeszcze?
A widzisz, o Sowahu zapomniałem, chociaż był ostatni z tego towarzystwa. Ale w odróżnieniu od Saidiego, Diabanga i [b]Suarta[/b] nie zaistniał.
A z tej czwórki najmniej mu brakowało do dużego, silnego Murzyna 😁
Jeszcze był Hesdey Suart 😁
[quote]#post1627507 [quote]#post1627501 [quote]#post1627495 Zatrudniamy starych Słowaków źle, zatrudniamy młodych Polaków źle, czekam aż będzie lament, że zatrudniamy silnego Murzyna :)[/quote]
Czemu lament.
Z ekstraklasowej historii to było dwóch małych i jeden chudy. Kogoś pominąłem?[/quote]
Saidi, Diabang, Sowah. Ktoś jeszcze?[/quote]
Hesdey Suart.
No jednak było ich trochę
- Edytowany
Mathias Hebo Rasmussen odchodzi z Cracovii
Tu coś ciut świeższego:
https://dziennikpolski24.pl/drugi-letni-transfer-pasow-znow-przychodzi-mlody-polak/ar/c2-18638211
Kiedys byl Guy Armand Feutchine i to byl przekozak
[quote]#post1627519 Kiedys byl Guy Armand Feutchine i to byl przekozak[/quote]
Wypozyczony z gtsu chyba nawet za darmo go oddali na sezon gry.. taka pomoc bidnej somsiadce wtedy byla...
Nie mamy nadal :
Bramkarza
Prawego obrońcy
Przynajmniej dwóch pomocników
1/2 skrzydłowych
I napastnika
To kogo kupimy?
Trzeciego lewego obronce/pomocnika
Czego nie rozumiecie?
- Edytowany
[b]Edycja z 27.06.2024 o godz. 19:45 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1627519 Kiedys byl Guy Armand Feutchine i to byl przekozak[/quote]
Ale on też zdecydowanie nie pasował do kategorii wielki, silny Murzyn 😁
[quote]#post1627523 Nie mamy nadal :
Bramkarza
Prawego obrońcy
Przynajmniej dwóch pomocników
1/2 skrzydłowych
I napastnika
To kogo kupimy?
Trzeciego lewego obronce/pomocnika
Czego nie rozumiecie?[/quote]
Dziesiątki to nie mamy już od kilku okienek, widocznie niepotrzebna
Do pierwszego meczu o punkty zostało 22 dni !Nie wiadomo kto jeszcze odejdzie z pierwszej jedenastki ? Szczęść boże i ratuj się kto może jeśli ktoś myśli pozytywnie że jesteśmy wstanie zbudować drużynę na zawodnikach z trzeciej lub drugiej ligi w ciągu niecałego miesiąca !
[quote]#post1627527 Do pierwszego meczu o punkty zostało 22 dni !Nie wiadomo kto jeszcze odejdzie z pierwszej jedenastki ? Szczęść boże i ratuj się kto może jeśli ktoś myśli pozytywnie że jesteśmy wstanie zbudować drużynę na zawodnikach z trzeciej lub drugiej ligi w ciągu niecałego miesiąca ![/quote]
Miejmy nadzieję że z 3-4 solidnych zawodników na miarę E-klasy pozyskamy inaczej będzie bardzo kiepsko.
Patrząc na logikę ekstraklapy.
To jeszcze z 2 Hiszpanów z niższych lig i jakiś no name z 2 Bundesligi i mistrz w przyszłym sezonie.
Taka była droga Jagielloni. Im Marczuk (mlody chlopak z 1 ligi) i Wdowik wystrzelili z formą i wystarczyło.
Na papierze ich ruchy transferowe szału nie robiły, a po sezonie cieszą się z mistrza.
A ja mam przeczucie, że Biedrzycki to będzie dobry transfer :)
Dobry drybling, szybkość. On z lewej, a z prawej Rózga i jedziemy z tą całą ligą :),
Niech tylko trener ustawia granie pod predyspozycje zawodników jakich ma, a nie odwrotnie na siłę wciskając ich nie na swoje pozycje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (10 użytkowników)
Miszczu2007, Goście (9)