Ma świetne nazwisko!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Obojętnie kto.
I tak zostanie uznany za szrot 😃
Bramkarz, Polak jest na testach medycznych sądząc z X-a :)
[quote]#post1627079 Bramkarz, Polak jest na testach medycznych sądząc z X-a :)[/quote]
Jakub Burek
Bingo :)
Z takim nazwiskiem będzie miał 2x trudniej :)
Dobra dla mnie to totalny nołnejm. Ktoś, coś wytłumaczy o co chodzi?
Bo tak sobie myślę, gdyby miało się cokolwiek zmienić - to on powinien być zamiast Wilka, a dalej szukamy jedynki.
Ale jeżeli jedynką, bez realnej konkurencji ma zostać Madejski, to...
Zapowiadają ten transfer na facebucu jakby miał to być bramkarz pokroju Grabary czy Bułki. A będzie jakiś lolek do czyszczenia butów Madejskiemu.
Chciałbym się mylić.
Czyli wiadomo jakie transfery będą, będziemy szukać w 1,2 lidze😁
Legia chce Kallmana, Kallman chce do Legii
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1130224/legia-warszawa-nie-odpuszcza-w-sprawie-benjamina-kallmana-co-na-to-cracovia
Zaraz się okaże że każdy chce uciekać stąd..
Nie dziwie im się. Benek nie ma z kim grać. Niby jest projekt, a nie ma wykonawców. Dziś weźmiemy pewnie bramkarza Pogoni Siedlce, który ni jak nie jest wzmocnieniem. Jeśli ktoś ma większe ambicje niż kopanie o utrzymanie chce stad uciec.
- Edytowany
[i]Jednym z rozwiązań byłoby zapewne przedłużenie umowy przez Kallmana, ale z naszej wiedzy wynika, że zawodnik nie ma takich planów. Jak słyszymy nieoficjalnie, [b]Fin bardzo chce się przenieść do Legii.[/b] [/i]
I to jest ten klucz! BARDZO CHCE! Bedo sie z kalafiorem klepać po elce ...
Myślę że nie ma go co trzymać na siłę!
Kallman do legii, Makuch do rakowa i zostaniemy ze Śmiglewskim, zajebiście 😁
[quote]#post1627089 [i]Jednym z rozwiązań byłoby zapewne przedłużenie umowy przez Kallmana, ale z naszej wiedzy wynika, że zawodnik nie ma takich planów. Jak słyszymy nieoficjalnie, [b]Fin bardzo chce się przenieść do Legii.[/b] [/i]
Myślę że nie ma go co trzymać na siłę! [/quote]
A czemu miałby nie chcieć? Legia będzie grać o mistrza, a u nas wielkich ambicji sportowych nie ma, co potwierdza nawet nasza obecna kadra. Dróżdż mówił też jasno, że w tym sezonie celem ma być teoretycznie środek tabeli. Dodatkowo w Legii zarobi więcej, z perspektywy zawodnika to są same plusy. Czasy romantycznego futbolu się skończyły, lojalność wykazują nieliczne jednostki, a tym bardziej nie wymagałbym tego od zawodników zagranicznych.
Prezes jak Benka sprzeda to na Zachód.
- Edytowany
I ch. mu z tego mistrza?
Myślę, że jeśli cokolwiek bierze pod uwagę to możliwość pokazania się w pucharze dla odrzutów i perspektywę transferu do średniaka jakiejś lepszej ligi. Szkoda Benka, bo w Legii się zmarnuje jak kilku innych zawodników, którzy tam trafili.
Mam nadzieję, że ktoś w klubie mu to wytłumaczy.
Tak czy inazcej bez konkrenej kapusty za transfer powinien u nas dograć do końca kontraktu. Jak go lampucera tak bardzo chce to niech płaci.
- Edytowany
[quote]#post1627089 [i]Jednym z rozwiązań byłoby zapewne przedłużenie umowy przez Kallmana, ale z naszej wiedzy wynika, że zawodnik nie ma takich planów. Jak słyszymy nieoficjalnie, [b]Fin bardzo chce się przenieść do Legii.[/b] [/i]
Myślę że nie ma go co trzymać na siłę! [/quote]
Jak tak chce to wypad, my potrzebujemy piłkarzy z tożsamością Pasiasta.
[b]Edycja z 25.06.2024 o godz. 13:25 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1627090 Kallman do legii, Makuch do rakowa i zostaniemy ze Śmiglewskim, zajebiście 😁[/quote]
Sprzedawać, nie kupować , wegetować...
- Edytowany
Taki transfer miałby sens gdyby Lagla była wstanie zapłacić 5 milionów EUR. Jak nie, to niech sobie sami poszukają frajera. Nie wiem na co liczą. Kallman pewnie, ze chce bo mu już naobiecywali gruszki na wierzbie i tylko to widzi. Mam nadzieje, ze Prezes nie jest frajerem i nie odda go za pol darmo. Jak kluby w Polsce maja zarabiać, skoro za bezcen sprzedajemy zawodników do zachodniej Europy. A tacy Czesi, Serbowie czy Chorwaci kasują za transfery po kilkanaście milionów EUR. A w Polsce się jaramy, ze klub sprzedaje za rekordowa sumę 5 milionów EUR...haha
[b]Edycja z 25.06.2024 o godz. 13:35 (scalono posty)[/b]
A i takie wypisują bzdury pismaki, bo im agenci płaca za takie artykuły extra pensje - pare tysi. Aby tylko wprowadzić chaos...
Ja bym brał Zrelaka z Warty
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)