Chyba będzie jednak kataklizm 😬
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Wyjdzie, że ten grajek co po pogłoskach na transfermarkcie chodził od 5 lutego
Chodzi o kogoś innego chyba.. nie robili by takich jaj..
Tyle się zmieniło, żeby wszystko pozostało po staremu. Ech
To musi być jakaś piłkarska łamaga, że wstyd ogłosić, hi, hi, hi...
Dobry wieczór. Jestem tu nowy. A może ten młody z Kotwicy - Cezary Polak, którego ostatnio przymierzano do różnych klubów. Na swoim Insta zasugerował parę dni temu swój transfer, a żaden klub go od tego czasu nie ogłasza. Może to pasuje właśnie do Cracovii.
[quote]#post1606143 Dobry wieczór. Jestem tu nowy. A może ten młody z Kotwicy - Cezary Polak, którego ostatnio przymierzano do różnych klubów. Na swoim Insta zasugerował parę dni temu swój transfer, a żaden klub go od tego czasu nie ogłasza. Może to pasuje właśnie do Cracovii.[/quote]
Nie. Polak nie potrzebuje pozwolenia na pracę.
[quote]#post1606145 [quote]#post1606143 Dobry wieczór. Jestem tu nowy. A może ten młody z Kotwicy - Cezary Polak, którego ostatnio przymierzano do różnych klubów. Na swoim Insta zasugerował parę dni temu swój transfer, a żaden klub go od tego czasu nie ogłasza. Może to pasuje właśnie do Cracovii.[/quote]
Nie. Polak nie potrzebuje pozwolenia na pracę. [/quote]
Cholera wie czy to w ogóle chodzi o pozwolenie o pracę. Papier (internet) wszystko przyjmie. Jedyne info jakie póki co przyjmę za rzetelne odnośnie transferu to od focusa
Czyli zawodnik spoza Unii Europejskiej.
Na łożu śmierci stary zagorzały kibic Lecha Poznań.
Zwołał całą rodzinę aby obwieścić ważną nowinę:
- Od dziś jestem kibicem Legii!
- Ale jak to? Całe życie byłeś przecież sercem za Lechem.
- Tak, ale wolę żeby umarł kibic Legii
[quote]#post1606146 Jedyne info jakie póki co przyjmę za rzetelne odnośnie transferu to od focusa[/quote]
no to masz😁
[quote]#post1605961 Nazmi Gripshi. Czyżby😁[/quote]
[quote]#post1606139 Tyle się zmieniło, żeby wszystko pozostało po staremu. Ech[/quote]
Aż się wierzyć nie chce że miałby się transfer wykrzaczyc skoro tak go zapowiadali i radio i w internetach.
Nie ma takiej rzeczy, której się nie da w naszym klubie sp...ić.
Uniwersum transferów z poza UE w KSC rok 2024.
1. Wahadlowy z Afryki miał być ale ktoś z Rącznej puścił farbę i menago podbił cenę. Temat upadł.
2. Transferowa czarna bomba ogłaszana przez jednego z partnerów biznesowych KSC może być niewypałem z powodu nieuzyskania na czas pozwolenia na pracę w PL
Do kiedy to okienko? Uda się to pozwolenie na pracę załatwić czy nie. Może trzeba jakiś znajomość w urzędzie a nowy prezes jeszcze ich sobie nie zrobił. 😂
Okienko do 22 lutego .
- Edytowany
Jutro ma spotkanie z kibicami to niech mówi gdzie jest problem ze znajomościami. Jak coś to... kibice załatwią.
Przypominam: Cracovia rządzi Światem!
Jak dla mnie, jak ma być transfer to nie ma lepszego momentu na jego ogłoszenie niż spotkanie z kibicami na "kawie" . Oni też czytają to forum 🤪
kim jest ten Cezary Chybowski, że wrzuca takie sprawdzone informacje ?
lekarzem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)