[quote]#post1600134 ... Mamy pewnych ludzi już „zaklepanych”, czekamy na potwierdzenie. To nie jest łatwa sprawa wyszukać zawodników, a jest dużo ludzi, którzy by chętnie pomogli. Mam nadzieję, że nasz wybór był dobry. Mają szukać zawodników, nie tylko tych do pierwszego zespołu, ale też młodych. Ich zadaniem będzie przekazanie nam tych informacji, aby można się było jakimś piłkarzem konkretnie zainteresować. czyli już znaleźli kogoś do skautingu. ...[/quote]
Pasuje jak ulal Grodzicki co zrezygnowal z Warty... moze o niego chodzi...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
A u nas w Klubie jak zwykle - pełna profeska.
Jak tak dalej pójdzie to nam Elę i Stafana na listę transferową wystawią😁
Czyżby pierwszy transfer Piotr Szefer na prezesa
[quote]#post1600134 https://gazetakrakowska.pl/stefan-majewski-wiceprezes-cracovii-nie-bylo-tematu-zwolnienia-trenera/ar/c2-18204993
Jakie są najpilniejsze sprawy do załatwienia przez pana, co jest teraz największym wyzwaniem?
Mamy zorganizowane zgrupowanie w Turcji. Na pewno chcemy pozyskać do zespołu dwóch zawodników. Myślę, że jesteśmy blisko, ale na to trzeba będzie jeszcze poczekać.
Będzie dwóch, czy może być jednak więcej?
Jak weźmiemy jednego, potem drugiego to wtedy będziemy myśleć o kolejnym. Teraz nie będę mówił, bo może się okazać, że nic z tego nie wyjdzie.
Może pan coś bliżej powiedzieć o tych piłkarzach? W jakich kręgach szukacie, to Polacy, czy obcokrajowcy?
Szukamy przede wszystkim dobrych zawodników. Narodowość ma znaczenie, ale nie priorytetowe. Jak będzie lepszy obcokrajowiec od Polaka, to dlaczego mielibyśmy go nie wziąć?
Na jakie pozycje szukacie piłkarzy?
Na pewno szukamy „ósemki”, bo nie wiemy, czy nasi zawodnicy dojdą do zdrowia. Drugim byłby lewonożny zawodnik na wahadło.
Pani prezes Elżbieta Filipiak zapowiadała różne zmiany w klubie, także stworzenie działu skautingu. Na jakim etapie jest ten proces?
[b]Mamy pewnych ludzi już „zaklepanych”, czekamy na potwierdzenie. To nie jest łatwa sprawa wyszukać zawodników, a jest dużo ludzi, którzy by chętnie pomogli. Mam nadzieję, że nasz wybór był dobry. Mają szukać zawodników, nie tylko tych do pierwszego zespołu, ale też młodych. Ich zadaniem będzie przekazanie nam tych informacji, aby można się było jakimś piłkarzem konkretnie zainteresować.
[/b]
czyli już znaleźli kogoś do skautingu. mówi też o sędziowaniu,trenerze zielińskim,juniorach i rezerwach[/quote]
Ja to rozumiem tak, że skoro mamy jakiś ludzi "zaklepanych" i czekamy już tylko na potwierdzenie to może znaczyć tylko jedno. Nie mamy kompletnie nikogo, Stefan vel laptop powierzył transfery swoim najbliższym kolegom, managerom. Dział skautingu będzie budował sobie nowy prezes, z ludzi, którzy przysłali swoje CV jakieś 2 miesiące temu albo ze swoich zaufanych ludzi
[quote]#post1600210 ... a to rozumiem tak, że [b]skoro mamy jakiś ludzi "zaklepanych" i czekamy już tylko na potwierdzenie to może znaczyć tylko jedno. Nie mamy kompletnie nikogo, Stefan vel laptop powierzył transfery swoim najbliższym kolegom[/b], managerom. [s]Dział skautingu będzie budował sobie nowy prezes, z ludzi, którzy przysłali swoje CV jakieś 2 miesiące temu albo ze swoich zaufanych ludzi...[/s][/quote]
A ja z tego cytatu biorę tylko to co podkreśliłem
Nowy prezes będzie budował dział sautingu JEŚLI dostanie na to środki
Nie jest wcale powiedziane że nowy prezes będzie chciał współpracować z Majewskim.
Ja wręcz czekam na decyzję o powołaniu nowego dyr. sportowego jeśli pojawi się nowy prezes. A Stefan niech sobie zostanie wiceprezesem i siedzi w ciepłych kapciach w skyboxie.
Też nie sądzę, żeby nowy prezes życzył sobie mieć za plecami wtyczkę w postaci Stefana.
Chyba że to będzie pacynka, tylko w sumie nie wiem kogo. Elżbieta chyba nie będzie na dłuższą metę zainteresowana zajmowaniem się kopaczami.
Ja myślałem o posadzie spikera 😅 zanim by sklecił słowo to by się mecz skończył i nie przerywałby "pozdrowień" z sektora D w kierunku gości tych nie lubianych.
Ja myślę że Stefan będzie nie do ruszenia, Pani Elżbieta będzie wszystko blokowała. Szybciej odejdzie nowy Prezes niż Stefan
Też tak uważam. Stefan jest umocowany koneksjami salonowo-towarzyskimi. Zwróćcie uwagę, na aktorkę drugiego planu w ujęciach ze skyboksa, na którym pokazywana jest radość naszej obecnej Prezes.
Ktokolwiek nie zostanie nowym prezesem, nie będzie miał tak dogodnej pozycji do podszeptów do ucha pani Elżbiety.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-01/image-png-67818342.png[/img]
a ta smutna blondi to kto?
[quote]#post1600237 a ta smutna blondi to kto?[/quote]
To chyba ta aktorka drugiego planu.
Żona Stefana.
[quote]#post1600240 Żona Stefana.[/quote]
Tak myślałem ale szczęścia na jej twarzy nie widać🙃
Jednym smutek innym radość, kiedyś wszystkim będzie zadość.
Na drugi dzień pogrzeb a najbliższa rodzina chociażby udawała przed kamerami,że im smutno.
[quote]#post1600255 Na drugi dzień pogrzeb a najbliższa rodzina chociażby udawała przed kamerami,że im smutno.
[/quote]
Dokladnie.. powinni plakac zdjecie janusza nad glowami trzymac i wogole nawet nie przychodzić bo przeciez mecz w czasie zaloby nie wypada... powinni sie umartwiac... wogole z piwnicy nie wychodzic...
[quote]#post1600255 Na drugi dzień pogrzeb a najbliższa rodzina chociażby udawała przed kamerami,że im smutno.
[/quote]
Kolega w sedno trafił
[quote]#post1600257 [quote]#post1600255 Na drugi dzień pogrzeb a najbliższa rodzina chociażby udawała przed kamerami,że im smutno.
[/quote]
Kolega w sedno trafił [/quote]
Właśnie. Na 3 zdrowaśki do pieca za takie herezje! 👿
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!