To są jaja! Miała być produkcja netto, a jest oddawanie za darmo, albo za frytki!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Czyli możliwe że to jednak nie kontuzja go wyeliminowała z gry przez pół roku
Jak zobaczyłem nagłówek to myślałem że chodzi o Rakiego, całe szczęście że nie. Myszki mega szkoda ale z drugiej strony od dłuższego czasu się mówi że coś tam jest nie halo w sprawie przedłużenie kontraktu z Nim. Jakby miał odejść za darmo to lepiej cokolwiek zarobić, szkoda tylko że zapewne pieniążki z tego będą śmieszne, to raz, a dwa że Sknerus nie wyda z tego złotówki na wzmocnienia
Będzie tak samo grzał ławę albo trybuny jak Pestka i Widowisk.
Za ile ma odejsc?
- Edytowany
[quote]#post1583605 Będzie tak samo grzał ławę albo trybuny jak Pestka i Widowisk.[/quote]
Kto to Widowisk ?😉
Klub satelicki srakowa. Gratulacje dla biedaka 🤣
Niech tam grzeje niźli mial i Nas jątrzyć brudnopaznokciowieć jeden
[quote]#post1583605 Będzie tak samo grzał ławę albo trybuny jak Pestka i Widowisk.[/quote]
- Edytowany
@Spider1985#42224 Zobacz sobie gdzie są litery s i a na klawiaturze.
Jeśli te debile nie potrafią przedłużyć w porę kontraktu z Myszorem, to niech się zajmą zbieraniem znaczków, a nie zarządzaniem klubem piłkarskim z założeniem "produkcji piłkarzy netto"
Kończę bo mi brakuje cenzuralnych słów.
Myszor akurat nie bardzo chce sie tu realizować
Zadaniem zarządu było działać tak, żeby chciał.
Kolejny niewdzięcznik! Czemu nikt nie kocha Janusza?!
bo lubi brudne paznokcie i oddychać śluńskim luftem
[quote]#post1583620 Kolejny niewdzięcznik! Czemu nikt nie kocha Janusza?![/quote]
Coś się tak dojebał do Ślązaków?
Dokładnie, niech się buja stąd, jak mu coś nie pasuje.
To nie jest Rakoczy, który jest u nas od lat i zna tutejsze klimaty, wie co to derby, cwelka, hanysy i żydzew.
Może mu tylko buty nosić, pewnie to mu właśnie nie pasuje, że Michał jest ulubieńcem kibiców
- Edytowany
[b]Przecież tu o to chodzi, że po jego odejściu nie będziemy mieli nawet 14 zawodników do gry na poziomie ekstraklasy (Hebo kontuzjowany a reszta to przeciętni trzecioligowi młodzieżowcy i juniorzy). Jako jedyny zespół z ekstraklasy nie będziemy mieć 10 zawodników z pola plus 5 z ławki na zmianę.[/b] A nawet i ci co grają w podstawowej jedenastce nie są jeszcze w pełni dojrzali piłkarsko (Knap, Bochnak, Makuch) i ich umiejętności jeszcze pozostawiają wiele do życzenia.
Powiedzieć, że to szaleństwo to nic nie powiedzieć.
To już nawet Puszcza robi transfery (ściągnęła doświadczonego Mesanovica z Niecieczy) i chyba od niej będziemy dostawać baty w małych derbach.
- Edytowany
Ten sezon to wielkie gówno, największe od czasów procesora
To liczymy ilu mieliśmy złych menadżerów?
Wdowiak ✅️
Pik ✅️
Pestka ✅️
Myszor ✅️
To jest jakiś żart z nas za wszystkich nich powinniśmy mieć gruby hajs, każdy odszedł za darmo lub półdarmo
Dość biedaka
Na pewno wszyscy chca sie realizowac i spelniac marzenia w "wIELKIEJ" (no obecnie to średniakowej) Cracovii pod przywódctwem Filipiaka. Osobiście śmiem twierdzić, ze każdy z takich chłopaków chce poczuć i poznać grę o lepszą stawkę, mierzyć się z rywalami w walce o najwyzsze szczyty (gra w Europejskich pucharach).
Ja bede Myszorowi kibicował. Mam wielka nadzieję , że spełni swoje marzenia
Duch pana T. dalej unosi się nad klubem. Psuć atmosferę, wchodzić w konflikty z kim się da, gnoić inaczej myślących, to w konsekwencji mamy młodych, którzy wybierają na menedżera kogoś, kto jest w konflikcie z prezesem i nie chcą podpisywać głodowych kontraktów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!