Jeżeli Conrado wybierze Cracovię kosztem MLS to znaczy że jednak nie jesteśmy klubem 36 wyboru 😂 tyle że takiej sytuacji nie będzie, pewnie nawet nie złożyliśmy oferty. Na lewej będzie grał Kakabadze, plus łatanie dziury Bochnakiem czy ewentualnie Urbanem. Czuję że to okienko to będzie kabaret
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Conrado? Ten od skutera?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-06/obraz-png-37722510.png[/img]
[quote]#post1580236 Jeżeli Conrado wybierze Cracovię kosztem MLS to znaczy że jednak nie jesteśmy klubem 36 wyboru 😂 tyle że takiej sytuacji nie będzie, pewnie nawet nie złożyliśmy oferty. Na lewej będzie grał Kakabadze, plus łatanie dziury Bochnakiem czy ewentualnie Urbanem. Czuję że to okienko to będzie kabaret[/quote]
A stać nas ?
Powoli dopinamy transfer. Hebo trenuje.
[quote]#post1580294 Powoli dopinamy transfer. Hebo trenuje. [/quote]
Jakby Hebo nie złapał kontuzji to już byśmy się z nim żegnali.
- Edytowany
No to mamy jeden na plus , piąty pomocnik obok Oshimy , Knapa, Atanasowa i Budzika 😜
Marka Mroza podbiera nam Zagłębie Lubin, naszego BIEDAKA nie stać na przebicie. c.b.d.u.
- Edytowany
Transfery oraz wygrywanie meczów jest przereklamowane, podobnie zresztą jak to tzw. "utrzymanie".
My nie idziemy w tą stronę. Naszym celem jest aby profesor Janusz był jeszcze bardziej bogaty . Murem za tym szlachetnym celem.
Damianek tak płakał jak odchodził do Pogoni że wróci do nas i co już po transferze do Zagłębia. Zawsze mówiłem nie łudząc się że podstawą dla Kamilkow, Damiankow jest kasa.
W ogóle ktoś mu od nas proponował powrót ?
[quote]#post1580421 Damianek tak płakał jak odchodził do Pogoni że wróci do nas i co już po transferze do Zagłębia. Zawsze mówiłem nie łudząc się że podstawą dla Kamilkow, Damiankow jest kasa.[/quote]
Przepraszam, a dla Ciebie w kwestii zawodowej kasa jest bez znaczenia?
[quote]#post1580421 Damianek tak płakał jak odchodził do Pogoni że wróci do nas i co już po transferze do Zagłębia. Zawsze mówiłem nie łudząc się że podstawą dla Kamilkow, Damiankow jest kasa.[/quote]
... ale on wrócił do swojego klubu, jak sam to określił w spocie "do domu"
[quote]#post1580422 W ogóle ktoś mu od nas proponował powrót ?
[/quote]
Oto jest pytanie!
Weźże pacnij się w łeb. Miał błagać na kolanach, żeby prezesik mu kontrakt zaoferował? Nie dostał oferty to poszedł do Zagłębia do którego na pewno też ma sentyment
Sergiu Hanca wolnym zawodnikiem.
No szybki nigdy nie był.
Hance brać!
Niestety ma męża.
Hance nie brać!
Co jej brać albo nie brać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)