Chodzą pogłoski ze poszło o opaskę kapitańską i sergiu strzelił focha
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1541321 Chodzą pogłoski ze poszło o opaskę kapitańską i sergiu strzel
ił focha[/quote]
https://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/hanca-2025-czy-kapitan-cracovii-uniknie-losu-poprzednikow_37773.html
A może to klątwa...
- Edytowany
Jeśli to prawda to zachowanie porównać można na poziomie 5 latka któremu zabrano zabawkę z piaskownicy.
No ale ten artykuł Knury to sprzed 2 lat...
Mnie się zdaje, że Zieliński ma inny styl. Nie pamiętam za jego 1 kadencji skandali ze zwalnianymi w dziwnych okolicznościach zawodnikami, a przecież 1 trener ma na to zasadniczy wpływ.
A co do Hanki - za wcześnie komentować, a tu już poszły ze 3 wiadra pomyj...
Pamiętacie jakie on laurki pisał Probierzowi? To za nie dostał opaskę, a nie za boisko.
Może mu być po prostu nie po drodze z Zielińskim, który go ocenia inaczej.
Nie obchodzi mnie jak go ocenia jeden czy drugi trener.
Ja go oceniam na podstawie gry a z ta ma problem i to od dawna. Tak naprawdę Hanca zagrał u nas dobrze pół roku. Jego atuty?
Żona, działalność poza boiskowa no i ten gol w derbach - to wszystko.
Na boisku wolę widzieć na skrzydłach Myszora, Konoplyankę, nawet tego Thiago czy kogoś nowego kto dopiero przyjdzie niż Hancę.
W środku też nie robi różnicy.
Zatem po ch... on nam?
Wziąść te pół miliona euro jak dają i niech się rozwija w jakiejś Rumunii, Bułgarii czy na Slowacji.
[quote]#post1541330 Nie obchodzi mnie jak go ocenia jeden czy drugi trener.
Ja go oceniam na podstawie gry a z ta ma problem i to od dawna. Tak naprawdę Hanca zagrał u nas dobrze pół roku. Jego atuty?
Żona, działalność poza boiskowa no i ten gol w derbach - to wszystko.
Na boisku wolę widzieć na skrzydłach Myszora, Konoplyankę, nawet tego Thiago czy kogoś nowego kto dopiero przyjdzie niż Hancę.
W środku też nie robi różnicy.
Zatem po ch... on nam?
Wziąść te pół miliona euro jak dają i niech się rozwija w jakiejś Rumunii, Bułgarii czy na Slowacji.[/quote]
Ja ma raczej w pamięci niestrzelone karne, a w szczególności ten z derbów. Nikt po Hance płakać nie będzie
A moim zdaniem jako rezerwowy ŚP (za Hebo) by się przydał - na pewno jest lepszy od Loshaja czy Sadikovicia
Moze Teodorczyk ?
Pewnie coś się wyjaśni na konferencji przedmeczowej bo pewnie dziennikarze już podłapali temat.
[quote]#post1541333 A moim zdaniem jako rezerwowy ŚP (za Hebo) by się przydał - na pewno jest lepszy od Loshaja czy Sadikovicia[/quote]
Nie pier... Gargamelu jak potłuczony. Z Hanci jest taki defensywny pomocnik, jak ze mnie gracz na puzonie.
Na tej pozycji nakrywają go czapką nie tylko Loshaj, czy Lusiusz ale nawet Sadikovic, a nie wiem co potrafi Oshima.
[quote]#post1541336 [quote]#post1541333 A moim zdaniem jako rezerwowy ŚP (za Hebo) by się przydał - na pewno jest lepszy od Loshaja czy Sadikovicia[/quote]
Nie pier... Gargamelu jak potłuczony. Z Hanci jest taki defensywny pomocnik, jak ze mnie gracz na puzonie.
Na tej pozycji nakrywają go czapką nie tylko Loshaj, czy Lusiusz ale nawet Sadikovic, a nie wiem co potrafi Oshima.[/quote]
Ale Hebo jest bardziej "8" niż "6" (bardziej ofensywniejszy.
Ale przyznam szczerze - o naszym Samuraju zapomniałem
dalibyście sobie z jazdą po tym chłopaku trochę na wstrzymanie dokurwynędzy
[quote]#post1541325 No ale ten artykuł Knury to sprzed 2 lat...
Mnie się zdaje, że Zieliński ma inny styl. Nie pamiętam za jego 1 kadencji skandali ze zwalnianymi w dziwnych okolicznościach zawodnikami, a przecież 1 trener ma na to zasadniczy wpływ.
A co do Hanki - za wcześnie komentować, a tu już poszły ze 3 wiadra pomyj...[/quote]
Zgadza się że z przed dwóch lat ale może aktualny jest klątwa treningu noworocznego czy Pilcha może też i kapitana to tylko luźna wypowiedź....
A co jeśli jakiś rumuński odpowiednik Knury puścił plotkę, a Wy już Hankę zwyzywaliście od najgorszych.. Poczekajcie na konfe Zielińskiego i wtedy wydawajcie osądy
bez względu na fakt czy to plotka czy nie to nie zmienia faktu, że Hanca jest cienki. tak czy siak raczej miejsca dla niego nie będzie. w środku Hebo pewniak i do niego szukamy drugiego. Loshaj? słabo. Lucek? bez szans. Knappo jako wersja z młodzieżowce. Rakoczy też na środku próbowany. Jak odpali Japończyk to Japończyk. Wtedy miejsce dla młodzieżowca jest na 10tce. Rakoczy albo Myszor - pewnie bardziej ten drugi. Konop pewne miejsce.
W każdym razie by Hanca grał na 10tce to musi być Rakoczy albo Knap w środku. Jak Japończyk okaże się kumaty to nie ma dla niego miejsca w składzie. Na wahadle jest Kaka.
To jasne, że jego rola musi spadać. Problem, z faktem że jest kapitanem który nie gra. Będąc trenerem Pasów szukał bym kogoś innego na kaptajnie.
Santo, nie wiem czy ty głowę zamieniłeś z inną częścią ciała , ale zdanie" płacić ile chce byleby nie musiał zbyt często grać" jest fenomenalne. Ida tym tokiem rozumowania, to jeszcze lepiej byłoby, gdyby w ogóle nie grał i dostał dodatkowo podwyżkę, którą zechce😁
jako derbowy bohater na to zasługuje. byleby nie grał bo jest cienki
Jaka samokontrola Leszeczku, troche z opoznionym zapalnikiem, ale jest postep, hehehehehe :D
Do tej pory nikomu Sergiu nie przeszkadzał, nagle jakiś rumuński odpowiednik Faktu puszcza pierda a Wy od wczoraj jazda po chłopie jakby miał już kontrakt przygotowany w GTSie. Weźcie się kurwa nad sobą zastanówcie bo się tego czytać nie da. Dajcie mu się chociaż odnieść do całej sytuacji a nie łykajcie jak pelikany.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)