Skoro nie można korzystać z samolotów, to troszkę czasu zajmie mu dotarcie na Kałuży 😍😍😍
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Info z pierwszej ręki, wprost od Janusza, przyjdzie zawodnik o inicjałach T.C.
Czyli Taki Chuj
Eric Jendrisek:
A co z Tobą? Jaka sytuacja z Twoją karierą?
Od 1 lipca jestem wolnym zawodnikiem. Byłem w kontakcie z trenerem Zielińskim, ale nie udało mi się wrócić do Cracovii. Nie z powodu trenera, może z powodu właściciela... Może nie widzieli już we mnie potencjału, że mógłbym pomóc drużynie. Szkoda, bo myślę, że jednak mogłem jeszcze troszkę pomóc Cracovii – znam polską ekstraklasę, a nasza współpraca z trenerem Zielińskim była bardzo dobra… Teraz mam jakieś możliwości grania - w Indiach i tutaj na Słowacji. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Wcześniej mówiłem już, że chcę zostać bliżej rodziny i dlatego czekam jeszcze z decyzją. Trenuję indywidualnie, przygotowuję się do nowego sezonu.
Więcej: https://gazetakrakowska.pl/erik-jendrisek-oshima-wyroznial-sie-w-slowackiej-ekstraklasie-a-co-u-mnie-do-cracovii-nie-udalo-mi-sie-wrocic/ar/c2-16471929?fbclid=IwAR2zPa3AAcE3a9x3LyncBlQcJj-nB_X8BG5C8hJCSKrKSmGxM1SIXYskNzk
W sumie myślę że on by się nadał do nas, tylko że teraz mamy już 3 napastników..
Solidny grajek.
- Edytowany
Ma dopiero 36 lat a jego glownym atutem byla szybkosc,wiec na pewno sie nada.
Gdyby Erik był dawnym Erikiem to by się nie opędził od ofert. Widocznie nie jest.
proponuje jeszcze Rakelsa, Budzika i Cetnara i jedziemy w tą ligą...........
[quote]#post1540219 Eric Jendrisek:
Od 1 lipca jestem wolnym zawodnikiem. Byłem w kontakcie z trenerem Zielińskim, ale nie udało mi się wrócić do Cracovii. [b]Nie z powodu trenera,[/b] może z powodu właściciela... Może nie widzieli już we mnie potencjału, że mógłbym pomóc drużynie. Szkoda, bo myślę, że jednak mogłem jeszcze troszkę pomóc Cracovii – znam polską ekstraklasę, a nasza współpraca z trenerem Zielińskim była bardzo dobra…
[/quote]
Jeżeli Zieliński widziałby go w drużynie, to aż strach pomyśleć jakich kandydatów Herr Stefan podsuwa trenerowi.
No takie 15 +20 minut byl jak znalazl taki Erik - 5-6 goli w sezonie raczej by dolozyl.... Nie jakies wzmocnienie ale uzuplenenie - tak
dokładnie to samo pomyślałem , wygórowanych wymagań finansowych na pewno nie ma , doświadczenie ma spore a do tego , dzięki niemu można by było wyłapać jakąś młodą słowacką perełkę . Dać kontrakt na rok z opcją przedłużenia jeżeli będzie wartością dodatnią , a później zostawić w klubie jako skauta , trenera czy coś w tym stylu . U nas niestety się o tym nie myśli , żeby budować klub ludźmi którzy zarazili się Cracovią .
- Edytowany
połów słowackich pereł to jest dobry biznesplan.
Janusz na fleku podchwyci i zaraz biznesinsajder napisze,że Polski biznesmen z branży IT żąda w imieniu Słowacji, dostępu do morza.
Trzeba dokładnie czytać forum, żeby wyłapać czy chcemy Jendriska, czy Japończyka...😁
Coś długo te testy przechodzi Tsubasa a może walą sake z Januszem ?
To test na wytrzymałość , kto więcej wypije 😜
Michołka już nie ma a dalej chcemy gustować wśród starych Słowaków?
[quote]#post1540235 Coś długo te testy przechodzi Tsubasa a może walą sake z Januszem ?[/quote]
Może on serio nie chce tej lewatywy i tymi żurkami w chlebie go przekonują?
Co ten Janusz robi z ludźmi, że szczytem marzeń jest stuletni Jendrisek
Ja myślę, bo też się nad tym zastanawiałem, że z Japońcem jest kwestia pozwolenia na pracę w jaśnie wielmożnej PL. Dopóki nie dopną wszystkiego- nie ogłoszą.
[quote]#post1540237 To test na wytrzymałość , kto więcej wypije 😜[/quote]
No to już po Japończyku. Przecież on z Januszem nie ma szans...😁
Co do Jendriszka, pamiętam, że na forum były narzekania, że to jest napastnik, który strzela mało bramek. Za to walczył na całym boisku, w tym w obronie. Ale kiedy to było...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)