"Transfer jest możliwy, bo Szachtar chce się pozbyć zawodnika, a on sam nie ma dużych wymagań płacowych" - Januszowi sie to podoba :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1522128 Przepatrzyłem ukraińskie portale sportowe , wszystkie piszą o tym, że jednak Kopolianka jest bardzo blisko transferu do Cracovii ale za źródło jednocześnie podają ten sam twitt BuckarooBanzai...[/quote]
Podrzuc linka/linki jak możesz
Mnie też😜 jeszcze nie mówmy hop, ale kto wie?
Jeśli J.Z ma takie wymagania transferowe to chyba fajnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie, jeśli nie ukrainiec, a ktos jego pokroju to jestem za
[quote]#post1522131 "Transfer jest możliwy, bo Szachtar chce się pozbyć zawodnika, a on sam nie ma dużych wymagań płacowych" - Januszowi sie to podoba :)[/quote]
Warto byłoby jeszcze sprawdzić to znaczą nieduże wymagania dla Ukraińca, a co dla Janusza.
Mi się ten transfer nie podoba, dla zawodnika to zejście kilka pieter w dół, i pytanie czego chce schodzić tak nisko ?
czekamy do 19.06 ?
Szachtar już w 2014 przeniósł się do Lwowa, a potem do Charkowa, gdzie gra do dzisiaj.
Kmita na TT:
Przypadek Konoplianki i Cracovii jest ciekawy, bo info wyszło od strony ukraińskiej w chwili, gdy piłkarz… nie wsiadł wczoraj do samolotu, którym miał przylecieć do Krakowa.
Temat Konoplianki i Cracovii nie upadł, ale Konoplianka nie rozwiązał jeszcze umowy i ma też inne oferty
[quote]#post1522139 czekamy do 19.06 ?[/quote] Może tak, ale do 19:06 jutro albo w sobotę.
Nic z tego nie będzie.
Ze zmiana pozycji to nie jest problem . Pamiętam jak Lato ze skrzydła przeszedł do środka pola i na nowej pozycji grał bardzo dobrze / MŚ/ , jak profesor . Dlaczego teraz miało by byc inaczej ?
Ale - nie bardzo wierzę, że zawodnik z takim CV do nas trafi . Raz -koszty utrzymania i gad w kieszeni prezesa, dwa - sportowa forma .
Ale do soboty pozostały tylko dwa dni - poczekamy .
[quote]#post1522144 Kmita na TT:
Przypadek Konoplianki i Cracovii jest ciekawy, bo info wyszło od strony ukraińskiej w chwili, gdy piłkarz… nie wsiadł wczoraj do samolotu, którym miał przylecieć do Krakowa.
Temat Konoplianki i Cracovii nie upadł, ale Konoplianka nie rozwiązał jeszcze umowy i ma też inne oferty[/quote]
Już napewno nic z tego nie będzie. Jak piłkarz nie wsiadł do samolotu, bez szans na transfer.
Jak zawsze zarząd pewnie coś zjebał
Agenci grają na podbicie kontraktu - klasyka...
Przypuszczam, że tradycyjne gierki agentów. Albo walka o wyższy kontrakt, albo Cracovia posłużyła jako straszak względem innych zainteresowanych klubów.
Nie ma przecieków - źle. Są przecieki - jeszcze gorzej. Życie jest nie do zniesienia🤡
Pokazali, że cos robią , nie wyszło - no takie jest życie . Już nie podniecam się tego typu informacjami, nauczyłem się cierpliwości .
- Edytowany
[quote]#post1522156 Przypuszczam, że tradycyjne gierki agentów. Albo walka o wyższy kontrakt, albo Cracovia posłużyła jako straszak względem innych zainteresowanych klubów.[/quote]
Pan Jacek był tak dziwnie spokojny na konferencji jak padło pytanie o Konopliankę, że uważam iż to My możemy grać Ukraińcem względem innych zawodników na radarze.
Ach ten pilkarski poker!
Aż mi się przypomniał taki jeden Tunezyjczyk, Belaid. Gość już nawet był u nas na Wielickiej na podpisanie kontraktu, dostał telefon z APOELu i tyle go widzieli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)