"Transfer jest możliwy, bo Szachtar chce się pozbyć zawodnika, a on sam nie ma dużych wymagań płacowych" - Januszowi sie to podoba :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1522128 Przepatrzyłem ukraińskie portale sportowe , wszystkie piszą o tym, że jednak Kopolianka jest bardzo blisko transferu do Cracovii ale za źródło jednocześnie podają ten sam twitt BuckarooBanzai...[/quote]
Podrzuc linka/linki jak możesz
Mnie też😜 jeszcze nie mówmy hop, ale kto wie?
Jeśli J.Z ma takie wymagania transferowe to chyba fajnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie, jeśli nie ukrainiec, a ktos jego pokroju to jestem za
[quote]#post1522131 "Transfer jest możliwy, bo Szachtar chce się pozbyć zawodnika, a on sam nie ma dużych wymagań płacowych" - Januszowi sie to podoba :)[/quote]
Warto byłoby jeszcze sprawdzić to znaczą nieduże wymagania dla Ukraińca, a co dla Janusza.
Mi się ten transfer nie podoba, dla zawodnika to zejście kilka pieter w dół, i pytanie czego chce schodzić tak nisko ?
czekamy do 19.06 ?
Szachtar już w 2014 przeniósł się do Lwowa, a potem do Charkowa, gdzie gra do dzisiaj.
Kmita na TT:
Przypadek Konoplianki i Cracovii jest ciekawy, bo info wyszło od strony ukraińskiej w chwili, gdy piłkarz… nie wsiadł wczoraj do samolotu, którym miał przylecieć do Krakowa.
Temat Konoplianki i Cracovii nie upadł, ale Konoplianka nie rozwiązał jeszcze umowy i ma też inne oferty
[quote]#post1522139 czekamy do 19.06 ?[/quote] Może tak, ale do 19:06 jutro albo w sobotę.
Nic z tego nie będzie.
Ze zmiana pozycji to nie jest problem . Pamiętam jak Lato ze skrzydła przeszedł do środka pola i na nowej pozycji grał bardzo dobrze / MŚ/ , jak profesor . Dlaczego teraz miało by byc inaczej ?
Ale - nie bardzo wierzę, że zawodnik z takim CV do nas trafi . Raz -koszty utrzymania i gad w kieszeni prezesa, dwa - sportowa forma .
Ale do soboty pozostały tylko dwa dni - poczekamy .
[quote]#post1522144 Kmita na TT:
Przypadek Konoplianki i Cracovii jest ciekawy, bo info wyszło od strony ukraińskiej w chwili, gdy piłkarz… nie wsiadł wczoraj do samolotu, którym miał przylecieć do Krakowa.
Temat Konoplianki i Cracovii nie upadł, ale Konoplianka nie rozwiązał jeszcze umowy i ma też inne oferty[/quote]
Już napewno nic z tego nie będzie. Jak piłkarz nie wsiadł do samolotu, bez szans na transfer.
Jak zawsze zarząd pewnie coś zjebał
Agenci grają na podbicie kontraktu - klasyka...
Przypuszczam, że tradycyjne gierki agentów. Albo walka o wyższy kontrakt, albo Cracovia posłużyła jako straszak względem innych zainteresowanych klubów.
Nie ma przecieków - źle. Są przecieki - jeszcze gorzej. Życie jest nie do zniesienia🤡
Pokazali, że cos robią , nie wyszło - no takie jest życie . Już nie podniecam się tego typu informacjami, nauczyłem się cierpliwości .
- Edytowany
[quote]#post1522156 Przypuszczam, że tradycyjne gierki agentów. Albo walka o wyższy kontrakt, albo Cracovia posłużyła jako straszak względem innych zainteresowanych klubów.[/quote]
Pan Jacek był tak dziwnie spokojny na konferencji jak padło pytanie o Konopliankę, że uważam iż to My możemy grać Ukraińcem względem innych zawodników na radarze.
Ach ten pilkarski poker!
Aż mi się przypomniał taki jeden Tunezyjczyk, Belaid. Gość już nawet był u nas na Wielickiej na podpisanie kontraktu, dostał telefon z APOELu i tyle go widzieli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (5)