Oby napastnik i gość z asystami środka pola.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
hehehe,
też jestem blisko,
Messi przyjdzie, info telefoniczne, trzymajcie kciuki
Biorę pełną odpowiedzialność za teansfery J.Filipiak na TN 2022 chyba chodziło mu hokeja😱
[quote]#post1520703 Eee, bzdura. Jak walczyć o podium z taką stratą punktową? Kiedy prowadzące w tabeli drużyny zbroją się dodatkowo na potęgę? Po prostu na podium w tym roku nie ma szans, kilka dobrych transferów trzeba zrobić w lecie, a w zimie cieszyć się hokejem. W piłce celem do zrealizowania jest ukończenie sezonu wyżej niż gts.[/quote]
Nie bedziemy walczyc o podium ani teraz ani za rok ani za 10 lat, dopoki bedzie wlascicielem Filipiak. I zaden Zielinski czy Klopp tego nie zmieni.
Powinnismy byc wyzej od gts-u? To powinno byc normalne od blisko 10 lat
No ale po co to piszesz? Jesteś jasnowidzem? czy raczej mękołą, która chce innym zepsuć dzień?
@Ogar2002#39061
No i gdzie ten transfer?
[quote]#post1520740 No ale po co to piszesz? Jesteś jasnowidzem? czy raczej mękołą, która chce innym zepsuć dzień?[/quote]
Szuka poklasku na forum, a w ten sposób, wpisując się w dominującą tutaj tendencję, najłatwiej
[quote]#post1520740 No ale po co to piszesz? Jesteś jasnowidzem? czy raczej mękołą, która chce innym zepsuć dzień?[/quote]
To wskaz mi jakiekolwiek okienko transferowe, w ktorym znaczaco podnieslismy swoja jakosc (zima lub lato)
[quote]#post1520749 [quote]#post1520740 No ale po co to piszesz? Jesteś jasnowidzem? czy raczej mękołą, która chce innym zepsuć dzień?[/quote]
Szuka poklasku na forum, a w ten sposób, wpisując się w dominującą tutaj tendencję, najłatwiej[/quote]
Wez sie w koncu ode mnie odpierdol
To nie jest jakas dominujaca tendencja i zaden poklask... to poprostu jest realistyczne podejscie do zycia codziennego a nie "bujanie w oblokach" o wielkosci Cracovii pod rzadami mylyjonera w drogich butach z samolotem...
Uwaga, fani cieplej wody i ksiegowosci atakuja. Widocznie odreagowuja brak transferow, ale winnych szukaja nie tam gdzie trzeba.
MakuKSC - spora niekonsekwencja. Bo skoro jesteśmy (myślę, że mnie między innymi tak nazwałeś) "fanami ciepłej wody" to jesteśmy ogólnie zadowoleni i brak transferów nam zwisa, więc nie mamy czego odreagowywać. Zwłaszcza, że jako "fani księgowości" powinniśmy z tego faktu być wręcz zadowoleni.
A do meritum. Nie jaram się transferami. Chciałbym by przychodzili do nas zawodnicy wartościowi, sprawdzeni, także młodzi dający nadzieję na rozwój i (tak, tak) późniejszy zarobek. Męczy mnie i poniekąd śmieszy to sapanie na forum, że nie ma transferów, a najlepiej by było ich pińćset. A wszystko to okraszone do zrzygania wyświechtanymi wstawkami o biedaku, braku ambicji sportowych i temu podobnymi farmazonami. Oczywiście, że chciałbym by Cracovia biła się o mistrza, ale nie uważam, że permanentne biadolenie na forum z wykorzystaniem tych samych wyświechtanych farmazonów miałoby jej w tym pomóc.
Filipiakowi najlepiej wychodzi skłucanie Nas
Dajmy se na wstrzymanie nie mamy wpływu na NIC
[quote]#post1520744 @Ogar2002#39061
No i gdzie ten transfer?[/quote]
Poszedł w las .😉
[quote]#post1520772 [quote]#post1520744 @Ogar2002#39061
Poszedł w las .😉 [/quote]
Chyba tak
[quote]#post1520772 [quote]#post1520744 @Ogar2002#39061
Poszedł w las .😉 [/quote]
Czyli jak w las to następny dzik 😁😁
- Edytowany
[quote]#post1520764 MakuKSC - spora niekonsekwencja. Bo skoro jesteśmy (myślę, że mnie między innymi tak nazwałeś) "fanami ciepłej wody" to jesteśmy ogólnie zadowoleni i brak transferów nam zwisa, więc nie mamy czego odreagowywać. Zwłaszcza, że jako "fani księgowości" powinniśmy z tego faktu być wręcz zadowoleni.
A do meritum. Nie jaram się transferami. Chciałbym by przychodzili do nas zawodnicy wartościowi, sprawdzeni, także młodzi dający nadzieję na rozwój i (tak, tak) późniejszy zarobek. Męczy mnie i poniekąd śmieszy to sapanie na forum, że nie ma transferów, a najlepiej by było ich pińćset. [b]A wszystko to okraszone do zrzygania wyświechtanymi wstawkami o biedaku, braku ambicji sportowych i temu podobnymi farmazonami.[/b] Oczywiście, że chciałbym by Cracovia biła się o mistrza, ale nie uważam, że permanentne biadolenie na forum z wykorzystaniem tych samych wyświechtanych farmazonów miałoby jej w tym pomóc.
[/quote]
Nie ma w tym zadnej niekonsekwencji, wystepuje zjawisko dysonansu poznawczego. Szukanie winy w zupelnie innym miejscu jest tego objawem, psychika wypiera mysl,ze jedynym winowajca moze byc dobrodziej. To normalny mechanizm, sam w wypadku Cracovii tego doznalem, w koncu bylem kiedys po stronie Prezesa.
Co w podkreslonym zdaniu jest farmazonem? Jedynie okreslenie "Biedak" moze takim byc, bo przeciez Prezes jest szalenie bogaty, z tymze tu chodzi o inny rodzaj biedy. Chyba nie chcesz powiedziec,ze farmazonem jest "brak ambicji sportowych"? Z drugiej strony mozesz miec racje, ambicje sa, tylko dzialania nieudolne, tak od kilkunastu lat.
Zeby nie bylo, w jednym sie zgadzam, mnie tez juz meczy "sapanie na forum ze nie ma transferow". Zwyczajnie trzeba sie z tym pogodzic, ze marazm trwa i trwac bedzie, wtedy duzo spokojniej podchodzi sie do tego tematu. Tak jak Prezes "trzeba widziec Cracovie w odpowiednich proporcjach".
Może chodzi o transfer kasy do Comarchu???
[quote]#post1520704 Chyba będziemy świadkami transferu, czekajcie na jutrzejszy dzień [/quote]
Po co Kolego takie info, wszyscy czekamy od rana.
Bliski pięterka ty no name bajerancie
MakuKSC, wytłumacz mi w takim razie co rozumiesz pod określeniem "fan ciepłaej wody i księgowości"
Bo tak jak ja rozumiem to określenie, to powinienem być z obecnej sytuacji zadowolony - ergo, nie mam czego odreagowywać.
Chyba, że ten dysonans poznawczy dotyczy Ciebie, bo ja naprawdę się obecną sytuacją nie stresuję, no chyba, że tym wiecznym tutaj biadoleniem. [s]Jeśli to miałeś na myśli, to rzeczywiście mogłem to odreagować, tak jak inni odreagowują frustrację wywołaną brakiem transferów tym właśnie biadoleniem[/s]. Nie, nie to. Literalnie napisałeś "odreagowuja brak transferow". Informuję ponownie: brak transferów nie robi na mnie żadnego wrażenia. Może nawet jest przyjemną odmianą po probierzowych zakupach.
pozdrawiam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (4)