Kurde zgoda ze potrzebny Napadzior i Sztoper jak Rodin odleci, ale trzeba pamietac z Pelle odejdzie latem i trszeba by juz szukac kogos kto go zastapi. Na 90minut.pl pisza ze Termalica interesuje sie Kozuljem.... A my bysmy nie mogli? :D
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1519277 będą - pod koniec lutego jak po kilku meczach zacznie się palić w dupce[/quote]
Takie transfery nam najlepiej wychodza, bo jak sie pali, to jest kasa i kupuja kogos jakosciowego, tylko po to,zeby go zeszmacic jak juz widmo spadku sie oddali.
Kozulj kiedys to był superkozak . Ale ostatnio zjechał z forma i to ostro . Wystarczy porównać jego wartosc , w 2019 1,25 mln euro do 325 tyś obecnie . To nie przypadek .
My potrzebujemy gracza do gry od zaraz , nie do odbudowy .
[quote]#post1519265 ... na ten moment mamy potrzebę jednego transferu (napastnik) i w przypadku odejścia Rodina stopera. ...[/quote]
A srodek pola?? w ani jednym meczu od kilku lat nie prowadzimy spokojnej gry bo nie ma kto.. nie ma zawodnika ktory by potrafil kierowac tempem gry calego zespolu... potrafil jedna szybka pilka uruchomic kontre... u nas klepanie od obrony bez celu...srodek traci pilki i nie potrafi jej przytrzymac tak zeby mozna bylo spokojnie mecz rozgrywac i miec go pod kontrola... nie ma zawodnika ktory potrafil by wziasc gre w swoje "rece" i rzadzic i dzielic w srodku pola... nie ma takiego odkad pozbyto sie Gola i Darbrowskiego a zostali kopacze na poziomie 1-2 ligowym ...
Srodek pola to mus!!! Knapem Sadikoviciem czy liszajem nic wiecej niz gra o utrzymanie nie bedzie... zaden z nich nie potrafi decydowac o grze zespolu...żodyn....
Wszystko prawda Kruszyna, tylko Knap jeszcze rokuje.
Biedakowi wystarczy spokojne utrzymanie więc po co transfery a wiara że będziemy chcieli atakować czołówkę tabeli to mżonki...
Dzielić i rządzić to w klubie akurat zawsze ma kto. Nie mylmy pojęć :)
Co do tego, że brakuje dyrygentów klasy Dąbro, czy Gola to się zgadzam. Liczę po cichu, że przy Jacku nastąpi tutaj postęp albo że ściągniemy wzmocnienia, bo do technicznej gry potrzeba speców w tym obszarze boiska.
[quote]#post1519305 Wszystko prawda Kruszyna, tylko Knap jeszcze rokuje. [/quote]
Ok.. zdaje sobie sprawe ze to mlody chlopak..ma 19 lat... ale obok niego spokojnie moze grac zawodnik przy ktorym sie rzowinie...ktory mu podpowie jak ma sie ustawic zagrac... a od kogo ma on sie uczyc od liszaja co sie kopie po czole od 2 lat??
Lucek tez dawal przy Golu rady bo Gol go wspomagal opyerdolil jak trzeba bylo i wydawalo sie ze moze sie rozwinie... po odejsciu i graniu w srodku z Dimunem czy wspomnianym reprezentantem Kosowa Lucek pelęta sie po boisku jak smrod po gaciach... do tylu i w poprzek a do przodu ani pol pilki...
Chodzi o to zeby ktos potrafil regulowac nasza gra a nie chaotycznie kopac pilke glupio ja tracac w byle jaki sposob.. Pozbycie sie Dabrowskiego argumentujac to ze jest po kontuzji...ze jest Dimun (to byl kabaretowy tekst cyganskiego szmana......).ze musi grac Lucek bo mlodziezowiec jest argumentem z tak zwanej doopy... pozbywajac sie Dabrowskiego kosztem gry mlodziezoca na tej pozycji to jest seppuku trenera...przepraszam ..cyganskiego bajeranta...
Nie ma u nas srodka pola!!! zostawic Knapa a do niego kogos doswiadczonego na wczoraj!!!
Może Prezes zaszaleje Jacek Góralski + Jose Kante w pakiecie oddamy Dzika i Loszaja /w Kazachstanie nie wiadomo co ligą/
Pamiętajcie, że nie jesteśmy klubem pierwszego wyboru
Do środka potrzeba kogoś na wczoraj. Jeśli Pele odejdzie w lecie, wtedy będziemy musieli mieć kogoś na już do grania, a nie będziemy mieli luksusu, żeby się dotarł, bo a nuż wypali... Lepiej niech się teraz dociera i sprawdza, bo w razie jakiejkolwiek wpadki, bez dobrego rozgrywającego w następnym sezonie możemy być kandydatem do spadku.
My to doskonale wiemy ale czy zdaje sobie z tego sprawę ten co na górze/stadionu/ i czy chce .
hahaha, ale tak nigdy nie było,
do dzisiaj nikt nie przyszedł za Kapustkę czy wcześniej Klicha,
pobożna życzenia kaleba 😂
To prawda, że do środka jest ktoś potrzebny i że z młodych Knap rokuje, a inni młodzi już mniej - ale jeżeli zgadzamy się, że Probierz miał w ostatnim okresie destruktywny wpływ na drużynę, to powiem tak: Sadikovic jak do nas przychodził, wydawało się, że to los wygrany na loterii, seria nieprzegranych meczów, etc. Później dość katastrofalny zjazd, dodatkowo pamiętam, że w 1 meczu strzelił gola po pięknym przeboju w pole karne, a jakoś od roku nigdy go nie widziałem bliżej bramki przeciwnika niż 30 metr. Pytanie: czy to jest zawodnik definitywnie popsuty, czy Zieliński jest w stanie zrobić z nim recykling a la Cetnarski?
Kluczem w dyspozycji pozostałych graczy może być zmiana trenera przygotowania fizycznego.
[quote]#post1519266 Plotki z grudnia mówiły ,że dr Stefan van der Laptop poszukuje sztopera. Jak widać zakładali prawdopodobieństwo odejścia Rodina.
Swoją drogą najbardziej mnie intryguje jak narazie potężne wzmocnienie rezerw Alvarezem pseudo "Kaban Farbowany" ;)
[/quote]
Forsztopera pewnie szuka :)
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-01/image-png-13916254.png[/img]
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/980578/niedoszla-gwiazda-wypychana-z-klubu-o-wszystkim-dowiedzialem-sie-z-whatsappa
Krótka chwila ocieplenia wizerunku i wracamy do Comarchovii.
Nie wiem, czy to się kiedyś zmieni. Ale zarządzanie zasobem piłkarskim i traktowanie ludzi w klubie jest poniżej wszelkiej krytyki. To są standardy nawiązujące do jakiegoś k**a feudalizmu. W głowie mi się nie mieści, że w dobie obecnych standardów PR i HR pozwalamy sobie regularnie na takie gnojenie.
Trwa okienko transferowe. Szukamy zawodników, ktoś dostaje od nas propozycję, wpisuje w wyszukiwarkę "Cracovia", ogranicza wyniki do ostatnich wiadomości i co mu się pojawia? Wywiad z Alvarezem, ojcem trójki dzieci, zesłanym do rezerw przez WhatsAppa.
Tego nie wykażą żadne słupki, jak bardzo poczta pantoflowa i zła sława, którą montuje sobie samo pięterko niszczy wizerunek Pasów. Jeśli z tym się nie rozprawimy, na zawsze zostaniemy klubem o marnej reputacji i nigdy nie wykonamy jakościowego skoku naprzód. Prowincjonalnymi metodami wielkości się nie da zbudować.
łapka w górę kto jest zaskoczony,
w tym układzie właścicielskim tak już będzie do końca,
a czy fanatycy Zielińskiego zauważają wreszcie, że on ma do powiedzenia mniej niż każdy dotychczasowy trener?
zwykła odcinanie kuponów po dwóch latach bezrobocia,
ja już rzygam tą Comarchovią
Nie mogę słuchać już o tych Waflach z Comarchovii bo inaczej tego się nazwać nie da.. Trafnie kolega z góry przytoczył argument o jeba*nie piłkarzy których już nie chcą w klubie.. Rzeczywiście robimy sobie taki wizerunek klubu że nikt tu nie przyjdzie, a będzie jeszcze gorzej. Będziemy się bic rok w rok o utrzymanie aż w końcu polecimy z hukiem bo chyba nigdzie indziej takie Dziady nie pracują.. Jak pomyślę że u nas Majewski robi robotę za transfery to mnie *uj strzela kolejny Dziad..
[quote]#post1519384 Nie mogę słuchać już o tych Waflach z Comarchovii bo inaczej tego się nazwać nie da.. Trafnie kolega z góry przytoczył argument o jeba*nie piłkarzy których już nie chcą w klubie.. Rzeczywiście robimy sobie taki wizerunek klubu że nikt tu nie przyjdzie, a będzie jeszcze gorzej. Będziemy się bic rok w rok o utrzymanie aż w końcu polecimy z hukiem bo chyba nigdzie indziej takie Dziady nie pracują.. Jak pomyślę że u nas Majewski robi robotę za transfery i w dodatku jest jeszcze dyrektorem haha, to mnie *uj strzela kolejny Dziad..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)