Nie sensacją a psem tu śmierdzi
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1518438 Ok. Nie to nie . Wasza sprawa.[/quote]
Stary, żeby ktoś ci uwierzył te plotki muszą się sprawdzać. Na razie wystrzeliłeś z Hofmannem który się nie sprawdził więc nie możesz się dziwić, że nikt ci nie wierzy. Teraz napisałeś o 2 kolejnych zawodnikach i zobaczymy jak to z nimi będzie, ale mam dziwne przeczucie, że skończy się tak jak ostatnio.
Panie i Panowie.
Chciałam wam dać informacje nie takie oczywiste, nie takie już z oficjalnego ,,przecieku" do prasy. Z racji że was lubię i chciałam byście wiedzieli coś za kulis, z kim aktualnie klub negocjuje, czyj menager jest aktualnie na ziemi Świętej.
To są informacje w ogóle nie oficjalnie. O oficjalnych sam się dowiaduje tuż przed prezentacją.
To że z Hofmanem nie wyszło to nie znaczy że nie bylo rozmów z nim czy jego manager.
Ale teraz po przemyśleniu i o oskarżeniu o psa. Nie mam zamiaru narażać się pracodawcy tylko dlatego że was lubię. Miłego weekendu i do zobaczenia na Ziemi Świętej.
Trzymajcie kciuki za negocjacje.
Bedziemy widzieć, myśle że każdy sceptyk po cichutku sobie myśli "oby miał racje"
[quote]#post1518461 Bedziemy widzieć, myśle że każdy sceptyk po cichutku sobie myśli "oby miał racje"[/quote]
Jasne, że ci piłkarze fajnie wyglądają i osobiście chciałbym ich zobaczyć na Ziemi Świętej. Niestety uważam, że przy obecnym zarządzie takie transfery są mało realne.
[quote]#post1518463 [quote]#post1518461 Bedziemy widzieć, myśle że każdy sceptyk po cichutku sobie myśli "oby miał racje"[/quote]
Jasne, że ci piłkarze fajnie wyglądają i osobiście chciałbym ich zobaczyć na Ziemi Świętej. Niestety uważam, że przy obecnym zarządzie takie transfery są mało realne.[/quote]
Dodałbym ,że przy obecnym budżecie...
- Edytowany
[quote]#post1518456 Panie i Panowie.
Chciałam wam dać informacje nie takie oczywiste, nie takie już z oficjalnego ,,przecieku" do prasy. Z racji że was lubię i chciałam byście wiedzieli coś za kulis, z kim aktualnie klub negocjuje, czyj menager jest aktualnie na ziemi Świętej.
To są informacje w ogóle nie oficjalnie. O oficjalnych sam się dowiaduje tuż przed prezentacją.
To że z Hofmanem nie wyszło to nie znaczy że nie bylo rozmów z nim czy jego manager. [/quote]
Zdecyduj się czy jesteś kobietą czy mężczyzną i naucz się pisać "nie" z przymiotnikami. Osoba, która to pisze ma pewnie paręnaście lat. Zarzutka 2 na 10, bo odpisałem.
Przecież każde okienko jest takie samo, wystarczy tylko podmienić sobie nazwiska. Cytuje Wam pierwszy wywiad Janusza po zamknięciu okresu transferowego: Cracovia nie jest klubem pierwszego wyboru i musimy sobie z tego zdawać sprawę, było naprawdę blisko tego transferu ale w ostatniej chwili zawodnik się rozmyślił. Aaaa i jeszcze po obozie będzie gadka że czekamy aż zamknie się okienko w silniejszych ligach, jeśli będzie możliwość sięgnięcia po klasowego zawodnika to pewnie się na to zdecydujemy ale nic na siłę bo patrząc po obozie mamy mocny zespół który powinien swoją jakością gwarantować zadowalające miejsce w tabeli. Panie Januszu nie ma problemu naprawdę, zamiast szukać tych swoich wypowiedzi to tu Panu zostawiam jak na tacy 😉
- Edytowany
Każdy transfer klasowego piłkarza , mając na uwadze to co się w naszych transferach działo uznam za cud .
Nawet jeśli to są prawdziwe plotki, to podając je tutaj nie tyle narażasz się pracodawcy co ryzykujesz, że te transfery się wysypią bo zacznie być o nich głośno.
A to nie jest w naszym, kibiców, interesie.
Panowie, nie bądźmy hipokrytami.
Po to ten wątek jest, żeby rozmawiać, spekulować, nakręcać się, wypatrywać Rudnevsa na Balicach, i tak dalej.
Jest czas zimowej przerwy, to najpopularniejszy temat na forum. Odwiedzam go pewnie ze 2-3 razy dziennie i nawet jakieś drobne ploteczki fajnie jest przeczytać.
A niech to będą nawet niezweryfikowane pierdy. Lepsze to, niż stękanie, jak to jest źle.
Wiadomo, że nie ma co liczyć na czołowe nazwiska. Pewnie ci, którzy do nas są przymierzani nikomu nic nie mówią. Ale niech coś się dzieje. Kogoś w końcu musimy kupić, bo transfery są wiecie czym futbolu.
Także dawajcie newsy z pięterka. Ja jestem za :)
Kiedys moj ulubiony watek... te ploteczki te newsiki te pierdy te marzenia... a teraz ... po tylu latach byle jakosci obojetne kto przyjdzie to 283423523 minut potrzebuje zeby sie rozkrecic i 4355452 sezonow zeby zaskoczyl... a i tak ktos napisze zeby dac im jeszcze czas bo jest mlody i ma czas sie rozwinac bo ma dopiero 26lat.... ;)
Pirulo z Łks, brany pod uwagę
[quote]#post1518512 Pirulo z Łks, brany pod uwagę[/quote]
Tak, ale przez Probierza do Termaliki
- Edytowany
Jeszcze się okaże że Probierz zrobi do kukurydzianych takie transfery o których u nas mógłby pomarzyć.. To już było dało światło na to kto rządził tym wszystkim bajzlem...
[quote]#post1518515 Jeszcze się okaże że Probierz zrobi do kukurydzianych takie transfery o których u nas mógłby pomarzyć.. To już było dało światło na to kto tu rządził tym wszystkim bajzlem... [/quote]
Dlaczego nie Pirulo... ale skoro rozpatrujemy takie kandydatury, czemu od razu nie poszperać w rezerwach Espanyolu, Elche, Deportivo, Levante, czy Realu Valladolid? Choćby na wypożyczenie?
dużo rzeczy przyblokował profesor jeśli chodzi o transfery. Przecież rok temu Probierz nie złożył dymisji bez powodu
Dimuna se kupi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)