I te strzały, przy których bramkarz nawet nie drgnął...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Nie będzie już żadnego transferu do Cracovii w tym okienku?! Podczas gdy wszyscy się wzmacniają, nawet Warta.
[b]Nie dokonanie wzmocnień Cracovii to zupełny brak wyobraźni, nawet biorąc pod uwagę nie stawianie sobie żadnych ambicji sportowych i "trwanie".[/b]
Mamy bowiem wbrew pozorom bardzo krótką ławkę, a sezon jest długi i ponieważ można przeprowadzać aż 5 zmian jakość rezerwowych ma duże znaczenie.
Jedyny napastnik to Alvarez i jeśli odpukać złapie kontuzję lub kartki to zastępcy brak. Kto będzie strzelał bramki?!
Pelle podobna sytuacja (nie ma zastępcy) a pomimo jego niezłej formy to nie jest to typowy playmaker.
Jeszcze gorzej jest ze skrzydłowymi: Siplak gra tam z konieczności bo naprawdę jest lewym obrońcą, a Hanca bez formy ostatecznie może być, ale znów i tu brakuje zmiennika.
Mamy tylko dwóch stoperów i żadnej możliwości manewru więc jeśli który wypadnie to kto go zastąpi? Siplak? To w takim razie kto zagra na lewej stronie za Siplaka? etc.etc...
Jedynymi pozycjami które Cracovia teoretycznie ma najlepiej obsadzone to boczna obrona (tutaj rzeczywiście jest po dwóch graczy na każdą z tych pozycji).
Wobec przytoczonych powyższych uwag brak wzmocnień to nieodpowiedzialność skazująca nas wyłącznie na walkę o utrzymanie.
Tymi dwoma ostatnimi zwycięstwami nie ma się co podniecać i chyba ktoś w zarządzie rozumuje w ten sposób, że jeśli (odpukać!) po pierwszej rundzie znajdziemy się w strefie spadkowej to w następnym okienku zrobimy jakieś rozpaczliwe próby transferowe. Co jednak jeśli będziemy mieli dużą stratę punktową do bezpiecznej pozycji w tabeli?!
Nie popisał się światły i wychwalany od Alaski po Madagaskar zarzad FTP :(
Szkoda strzępić ryja na tych kretynów.. Napastnik i skrzydłowy to jest mus.. Thiago nam wypadł i zanim wróci to będzie trwało, w dodatku do formy to juz masakra .. a te *uje problemu nie widzą. Zaucha był, już go nie ma.. Gdzie są skrzydłowi w naszej drużynie Panie Cygan?
dejże już spokój,
Biedak zadłużył spółkę na 20 baniek, skoro słupki mają się zgadzać, a sukces sportowy nie jest priorytetem, stąd prosty wniosek...
za życia Filipiaka będziemy jedynie trwać
- Edytowany
Ale z trzymaniem w "klubie kokosa" Dytiatiewa czy Rubio zamiast sprowadzić w ich miejsce graczy podobnej lub wyższej klasy już nie jest problemem dla tych mitycznych słupków.
[quote='farciarz2' pid='1502993' dateline='1630364052']
Ale z trzymaniem w "klubie kokosa" Dytiatiewa czy Rubio zamiast sprowadzić w ich miejsce graczy podobnej lub wyższej klasy już nie jest problemem dla tych mitycznych słupków.
[/quote]
Bardzo możliwe , że dziś znajda się chętni na naszych "zesłańców", no może nie wszystkich .Jeśli tak to zwolnił by się fundusz na kogoś nowego . Ale jak śmiem sądzić zwycięstwa z Jagą i Niecieczą utwierdziły decydentów by zespołu nie wzmacniać ..
[quote='Khalid' pid='1502986' dateline='1630353421']
[/quote]
Ja bym zmienił kolejność na PTF.
[b]P[/b]a[b]T[/b]a[b]F[/b]i-any
Pieniadze na transfery sa!!!
- Edytowany
Mylyjony piniendzy som.... i dodatkowo ogromny majatek i baza w Racznej...
Aron Jóhannsson rozwiązał kontrakt z Lechem Poznań. Gość ma złamaną rękę, jednak zdążył się już w Lechu pokazać z dobrej strony. Widzielibyście go u nas?
[quote="Nepru" pid='1503041' dateline='1630413855']
Aron Jóhannsson rozwiązał kontrakt z Lechem Poznań. Gość ma złamaną rękę, jednak zdążył się już w Lechu pokazać z dobrej strony. Widzielibyście go u nas?
[/quote]
Moze bysmy go widzieli... ale on sie widzi w Werderze Brema..
to ja tego nie widzę
[quote='garry' pid='1503022' dateline='1630405286']
[/quote]
[/quote]
Ja bym jednak zostawił F-T-P
[b]F[/b]aj[b]T[/b]ła[b]P[/b]y
Dobrze że nikt nowy nie przyjdzie mniej piniędzy dla P-t.
Uwaga Szymonowicz rozwiazal z Jaga... Obym nie mial racji ze zaraz bedzie u Nas...
[quote='gargamel9998' pid='1503045' dateline='1630415060']
[quote='garry' pid='1503022' dateline='1630405286']
[/quote]
[/quote]
Ja bym jednak zostawił F-T-P
[b]F[/b]aj[b]T[/b]ła[b]P[/b]y
[/quote]
Jak Tabisz jest fajtłapa to ja jestem polinezyjczykiem?
[color=#ff3333][b]F[/b][/color][color=#333333]r[/color]ee
[color=#ff3333][b]T[/b][/color][color=#333333]ra[/color]nsfer
[color=#ff3333][b]P[/b][/color]lease
- Edytowany
ℹ️ Na mocy wypożyczenia do końca trwającej rundy barwy zmieni Oleksii Dytiatiev.
➡ https://bit.ly/3gQYJtg
Mamy tak mocna i szczelna obronę że możemy wypożyczać....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)