Tomasz Hołota rozwiązał kontrakt z Kaliszem.
Nie chce nic sugerowac ale (na miejscu trenerow/prezesow) przyjrzalbym sie temu zawodnikowi ;)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Apropo transferów. W tym chorym klubie będą jeszcze jakieś transfery bo Pajac pierdolił coś w wywiadzie jakiś czas temu że pozyskamy jeszcze 2-3 nazwiska ale chyba to poszło w zapomnienie,zatem powodzenia z Arivą i Rivą w ataku, najgorszymi cio.tami w ekstraklasie..
[quote='gargamel9998' pid='1500759' dateline='1628878753']
Nie chce nic sugerowac ale (na miejscu trenerow/prezesow) przyjrzalbym sie temu zawodnikowi ;)
[/quote]
Lepszy niz Dimun np
[quote='morata' pid='1500771' dateline='1628884765']
[quote='gargamel9998' pid='1500759' dateline='1628878753']
[/quote]
Lepszy niz Dimun np
[/quote]
NO ja bym dyskutował czy lepszy niż Dimum. Milan w Słowackiej ekstraklasie, a Hołota został pogoniony z 3 poziomu rozgrywkowego.
Rozumie, że wolicie szrot rodzimy, od zagranicznego ?
Tak, w przekroju całego zespołu to finalnie wyrządza mniejsze krzywdy.
Niestety nawet polski szrot do nas nie chce przyjść widząc działania naszego trio z zarządu
Ja niewiem czy któryś z dziennikarzy sympatuzujących z Cracovią w końcu znajdzie jaja w spodniach i zapyta na konferencji o te transfery bo to jest amber gold 2.0. Wy wierzycie że ktoś ktoś ogląda tych piłkarzy w Gruzji, Estonii, Rumunii czy nawet Słowacji. A jeśli tak to kto? Gdzieś wyczytałem ze w 5 lat ogrodnik sprowadził 48 takich "piłkarzy" z czego do gry nadaje sie maks 4 (Pele, Jablonsky, Siplak i może Hanca w formie). Ten Pan Andrzej zaniemógł czy dlaczego nie pojawia sie na konerencjach? A jak nie to niech mi ktoś załatwi akredytacje z terazpasy czy skąd ten jeden dziennikarz jest który sie boi o konkrety pytać, wparuje tam i nawet mlaskanie i jąkanie ogrodnikowi nie pomoże.
Psy przegrały 2 mecze, a niejaki Karcz z GK ( pies wiślackiej) już pluje i poucza trenera z gts. Prasuje.
My od 5 lat w dupie, dziennikarki: dajcie czas, zgranie, kontuzje, będzie lepiej…
Drużyna jest w ogóle niezdolna do zdobywania bramek.
Mamy najsłabszą ofensywę w lidze.
Czy są planowane jakiekolwiek wzmocnienia w ofensywie, czy walkowerem oddajemy ekstraklasę i już teraz godzimy się ze spadkiem?!
[quote='farciarz2' pid='1501019' dateline='1628970576']
Drużyna jest w ogóle niezdolna do zdobywania bramek.
Mamy najsłabszą ofensywę w lidze.
Czy są planowane jakiekolwiek wzmocnienia w ofensywie, czy walkowerem oddajemy ekstraklasę i już teraz godzimy się ze spadkiem?!
[/quote]
Niech lepiej Probierz nieudacznik już nic nie kupuje niech zajmie się tym nowy (Pan )Trener.
Zgadzam się bo każdy następny transfer to pieniądze wyrzucone w błoto
ale to podobno pieniądze Biedaka, niech więc Ogrodnik kupuje kolejny wagon szrotu
W czterech ostatnich meczach strzeliliśmy zaledwie 2 bramki. Mamy najgorszą skuteczność w lidze. A dodatkowo druga linia w ogóle nie stwarza sytuacji.
Ile znaczy dobry napastnik pokazał Cabrrera, Piątek czy Rakels w formie.
Cracovia potrzebuje wzmocnień w ofensywie na wczoraj. Jeden napastnik i jeden kreatywny pomocnik to minimum.
Nie zaklinajmy rzeczywistości! Przy tak słabej sile rażenia jesteśmy jednym z głównych kandydatów do spadku.
Jeśli by poważnie potraktować temat to na obecną chwilę potrzebujemy stopera, pomocnika, który ogarnie środek pola i potrafi mocno oraz celnie z dystansu uderzyć , napastnika z prawdziwego zdarzenia i może jeszcze bramkarza bo jest Hrosso i ?
No ale to marzenia ściętej głowy ! :(
Michał Nalepa (wychowanek Arki) zostal pogoniony przez turasów (moze on przyjdzie ale kiedy bedzie trzeba "ratowac" lige pod koniec okienka)
A tak to trzeba brac Tomka Hołote, ktory rozwiazal kontrakt z Kaliszem..innej opcji nie ma ;)
przestań żartować bo większości przestało być do śmiechu. Hołota był w sztosie trzeba było brać. Nalepa był w prajmie to sam pisałem, że można podjąć ryzyko i go zatrudnić bo a nuż odpali a dużo zarabiał nie będzie. Teraz pewnie jest wrakiem piłkarza a nigdy nie był kotem. Prawdopodobnie więc poziom Lucka. Wolę już Lucka.. W zasadzie to wszystko mi jedno tak naprawdę..
Wiesz co?
Po przemyśleniu to se kupcie nawet tego Nalepę. Wali mnie to
Jeden ze skautow juz pozuje do zdjec do kolejnych gownianych transferow ;)
[img]https://cdn.wiocha.pl/images/f/0/f087c6cfebc4672e0406e83959a81873.jpg[/img]
[quote='SaNtO' pid='1501251' dateline='1629108454']
przestań żartować bo większości przestało być do śmiechu. Hołota był w sztosie trzeba było brać. Nalepa był w prajmie to sam pisałem, że można podjąć ryzyko i go zatrudnić bo a nuż odpali a dużo zarabiał nie będzie. Teraz pewnie jest wrakiem piłkarza a nigdy nie był kotem. Prawdopodobnie więc poziom Lucka. Wolę już Lucka.. W zasadzie to wszystko mi jedno tak naprawdę..
Wiesz co?
[/quote]
A wiesz, ze Nalepa byl uznany za jednego z najlepszych pilkarzy w tej druzynie z Turcji?
[quote='hank' pid='1501234' dateline='1629105366']
Jeśli by poważnie potraktować temat to na obecną chwilę potrzebujemy stopera, pomocnika, który ogarnie środek pola i potrafi mocno oraz celnie z dystansu uderzyć , napastnika z prawdziwego zdarzenia i może jeszcze bramkarza bo jest Hrosso i ?
No ale to marzenia ściętej głowy ! :(
[/quote]
Na dzień dzisiejszy potrzebujemy Prezesa z prawdziwego zdarzenia, oraz Trenera, potem można się zastanowić na wzmocnieniem składu.
[quote='gargamel9998' pid='1501253' dateline='1629110252']
Wiesz co?
[/quote]
A wiesz, ze Nalepa byl uznany za jednego z najlepszych pilkarzy w tej druzynie z Turcji?
[/quote]
I co z tego? Dunczyk hebo tez byl najlepszy w druzynie a gra jak paralityk
- Edytowany
[quote='gargamel9998' pid='1501253' dateline='1629110252']
Wiesz co?
[/quote]
[/quote]
7 asyst i dwa gole, defensywny pomocnik, awans od tureckiej ekstraklasy, 26 lat. Wrak.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)