[quote='SaNtO' pid='1497313' dateline='1626854856']
Dobra umówmy się wprost: ta drużyna to jego absolutnie autorski projekt. W pełni za niego odpowiada. W klubie ma rzekomo wszystko. Ten sezon to ostateczna weryfikacja trenerskich umiejętności Probierza.
[/quote]
Jeśli się nie mylę i umiem dobrze liczyć to już czwarty . Ile jeszcze ?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
> Można prosić o konkrety, czy to jest tylko insynuacja?
Już tłumaczę po kolei. Dytjatiew zabrał się za nagrywanie filmików, robienie fotek i ogólnie bardziej zaangażował się w social media, to fakt. Ja prywatnie nie jestem przeciwko, jako osoba pracująca z social mediami uważam, że mu to w treningach nie zaszkodzi. Odpowiedź na sugestię, że Jugas jest lepszy od niego, była całkiem dowcipna.
Konkretnie chodziło mi o filmik na którym jest zbliżenie najpierw na trzymaną w ręku koszulkę Pasów a potem na twarz Dytjatiewa i dość dwuznaczną minę. Koszulka wbrew temu co napisałem wcześniej NIE JEST W PASY. Użyłem tego słowa bo dla mnie pasiasty to ładniejsze słowo niż cracoviacki i stosuję je do wszystkiego co ma związek z Cracovią. Koszulka to jakaś czerwona treningówka a zbliżenie było szczególnie na herb Cracovii. Koszulka była zmięta i trzymana byle jak, ale w warunkach treningowych (filmik nagrywany w jakiejś salce czy tam na korytarzu) nie jest to czymś niespotykanym.
Przy czym filmik nie był po prostu ujęciem z treningu, było to ujęcie wcześniej przygotowane tak aby pewne szczegóły (herb, mina) zaakcentować.
Moje pierwsze wrażenie, którym się podzieliłem wyżej, było negatywne, spotęgowane przerysowaną miną, ale ani ja nie jestem ekspertem od oceny gry aktorskiej ani Dytjatiew profesjonalnym aktorem.
I tak jak w komentarzu powyżej, można ten filmik interpretować inaczej i moja oryginalna interpretacja niekoniecznie jest trafna.
Jeszcze jeden EDIT. Moja negatywna opinia o tym filmie jest też pochodną wypowiedzi jednego z kibiców na TT, który zachęcał wcześniej Olka aby "tak jak o tym rozmawiali" gdy zmieni klub, strzelił bramkę Cracovii i podbiegł do naszej ławki ją celebrować. Co wg mnie nie przystoi. Przy czym to też można ocenić jako niedźwiedzią przysługę ze strony kibica.
Ja sportowo Dytjatiewa bardzo cenię i chciałbym, aby wrócił i grał.
Prowadzi wojenkę z łysym bu.colem na czym traci wizerunek Cracovii tak samo ma się z tabiszem i Filipiakem którego nie interesuje Klub tylko comarch.
Wojenki z piłkarzami w Cracovii to coś normalnego niestety jak w korporacjach.
ale czemu Olek jest męczennikiem? Mamy dwóch lepszy, jednego porównywalnego, może tam grać Siplak i do tego młodzieżowca. Olek ma 50 lat, jest po długiej kontuzji i kończy mu się kontrakt. Poco dorabiać do tego historię?
Poprawcie mnie jeśli się mylę. Po raz pierwszy od 11 lat nie wzięliśmy nikogo ze spadkowicza z Ekstraklasy. Nie wierzyłem, że ta seria trwa tak długo :)
Chyba, że zaliczamy Rasmussena. Ale i tak jest to jakaś zmiana.
[quote='wojtas90' pid='1497458' dateline='1626958690']
Poprawcie mnie jeśli się mylę. Po raz pierwszy od 11 lat nie wzięliśmy nikogo ze spadkowicza z Ekstraklasy. Nie wierzyłem, że ta seria trwa tak długo :)
Chyba, że zaliczamy Rasmussena. Ale i tak jest to jakaś zmiana.
[/quote]
Bo za mało spadkowiczów było :)
Nie mow hop... jeszcze okienko poltorej miesiaca otwarte...takze hak jeszcze moze byc w ruchu...
W jakiekolwiek transfery wątpię , chyba , że sytuacja i pozycja w tabeli zmusi do nich Filipiaka .
hank
Myślę że tradycyjnie ktoś przyjdzie w trakcie wakacji
[quote='morata' pid='1465895' dateline='1608378736']
uważam że dużo zawodników jest przepłaconych w innych klubach-patrz Lechia czy gts . Frydrych poszedł do nich za 800 tys euro a ma prawie 30 lat , a rzeka jest na przedostatnim miejscu w tabeli .
3-4 zawodników doświadczonych niech zarabia jak Gol, młodzi typu Niemczycki czy Pestka godnie ale bez przesady . I tak to powinno wygladac
[/quote]
[quote='zubereg' pid='1497499' dateline='1626972919']
hank
Myślę że tradycyjnie ktoś przyjdzie w trakcie wakacji
[/quote]
Chyba tak. Trener Probierz poważnie o tym myśli. Podobno ma być zaprezentowany na najbliższej konferencji prasowej taki zawodnik:
https://allegro.pl/oferta/doniczka-szara-glowa-cementowa-9x13x15cm-twarz-9546242877#toolbar-user-menu/konto
[quote='PAS' pid='1497516' dateline='1626983610']
Chyba tak. Trener Probierz poważnie o tym myśli. Podobno ma być zaprezentowany na najbliższej konferencji prasowej taki zawodnik:
https://allegro.pl/oferta/doniczka-szara-glowa-cementowa-9x13x15cm-twarz-9546242877#toolbar-user-menu/konto
[/quote]
Fajna doniczka. Wygląda jak Probierz po trepanacji czachy, który cmoka nas w .... na dowidzenia ;)
Ile ten cały Bracik ma wzrostu w ogole ? wyglada na niskiego jak na stopera
- Edytowany
Ciekawe jak po schodach wchodzi.
u cygana grał pazdan ktory jest stosunkowo niski, coś czuje że młody jutro zadebiutuje kosztem rodina i będzie to młodzieżowiec nr 1 a dwojka będzie Ogorzały
e nie on w poprzednim wcieleniu nazywał się Kawula i był stoperem GTS Wisła przez 20 lat
[oczywiscie pewne info z wiarygodnego [s]źródła [/s] medium tj. babci Genowefy z Nowego Kleparza] :P
7 dni później
Chetnie widzialbym u nas [b]Damiana Gąskę[/b] ze Śląska. W Radomiaku (w 1 lidze) był jednym z ważniejszych zawodników w podstawowym składzie. Slask go nie chce, Radomiak chce - a jeszcze transferu nie było (mial byc pierwszym transferem Radomiaka po awansie). Ponoc teraz o jego anagz zabiega Łęczna
[quote='gargamel9998' pid='1498658' dateline='1627736584']
Chetnie widzialbym u nas [b]Damiana Gąskę[/b] ze Śląska. W Radomiaku (w 1 lidze) był jednym z ważniejszych zawodników w podstawowym składzie. Slask go nie chce, Radomiak chce - a jeszcze transferu nie było (mial byc pierwszym transferem Radomiaka po awansie). Ponoc teraz o jego anagz zabiega Łęczna
[/quote]
To Radomiak go jeszcze nie kupił ? Miał podobno prawo pierwokupu za 300 tyś.złotych.Ze Śląska to trzeba było brać Marcina Szpakowskiego ,któremu skończyła się umowa i był do wzięcia za darmo.2o lat i opinia jednego z najzdolniejszych w kraju.Chłopak ze stajni FairSportAgency (Siplak,Ogorzały)
Pozbyliśmy się kilku zawodników czas na jakieś wzmocnienie składu...
Pan Tabisz się z tego śmieje.
Pan Tabisz wzmacnia skład .... w barku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)