[quote='zubereg' pid='1490746' dateline='1621959666']
Śpiewak bardziej rokujący niż Ogorzały
[/quote]
Więc przyjdzie Ogorzały.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Kluby ex biją się o bramkarza Kaczorowskiego ze Stali Rz. a nawet jedno towarzystwo. 19 lat, resztę sobie sprawdźcie.
Ogólnie 1/4 graczy tej drużyny jest rozbierana przez kluby ex.
Juz rok temu pisalem o tym bramkarzu.. mega super bronil w meczach co puszczali na tvp sport rok temu... pisalem ze placic mylyony juz bo talent i to duzy!!!
Pamiętam Kruszyna, pisałeś i nawet zapamiętałem to nazwisko :)
To jest brat Biegańskiego z Lechii
David Hrncar, czyli cichy bohater kompilacji bramkowej naszego Balaja, został wczoraj wybrany odkryciem roku na Słowacji i do jedenastki sezonu (jako prawoskrzydłowy).
Cóż, pomarzyć można.
- Edytowany
A nie, ten to akurat jest za bardzo. Takich nie lubimy.
A poważnie - nasz Balaj nastrzelał mając najlepszego asystenta w lidze. Ciekawe co zrobi u nas grając bez jakiegokolwiek asystenta.
U nas ma.Rupę :)
Na jaki *uj my czekamy z tym wykupem Hrncara? Zapomniałem pięterko *uja warte..
A po ch. Nam zawodnik ze zbitką 4 spółgłosek w nazwisku. Chcecie sobie języki połamać?
[quote='gusto' pid='1490765' dateline='1621971975']
David Hrncar, czyli cichy bohater kompilacji bramkowej naszego Balaja, został wczoraj wybrany odkryciem roku na Słowacji i do jedenastki sezonu (jako prawoskrzydłowy).
Cóż, pomarzyć można.
[/quote]
Oglądając od lat różne filmiki "naszych zbawicieli Cracovii/ jeszcze nigdy żaden gość z drugiego planu nie zrobił takiego wrażenia na mnie.
Dobrze bybyło go dokupić do Balaja
[quote='leszeczek' pid='1490772' dateline='1621977074']
A po ch. Nam zawodnik ze zbitką 4 spółgłosek w nazwisku. Chcecie sobie języki połamać?
[/quote]
A gdyby jeszcze strzelił gola, to nawet nie chcę sobie wyobrażać skandowania jego nazwiska ;)
Pierwsza bramke dla Cracovii zdobyl, Daviiiid!!
HHHHrrrrrrnnnnccaaaar!
Daviiiiiid!
HHHHrrrrrrnnnnccaaaar!
Daviiiiiid!
HHHHrrrrrrnnnnccaaaar!
Bywaliscie w Strbskim Plesie na nartach?
źle było ?
[quote='squier strat' pid='1490776' dateline='1621982159']
Bywaliscie w Strbskim Plesie na nartach?
źle było ?
[/quote]
Bywałem, ale o tym nie rozmawiałem ;)
To piękno języków naszych południowych sąsiadów - słowa składające się z samych spółgłosek. Taki mały przykład z Czech - čtvrt, czyli dzielnica. Kiedyś zobaczyłem to na tablicy oznaczającej trasę tramwaju i zdębiałem. ;)
[quote='kaleb' pid='1490789' dateline='1622016252']
To piękno języków naszych południowych sąsiadów - słowa składające się z samych spółgłosek. Taki mały przykład z Czech - čtvrt, czyli dzielnica. Kiedyś zobaczyłem to na tablicy oznaczającej trasę tramwaju i zdębiałem. ;)
[/quote]
Bo to r (i l też) są w czeskim zgłoskotwórcze - z taką jakby krótką samogłoską Y ...
:huh:
Tego tego Wojtyrę ze Skry bierze ponoć Mielec.
Uwaga bedzie komunikat:
Bilinski odchodzi z Bielska, przyjmuje zaklady na Priv :D
Do nas napewno nie, przyszedł już Balaj. Czekamy na młodzieżowca jeszcze w kwestii napadu.
napadu szaleństwa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (13 użytkowników)
HC2008, Goście (12)