Wójcicki w Lubinie już od dawna zaklepany więc nie wiem o jakiego Wójcickiego Ci chodzi?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote="Rock" pid='1439361' dateline='1595086422']
[quote='gusto' pid='1439337' dateline='1595082687']
Z ciekawostek, statystyczne porównanie Rapy w Krakowie i Wójcickiego w Jagiellonii.
Rapa 5793 minut, 4 bramki, 5 asyst (644 minut na punkt)
Wójcicki 4067 minut, 2 bramki, 4 asysty (678 minut na punkt).
Oczywiście to tylko gra do przodu, ale liczby mają bardzo podobne.
Rapa jest dwa lata młodszy.
[/quote]
Pytanie ile wrzutek potrzebował do tego Wójcicki a ile Rapa ;)
[/quote]
Wg. Ekstrastats Wójciki stworzył 2 okazje bramkowe a Rapa 8 plus sam miał dwie z czego wykorzystano 50% przy żadnej Wójcickiego.
Rapa ma srednio 67 wrzutek na mecz 4312 wrzutek w Cracovii, gdyby to byla jedna wrzutka to pilka wyladowala by pare km za Gliwicami
Rapa dziś z asystą .
[quote='koziołek' pid='1439416' dateline='1595163099']
[quote='Rock' pid='1439361' dateline='1595086422']
Z ciekawostek, statystyczne porównanie Rapy w Krakowie i Wójcickiego w Jagiellonii.
[/quote]
[/quote]
Wg. Ekstrastats Wójciki stworzył 2 okazje bramkowe a Rapa 8 plus sam miał dwie z czego wykorzystano 50% przy żadnej Wójcickiego.
[/quote]
A ile wg ekstrastats było PRÓB stworzenia?
[quote='bodzio969' pid='1439413' dateline='1595159991']
Wójcicki w Lubinie już od dawna zaklepany więc nie wiem o jakiego Wójcickiego Ci chodzi?
[/quote]
może o Jacka? Do odlboys?
[quote='hank' pid='1439440' dateline='1595175058']
Rapa dziś z asystą .
[/quote]
No eureka! Dobrze, że nie podniósł piłki bo jego balonik by nie doleciał.
nie zdazyl
[quote='Rock' pid='1439453' dateline='1595180373']
[quote='koziołek' pid='1439416' dateline='1595163099']
[quote='Rock' pid='1439361' dateline='1595086422']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
A ile wg ekstrastats było PRÓB stworzenia?
[/quote]
Niestety dla kibiców te statystyki nie są tak rozbudowane i nie zauważyłem ile prób było ;)
Felixa z Piasta brać. Pasuje do januszowej filozofii-zawodnik bez kontraktu.
To teoria. Tak jak u nas z Gytkierem. Podpis też kosztuje.
- Edytowany
Zuberku nie pasuje Felix -ma na stole ponad 10 ofert i oczekuje kontraktu na poziomie 300 tyś euro rocznie (minimum ) .
Oczywiście za jakość się płaci i jest wart takiego kontraktu .Tyle że Filipiak z tabiszami woli Dimunów .Tani ,mierny ,nikt go nie chce więc idealny dla korposzczurów .
Wielu zastanawiało się nad obsadą młodzieżowca .Jest taki w Koronie 17 latek (Daniel Szelągowski ) .,
Bramka z gts ,wczoraj z łks .Ma chłopak talent ,technikę ,mobilność ,motorykę i niezły sztrzał .
Ma też to co wielu grajków nie ma nawet mając 30 lat chłodną głowę i zminą krew .
Przy okazji Korony jest tam jeszcze bardzo dobry bramkarz Kozioł ,jeden z czołowych stoperów Kovacevic i defensywny pomocnik Żubrowski (za Dimuna jak znalazł )
- Edytowany
Zejdzcie na ziemie.
Jako sukces tego okienka ogłoszony zostanie Alvarez, reszta co przyjdzie teraz to albo "gwiazdy" ze spadkowiczów albo szrot który bedzie potrzebował roku aklimatyzacji zanim cokolwiek przeciętnie zacznie grać.
Pamiętajcie - mamy(JF ma) miliony na transfery :D
Jira nie mam nic przeciwko a wręcz odwotnie jestem za by Kovacevic z Korony do nas doszedł .Nie jest ten stoper w ekstraklasie jedną rundę by widzieć jak duże ma umiejętności.
17 latek Szelągowski załatwia nam problem młodzieżowca .Niech rywalizują z Pikiem i Rakoczym .
Trzeba też popatrzeć na metrykę naszego bramkarza Peskovica .Tu też bym brał Kozioła z Korony i niech rywalizuje z Hrosco .Oglądałem wszystkie mecze Korony i ratował im wiele razy pkt ten bramkarz .Trudno przypisać mu jednego zawalonego gola .
Trzeba brać pod uwagę że 3 dobrych bramkarzy to podstawa .Liga ,PP ,mam nadzieje LE i do tego nasze rezerwy .Wilk się niczym nie wyróżniał klasę niżej ba oglądając wiele meczy rezerw był wielokrotnie gorszy od bramkarza rywali czyli klubow amatorskich .
Ten Słowak z Zyliny pewnie u nas
[quote='potter' pid='1439530' dateline='1595234696']
Jira nie mam nic przeciwko a wręcz odwotnie jestem za by Kovacevic z Korony do nas doszedł .Nie jest ten stoper w ekstraklasie jedną rundę by widzieć jak duże ma umiejętności.
17 latek Szelągowski załatwia nam problem młodzieżowca .Niech rywalizują z Pikiem i Rakoczym .
Trzeba też popatrzeć na metrykę naszego bramkarza Peskovica .Tu też bym brał Kozioła z Korony i niech rywalizuje z Hrosco .Oglądałem wszystkie mecze Korony i ratował im wiele razy pkt ten bramkarz .Trudno przypisać mu jednego zawalonego gola .
Trzeba brać pod uwagę że 3 dobrych bramkarzy to podstawa .Liga ,PP ,mam nadzieje LE i do tego nasze rezerwy .Wilk się niczym nie wyróżniał klasę niżej ba oglądając wiele meczy rezerw był wielokrotnie gorszy od bramkarza rywali czyli klubow amatorskich .
[/quote]
Potter to powiedz mi gdzie dzięki nim jest teraz Korona?
[quote='morata' pid='1439532' dateline='1595235022']
[/quote]
Który Słowak z Żyliny?
Dziś sądny dzień w Koronie. Jak nie zajdą dodatkowej kasy to może być bankructwo i wtedy paru fajnych grajków będzie do wzięcia: Kozioł, Kovacevic, fiński grubas...
https://www.onet.pl/sport/przeglad-sportowy/korona-kielce-moze-upasc-potrzebne-dodatkowe-pieniadze-or-pko-ekstraklasa/jrm5lbf,5e4c2379
[quote='morata' pid='1439532' dateline='1595235022']
[/quote]
Jeżeli mówisz o Kacerze, to on już podpisał kontrakt z Viktorią Pilzno jakiś czas temu.
Ten Nowak z Mielca chyba ma taka dziwna klauzule,ktora sie aktywowala w przypadku awansu? Ale jego chce chyba pol Polski?
Do pół godziny klub ogłosi pierwszy letni transfer.
(Nie Alvareza).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)