[quote='morata' pid='1415478' dateline='1579036471']
Ogólnie wyglada mega rozsądnie ten transfer i to jest facet do gry od razu moim zdaniem za Lucka/ Dimuna . Kierunek może niedoceniany ale naprawdę ma markę w Rumuni
[/quote]
Oczywiście, może nam dużo dać piłkarsko i € nawet już w lecie.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Marcepanowy' pid='1415477' dateline='1579036406']
Ten Loshaj do gry za Dimuna to była by niezła opcja brakuje takiego gościa który niżej mógłby pograć kombinacyjnie z Golem... Często też Dimun bądź Lusiusz grający obok niego podejmowali złe decyzje w rozegraniu albo nie przyspieszali gry kiedy trzeba. Loshaj może nie wygląda jakoś super na filmiku lae jest ustawiony niżej fajnie wygląda w grze kombinacyjnej to o czym wcześniej pisałem może zmienimy trochę sposób gry... Mniej wrzutek więcej ataku pozycyjnego :)
[/quote]
Ewentualnie będziemy grali na dwie taktyki a do tego potrzebni zawodnicy o różnych profilach
[quote='Villa_KS' pid='1415441' dateline='1579031154']
Tylko, że Kazach jest reprezentantem kraju, a ten Florian nie zagrał ani jednego meczu w Kosowie...
[/quote]
Chyba mecz był nieoficjalny, bo bardzo dużo zmian:
[url=https://www.transfermarkt.pl/spielbericht/index/spielbericht/3304907]https://www.transfermarkt.pl/spielbericht/index/spielbericht/3304907[/url]
wydaje mi sie ze to bedzie ktos inny..
Gdyby Mirosław u nas grał to by go w treningu udusił. Morata, kogo nazywasz jugolem?
... a jeszcze pytanie, bo nie śledzę dokładnie ;) czy Mirek już siedzi?
[quote='audax' pid='1415483' dateline='1579037344']
Gdyby Mirosław u nas grał to by go w treningu udusił. Morata, kogo nazywasz jugolem?
[/quote]
Urodził się w Jugosławii - nic tego nie zmieni. Tak jak Szatałow w ZSRR.
tak, cenzura.
Skupcie się na aspektach sportowych a nie wszystkim dookoła bo tego wątku już się nie da czytać.
Koziołek więcej luzu zycze
Ciekawe jak oceni Loskaja Santo ?.Forum wzywa cię do ...tablicy .Nadaje się do nas ?Będzie wzmocnieniem składu .
Patrząc na niego nie wiem czemu myślicie że za Dimuna czy Lucka .Raczej jako rywal Pelle .Jest maraton meczowy w tym puchar maja 7 meczy środa -weekend i do tego PP .Sa kartki ,kontuzje jest zmęczenie .Poza tym nic tak dobrze nie robi jak rywalizacja .
Dla mnie jak przyjdzie to transfer na + .Bardzo dobra lewa noga ,asysty w punkt .dobra technika i motoryka .Świetnie się zastawia .
Powtórzę tylko, ze Albańczyk nie może być Jugolem. ABC.
Powiem tak, oglądając zmontowany filmik z nim i z Kudłatym to ten wydaję się na pożytecznego i przyszłościowego gracza.
[quote='Villa_KS' pid='1415495' dateline='1579040430']
[/quote]
[/quote]
A Mickiewicz na Litwie ::D
- Edytowany
nie zapominajcie, że jest duża rozbieżność między oczekiwaniami Rumunów, a tym co oferuje Cracovia.
jeżeli to prawda co piszą
Nie wygląda na "rajdowca" z dobrą techniką indywidualną , którego cechują szybkie rajdy z piłką i minięcie dwóch trzech rywali.
A takiego właśnie gracza (skrzydłowego) potrzebujemy.
Nie wygląda też na gracza który od razu podniósłby jakość sportową.
Raczej byłby więc uzupełnieniem składu niż gigantycznym wzmocnieniem.
Za Dimuna? Czemu nie! Czekam na stronę nr 1000 i kozaka na skrzydło.
Wszystko fajnie tyle że skrzydlowych jak było 2 tak dalej jest ....na 2 miejsca .Największa bolączka jest nie tknięta Hanca ,Wdowiak i .................jako zmiennik Jakub Bohar Tabiszz z Tomaszem Felix Bałdys .Obaj są szczupli więc dadzą radę .....
[quote='potter' pid='1415513' dateline='1579075158']
Wszystko fajnie tyle że skrzydlowych jak było 2 tak dalej jest ....na 2 miejsca .Największa bolączka jest nie tknięta Hanca ,Wdowiak i .................jako zmiennik Jakub Bohar Tabiszz z Tomaszem Felix Bałdys .Obaj są szczupli więc dadzą radę .....
[/quote]
Potter, czasem mam wrazenie,ze ktos Ci sie wkrada na konto, jak piszesz w ten sposob, a dzien pozniej chwalisz zarzad:)
To ja sie pytam, czy ten Rumun to jest ten drybler, ktory bedzie robil przewage na skrzydle I skupial uwage obroncow druzyny przeciwnej?
- Edytowany
[quote="potter" pid='1415503' dateline='1579041820']
Ciekawe jak oceni Loskaja Santo ?.Forum wzywa cię do ...tablicy .Nadaje się do nas ?Będzie wzmocnieniem składu .
Patrząc na niego nie wiem czemu myślicie że za Dimuna czy Lucka .Raczej jako rywal Pelle .Jest maraton meczowy w tym puchar maja 7 meczy środa -weekend i do tego PP .Sa kartki ,kontuzje jest zmęczenie .Poza tym nic tak dobrze nie robi jak rywalizacja .
Dla mnie jak przyjdzie to transfer na + .Bardzo dobra lewa noga ,asysty w punkt .dobra technika i motoryka .Świetnie się zastawia .
[/quote]
Pomijając fakt, że nie specjalnie interesuje mnie opinia SaNto, to dla mnie ten Loskaj to bardziej ktoś na pozycję Gola czy Lucka i oczywiście Dimuna. Jakościowo lepszy od dwóch młodszych i młodszy od starszego;). Ponoć może grać bardziej z przodu czy z boku, ale to są dodatkowe opcje
[quote="eredin" pid='1415507' dateline='1579043091']
[quote='Villa_KS' pid='1415495' dateline='1579040430']
[/quote]
[/quote]
A Mickiewicz na Litwie ::D
[/quote]
Według tego sposobu myślenia to Mickiewicz urodził się w Rosji. (1798 nie było formalnie, piszę w uproszczeniu, ani Polski ani Litwy)
Prawdopodobnie sparing z Podbeskidziem Piątek godz.13 ( AWF )
No to za chwilę oficjalnie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!