Alvarez nie przyjdzie teraz z dwóch powodów:
1) Filipiak nie da kasy za gościa, który pewnie dostał sporo za podpis i kontrakt pewnie też ma niemały, nie kalkuluje się to wcale wydać np. 1 mln zł za gościa, w którego już sporo zainwestowano, a i tak przyjdzie za parę miesięcy.
2)To nie jest priorytet na to okienko mamy obecnie 3/4 napastników Lopesa, Piszczka, Vestennickiego i Rubio.
Można się spierać co do ich przydatności, ale dramatu nie ma, dramat jest na skrzydle i w środku pomocy i to na te pozycje ktoś przyjdzie, nie ma się co łudzić.
Piszę to oczywiście z perspektywy Filipiak/Tabisza, sam oczywiście też bym chciał tego gościa już teraz.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Nie wierzyć dziennikarzom , zwłaszcza tym mainstreamowym co nasza piłka się nie interesują . Borek właśnie podał z komentarzem na tt fake newsa o Bednarku ...
Naprawdę , niektórym poprzestawiało się w głowie , tylko w PL dziennikarze robią wzajemnie ze svoa wywiady i robią z siebie gwiazdy . Spr info ma Janek, Zakolak, Kozminski z super expresu i niektórzy lokalni jak np Trela w Krakowie . Reszta to kliku kliku i ilość wyświetlan
Mi też się wydaje że nasz snajper z Niemiec przyjdzie dopiero w lipcu a do tego czasu vestenicky albo Piszczek odejdzie. Mają pół roku żeby walczyć o to jedno miejsce
Strózik raczej nie jest brany pod uwagę
Na teraz spodziewam się transferu kogoś do pary z Pelle oraz 2 skrzydłowych, ewentualnie 1 skrzydłowy i 1 środkowy obrońca bo jak wiadomo zostaliśmy z 3
Boki obrony raczej sobie odpuścimy .
Za 2tyg powinno być wszystko jasne już ;)
Jeśli mamy przez następne pół roku z czegoś spaść to mam nadzieję że to będzie krzesło a nie podium :cool: :D :P
[quote='morata' pid='1414383' dateline='1578436204']
Nie wierzyć dziennikarzom , zwłaszcza tym mainstreamowym co nasza piłka się nie interesują . Borek właśnie podał z komentarzem na tt fake newsa o Bednarku ...
Naprawdę , niektórym poprzestawiało się w głowie , tylko w PL dziennikarze robią wzajemnie ze svoa wywiady i robią z siebie gwiazdy . Spr info ma Janek, Zakolak, Kozminski z super expresu i niektórzy lokalni jak np Trela w Krakowie . Reszta to kliku kliku i ilość wyświetlan
[/quote]
Dziennikarstwo sportowe(piłkarskie) w Polsce to jest grosze niż polska piłka nożna. Ci ludzie nie dość, że nie mają umiejętności dziennikarskich, to w dodatku bardzo słabo znają się na piłce, a pod względem moralnym to jest dno i metr mułu. Przykładów można mnożyć. Ale szczyt swojej ignorancji to pokazują z gtsem, pół Krakowa wiedziało, że gts jest zarządzany przez bandziorów, a oni zapraszali Sarapatę i jej wchodzili do dupy. O Vannie Ly nie wspomnę, nikt do tej pory się nie zainteresował tematem. Albo jak się sprzedawali za katering na stoczni. Lizanie dupy Bońkowi i jak się pojawi ktoś z PZPNu w programie, to siedzą jak cipy i im tylko dupę liżą. O tym co odpierdala zakolak to już szkoda gadać, bo gość jest zerem moralnym, za to co odwala np. z Mioduskim i koralikiem to powinni mu ludzie pluć w twarz jak go widzą na ulicy.
Teraz mnie śmieszy sprawa z Kołodziejczykiem jak się hipokryci zwalniali z PS albo Włodarczyk co za hajs z PS zrobił wywiad dla sport.pl. Teraz idą w tę stronę, w którą się najbardziej nadają czyli w patostreamy. I jeszcze ten morderca, szmugler i alkoholik, ale w takim niestety świecie żyjemy.
Nadal nie wiem jakim cudem te miernoty się utrzymują na powierzchni, bo info żadnego nie mają, lepsze ma anonim janekx, pisać i wypowiadać się nie umieją, nawet wyglądu nie mają, a w wywiadach to zawsze pytania na jedno kopyto, byle nie urazić pytanego. Na miejscu C+ i innych telewizji, to bym zatrudniał same ładne reporterki żeby zwiększyć oglądalność, bo z tych dziennikarzyn i tak pożytku nie ma.
Pamiętam jak kiedyś odpaliłem sobie quiz pod napięciem z dziennikarzami z Radia Maryja, z ciekawości kto tam może pracować, myślałem, że ich ośmieszą na wizji i wiecie co zobaczyłem... Dziennikarze z Radia Maryja powtarzam z RADIA MARYJA wielkich ekspertów piłkarskich ZGWAŁCILI wiedzą.
- Edytowany
Przepraszam, ale czy wielu z Was ma coś poważnie ze wzrokiem?
Przeca chyba oglądaliście fragmenty meczy Alvareza?
Przeca widzieliście w jakich fragmentach boiska się porusza, ilu gra przed nim, a ilu za nim...
Mimo to nadal twardo uważacie, że podpisaliśmy napastnika i teraz czekacie na kogoś do gry z Pelle?
Ech...
Edit: to że gdzieś tam piszą, że napastnik lub że ktoś/klub jest warty tyle a tyle euro to dokładnie jak z tą prawdą = na płocie napisano Gts To Du.pa więc pies chciał pogłaskać i sobie drzazgę wbił.
https://mobile.twitter.com/FrankTedu/status/1214675528541777920
[quote='octop' pid='1414390' dateline='1578447126']
https://mobile.twitter.com/FrankTedu/status/1214675528541777920
[/quote]
Wygląda to na zapowedz odejście kogoś ważnego albo i nie
Euforia opadła, dopadła nas szara rzeczywistość.
Alvareza nie ma, będzie w lipcu - a co, jak nie dostaniemy się do pucharów, będzie mu się chciało tylko w tej buraczanej lidze kopać z maksymalnym zaangażowaniem?
Ktoś odchodzi. Helik? Siplak?
O nowych zawodnikach, którzy mieliby grać od lutego - żadnych informacji...
Wolicie żeby Probierz zwołał konferencję prasową żeby oznajmić "jesteśmy blisko transferu" jak to zrobili za miedzą?
Prawda jest taka, że z Probierzem i Filipiakiem, który nieco się już nauczył możemy zdominować ta ligę na lata (niestety obok Warszawy). Natomiast mamy bardzo dobra politykę kontraktowa - zabezpieczony kręgosłup drużyny na kolejne dwa lata, sensownie się wzmacniamy - już nie ma rewolucji co okienko - która wiadomo jak się kończyła. Mam nadzieje, że Probierz się nie znudzi i nie będzie szukał nowych wyzwań przynajmniej do czasu, aż w końcu zdobędziemy Mistrza Polski oraz... Puchar Polski niezdobyty od samego początku klubu. Mimo, że normalnie nie jestem optymistą - to widać, że w klubie dzieje się dobrze. Reszta vide Lechia i Lech okazuje się, że szuka... kasy.
Także czekajmy spokojnie na informacje transferowe, a nie hejtujmy jak tylko nadchodzi dzień bez bullshitowej informacji prasowej (vide Kmita mix informacji z forum i obcych tweetow i nagle artykuł).
Ludzie. Dajcie trochę na wstrzymanie, po co grzać głowy okienko transferowe dopiero się rozkręci, negocjacje trwają - nigdzie nie jest powiedziane, że klub nie próbuje ściągnąć teraz Alcareza. Myślę, że przyjdą jakościowi gracze. Bohar i Felix to pierdy, przyjdzie ktoś inny. Stawiam na Wolskiego (to piłkarz w stylu Probierza).
Wolski w stylu Probierza, przeciez Wolski to panienka,a Probierz lubi pracusiow.
Panienka, nie panienka, ale ze szklanymi nogami.
Po co nam zawodnik, który ma sporą szansę się rozsypać po dwóch meczach?
Spokojnie Pany, Janusz ma tydzień czasu na trzech kotów, tak jak powiedział :)
Porządne transfery lubią ciszę. Widzieliście latem jakieś przecieki o Jabłońskim albo Pellem?
Dokładnie transfery lubią ciszę.Ile to transferów przeszło bokiem bo puściło się nazwisko a tak to spokojnie myślę że wszyscy będą zadowoleni.(może oprócz Santo :)
Ja będę zadowolony z nazwisk z Polski. Znanych. Z nieznanych będę zadowolony (albo nie) dopiero gdy zobaczę ich z piłką przy nodze.
Tak jaj pisałem wczesnej , Bohar i Felix to zasłona dymna która złapali” dziennikarze „
Po temacie :)
https://twitter.com/MateuszMiga/status/1214853594597470208?s=19
To jak zaprzeczyli to może teraz bierzemy?
Hehe bawi mnie to wyczytywanie sygnałów :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)