[quote='Obiektywny.1' pid='1395743' dateline='1566644787']
odejdzie jeszcze Piszczek a do Nas nikt nie przychodzi. Taka sytuacja...
[/quote]
Raczej nie odejdzie wczoraj gdzieś czytałem że Frosinione chce Parzyszka a nie Piszczka....komuś się z dziennikarzy pomyliły nazwiska :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Pozbycie się lekką ręką Dąbrowskiego, a zaraz po objęciu posady trenera - Wójcickiego, to dwa najbardziej absurdalne pomysły Probierza. I jeszcze tłumaczenie tego przepisem o młodzieżowcu, tak jakby nie było nikogo innego poza Lusiuszem. Mam ochotę kopnąć naszego trenera w krocze.
Może to element wymiany..W drugą stronę Kożulj ..Albo chociaż Marco Vejinovicia przekonali..
Nie no dobra,sorry za głupie żarty.
- Edytowany
Co z Mihalikiem i Vestenickim?
Na oficjalnej wrzuceni do pierwszej drużyny
Brak kupców?
Rezerwy?
Godzimy się? ( w przypadku mihalika za derby jestem na nie)
Ogrodnik się wypowie czy ma zakaz z pięterka?
[quote='gargamel9998' pid='1395724' dateline='1566638604']
Jak nasz zarzad mogl przespac taka okazje? byl do wziecia Tomasz HOŁOTA z Pogoni ito jeszcze [b]ZA DARMO!![/b] :@
Chyba przyjdzie do nas Vejinovic zeby ostudzic emocje po Dąbrowskim
[/quote]
A jakby Abbot jeszcze z tym Hołotą przyszedł to byś se chyba karnet kupił ;)
Carlitos na trybunach, może nie tylko był oglądać brata ?
[quote='zac' pid='1395839' dateline='1566666289']
Carlitos na trybunach, może nie tylko był oglądać brata ?
[/quote]
Tak,bankowo weźmiemy Carlitosa do nas. Nie przy tym zarządzie i tej polityce.
Chociaż marketingowo to by był świetny ruch.
- Edytowany
I nakrecimy remake O dwóch takich co [s]ukradli księżyc[/s] strącili gwiazdę
PS: z Arki widzialbym u nas Boba Marleya, ale chyba mamy już za dużo stoperów.
O tak, pan murzyn dawał radę. Jakby Arka miała czterech takich obrońców... to spadłaby z ligi po 37 bezbramkowych remisach ;)
Równie debilnego tłumaczenia nie słyszałem jak to że przepis o młodzieżowcu spowodował oddanie za darmo reprezentanta Polski .
Przepis był znany od miesięcy i rola trenera było wyszukać takiego który nie osłabi mocnej pozycji .Para Gol -Dąbrowski to była para najlepsza w Polsce .
Miał Probierz czas a pod nosem był Płacheta . To pożałowali 150 tyś euro bo według ogrodnika mamy kłopot bogactwa w młodzieżowcu .Przyszła liga i opcja sprawdzam mamy jednego z najsłabszych młodzieżowców w lidze .Lucek jest ambitny ale ekstraklasy się uczy .Umiejętności ma dużo mniejsze od Damiana .
Co do tranferów zapytam gdzie się podziewa ten mądrala co publicznie mnie wzywał do przeprosin zarządu chwaląc transfery i zaklinając rzeczywistość .
Miało być na bogato jest żenująco .Drużyna została osłabiona co widać .Najgorsze że każdy z tych co odszedł to był zawodnik który mial jakość i ogladało się ich z wielką przyjemnością .Teraz aż zęby bolą jak się to ogląda .Kopanina bez ładu i składu .
Mam nadzieje że ten co wzywał mnie do przeprosin nieudaczników z zarządu SAM BĘDZIE MIAŁ HONOR I PRZYZNA SIĘ DO BŁĘDU .Nie będę podawał nick .Nie chce go dołować i dobijać .
Co do Carlitosa u nas to trzymają się was żarty i to wyjątkowo głupie .W Legii nawet nie grając ma pensje miesięczną ....50 tyś euro .My możemy mu dać 50 tyś zł .Nie realny transfer ze względu na wujaszka skrucza Filipiaka .
Jeszcze 2 strony postów i będzie transfer a może i dwa, aż Wam wąs stanie dęba.
Ja też nie jestem bardzo zadowolony ze stylu gry ale bez przesady. Po 6 kolejkach mamy 10 pkt, 10 goli, jako jedyni strzelamy w każdym meczu... a transfery, które wg Ciebie są mizerne to:
1. Rafa Lopes - 3 gole
2. Pelle van Amersfoort - 1 gol, 2 asysty
3. David Jablonsky - 1 wywalczony karny
4. Ruben Lopez Huesca - 1 gol
No rzeczywiście mizeria po całości
- Edytowany
[quote='potter' pid='1395872' dateline='1566672318']
Para Gol -Dąbrowski to była para najlepsza w Polsce .
[/quote]
Litości, na obecną chwilę forma Dąbrowskiego powodowała, że był on osłabieniem, na dodatek nie za wielkich perspektyw na poprawę tego stanu. Była to tez ostatnia chwila na to, by coś na nim zarobić. Biorąc pod uwagę powyższe pożegnanie z Damianem jest racjonalną decyzją.
Pomijam aspekty przywiązania wielu z was do zawodnika, takie podejście kończy się zwykle mitologizowaniem grajka i wypisywaniem bzdur a la czarodziej Witkowski, tęsknotą za Majorosami, a zobaczcie jak wyglądał dziś Budziński.
Skoro Pogon daje mu kontrakt na trzy lata, to chyba nie jest to taki ryzykowny ruch. Zarobic? Co mnie chuj obchodza zarobki skoro ta kwota to podobno styknie na odzywki dla pierwszej druzyny.
A kto naprawdę wie w jakiej formie był Dąbrowski???
a co jeżeli Carlitos poszedłby na obniżke zarobków aby tylko grać z bratem i przedewszystkim grać bo z tym w ległej ostatnimi czasy kiepsko?
musialby przyjac wyplate menedzera nizszego szczebla w Comarchu, inaczej psuje bilans zyskow i strat. Patrzze ile punktow nastukalismy nieociosanym drewnem, Filipiak pewnie szczytuje z tego powodu.
Fake rzeczywiście litości .Rozumiem że formę Dabrowskiego recenzujesz na podstawie ,,doniesień ''''Jak można ją ocenić jak piłkarz nie grał ?.
Jeszcze jedna uwaga czy uważasz trenera Runjaca za debila który bierze do siebie beznadziejnego piłkarza ?Pogoń jest bardzo mocna i jak chcą tam Damiana to doskonale wiedza jakie ma umiejętności .Mimo że jest po 3 bardzo cieżkich kontuzjach w tym zerwane wiązadła w obu nogach podpisali z nim na 3 lata .
Pożegnanie z Damianem jest decyzją idiotyczną i debilną .Napisze wprost to sabotaż ze szkodą dla wartości sportowej drużyny .Nawet kulawy i w słabej formie nakrywa czapką Lucka i Dimuna .
Przypomnę ci ten twój wpis o ,,racjonalnej ''decyzji na koniec sezonu .Będzie równie kuriozalny jak ten nawołujący mnie do przeprosin zarządu .
Bodzio weryfikacja przyjdzie teraz jest 5 meczy bardzo ciężkich .I tak zapytam czy mniej goli i asyst mieli by Cabrera z Javim od nowych ?
Patrząc na punkty jest faktycznie statystyka wygląda na ten czas nieźle -mamy wynik ponad stan i to zdecydowanie .Patrząc na grę mizeria i pierwszy poważniejszy egzamin oblany (odpadniecie z Dac ).
Forma jest przejściowa, a wartość zawodnika bardziej stała. Nauczcie się do k00rwy nędzy znaczenia słów, którymi się posługujecie.
[quote='Jarek44' pid='1395883' dateline='1566673345']
A kto naprawdę wie w jakiej formie był Dąbrowski???
[/quote]
Ja wiem, w jakiej był w ważnym, kluczowym dla nas meczu z DAC.
Ale to już przeszłość. Rozumiem, że poważnie traktujemy finanse, że budżet musi się bilansować? Pięknie. A więc, skoro odeszło 2 dobrze opłacanych graczy, oczekuję koniecznego wzmocnienia na pozycję OP, co najmniej na poziomie Pelle, tylko z inną charakterystyką (nie za wysoki, szybki, mocno trzymający się na nogach,i z dobrą kiwką i silnym strzałem a la Budziński w formie).
Jak nie... to z klakiera stanę się flustratem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)