Wiedziałem, że Focus to Baster!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
[quote='potter' pid='1384037' dateline='1560768494']
2 letni kontrakt to wg niektórych ...dłuższy kontrakt dobre ...
Morata tu piszą ewidentnie pod ,,zlecenie ''.Przykryć co tabiszmentowi nie na rękę zmienić temat itd .Ja pisze o nie jednym sp....nym w tym roku zawodniku .MV jest trzeci po Covilo ,Cabrerze .Nijak tu nie da się tej samej bajki wciskać o nie dobrym czerwonym kapturku co chciał (babcie )Filipiaka okraść .
Transfery na poczatek przygotowań to dramat .
Lopez w wersji hurra optymizm to 1 na 1 za Cabrerę .Może być i gorzej .
Reszta ?Za Gostomskiego przychodzi bramkarz bo Cracovia 2 bramkarza nie miała .Z kosztów ewidentnie schodzimy bo za 2 zawodników przychodzi 1 .
Rubio z gatunku bardzo tanie pobożne życzenie (może odpali może nie )W każdym razie koszty spadają bo odszedł lepiej zarabijący od niego Danek .
Realnych wzmocnień 0 .
Hank nie obwini postronny obserwator klub za nieudolność .To nie kosmici tylko ci sami ,,załatwiacze ''co nie jeden transfer spiepszyli i dalej trzymają ich w klubie .Załatwili już 3 teraz pracują nad CZWARTYM BY OBRYDZIĆ MU GRĘ W CRACOVII I BY NIE PRZEDŁUŻYŁ KONTRAKTU .
ciąg dalszy ich ,,pracy ''i ,,załatwiania ''niebawem ......
[/quote]
To samo pisales o Piszczku, a pozniej, paliles sie ze wstydu i pisales "po fakcie, kazdy jest madry".
Czy przyszli goscie zaraz po kontuzji? Nie
Skad wiesz ze "zle" negocjacje sa wina Tabisza? A moze menago Vejinovica cos odje*al?
Propoinuje nieco spuscic z tonu i czekac..
Gargamell9998 to nie pierwszy przykład ,,załatwiania ''.Masz 3 w oststnim roku i zawsze winny menager ?Menager nie dotrzymał danego słowa o podwyżce u Covilo ?Menager zawalił Cabere ?Teraz też MV też menager i trener Lubina ?.
Jak by to była sprawa JEDNOSTKOWA TO OK MOŻE TAK BYĆ .Tu jest cykliczna nieudolność ,dyletanctwo .
[quote='Rock' pid='1384043' dateline='1560771109']
Wiedziałem, że Focus to Baster!
[/quote]
Hahaha
Panowie ochłońcie.. naprawdę ciężko się to wszystko czyta
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Latający holender??
.
.
.
van Persie!!!
Nasz nowy ofensywny pomocnik z Holandii dzisiaj ma zaliczyć badania .
[quote='frik' pid='1383622' dateline='1560522854']
W sumie, to wszystko jedno kto wystrzeli, może być Piszczu, a może będzie wystrzal z dwururki? Kto wie?
[/quote]
[quote='Mathauzz' pid='1384050' dateline='1560772392']
Latający holender??
.
.
.
van Persie!!!
[/quote]
Za stary dla nas. Chyba że na krótki kontrakt;)
Pewnie młodszy brat MV.
Hmm słabo to wyglada . Wiem ze kasa z kombinatu jest duza ale my musimy w końcu zrobić coś dobrego na rynku transferowym . Na razie 3 wolne transfery , te wysokobudżetowe ruchy są jakieś ukryte na razie . Są treningi i kadra powinna być skompletowana , a będzie powtórka z przed 3 lat i znowu poleci nie ta głowa która powinna jak się powinie nogs
[quote='focus' pid='1384051' dateline='1560772609']
[/quote]
Czyżby ten?
https://www.transfermarkt.pl/pelle-van-amersfoort/profil/spieler/262613
pasuje, ofensywny pomocnik z NL,wysoki, młody bez kontraktu :) idealny kandydat ;)
U Mogielnickiego na 90minut.pl Airam Cabrera w kręgu zainteresowań Jagielloni
[quote='bastardKSC' pid='1384056' dateline='1560773912']
[/quote]
Czyżby ten?
pasuje, ofensywny pomocnik z NL,wysoki, młody bez kontraktu :) idealny kandydat ;)
[/quote]
1.93 ?????
Może to środkowy obrońca.
- Edytowany
Ja obstawiałem właśnie van Amersfoorta albo El Jebliego. Obaj powinni być wzmocnieniem, ciekawe kiedy będzie info.
[quote='kapi0591' pid='1384057' dateline='1560773945']
U Mogielnickiego na 90minut.pl Airam Cabrera w kręgu zainteresowań Jagielloni
[/quote]
kapiszon
El Jebli chyba jednak ma konkretniejsze statystyki, dobry strzał sprzed szesnastki... choć z pewnością po spadku De Grafschaap nie skarży się na brak zainteresowania innych klubów. ( mówiło się o Heerenveen).
Liczę jednak, że to chodzi o niego, albo o zawodnika o podobnych statystykach.
- Edytowany
[quote='misiekm' pid='1384058' dateline='1560774215']
[quote='bastardKSC' pid='1384056' dateline='1560773912']
[/quote]
Czyżby ten?
[/quote]
1.93 ?????
Może to środkowy obrońca.
[/quote]
w NL dla faceta taki wzrost to srednia :)
Hahah śmiech straszny, aby zaspokoić temat gracza z Holandii ściągają pewnie jakiegoś ogóra za darmo przecież Holender to Holender z 15 ligi ale Holender i temat MV zamieciony pod dywan :) jak w prawdziwej januszolandii.
- Edytowany
[quote="morata" pid='1384055' dateline='1560773345']
Hmm słabo to wyglada . Wiem ze kasa z kombinatu jest duza ale my [b]musimy w końcu zrobić coś dobrego na rynku transferowym[/b] . Na razie 3 wolne transfery , [b]te wysokobudżetowe ruchy są jakieś ukryte na razie[/b] . Są treningi i kadra powinna być skompletowana , a będzie powtórka z przed 3 lat i znowu poleci nie ta głowa która powinna jak się powinie nogs
[/quote]
To jest właśnie kwintesencja myślenia o transferach sporej części wypowiadających się tutaj. Trzeba kupić kogoś drogiego. Ściągnięcie porównywalnego albo nawet lepszego zawodnika, któremu kończy się kontrakt to nie to samo. Ba, to podcieranie d... s...
czyli krótko pisząc "coś dobrego" to wywalenie kasy. Oczywiście - nie swojej.
Diabeł :"w NL dla faceta taki wzrost (193cm) to średnia"
Widzę, że masz podobne obserwacje co ja ;)
No na tym polegają chyba transfery . Im lepszy zawodnik tym droższy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)