Probierz dziś się skompromitował...Za Covilo nikt nie przyjdzie, bo mamy młodych mówi..To ja zapytam, szkoda ze żaden z dziennikarzy nie potrafił. Skoro młodzi, to po co szukali zastępców, po co pytanie np. Polańskiego? Filipek się nie zgodził? Czy teraz na alibi Probierz będzie wszędzie dzieci wstawiać? Bo Filipek netto produkuje?
A ja znów będę paralityków kurwa oglądać?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
To lepiej ściągnąć byle kogo żeby tylko był? Próbowali sprowadzić zawodnika na wysokim poziomie, nie udało się to dostaną szansę juniorzy którzy w poprzednim sezonie sobie na to zapracowali
Nie wiem po co wraca Stępniowski, skoro mamy Wilka, Gostomskiego i Peskovića? Dodatkowo skoro wraca Cetnar to widziałbym też Szczepaniaka bo gorszy na skrzydle raczej nie będzie niż Zenjov.
- Edytowany
[quote]
Cracus NH
To lepiej ściągnąć byle kogo żeby tylko był? Próbowali sprowadzić zawodnika na wysokim poziomie, nie udało się to dostaną szansę juniorzy którzy w poprzednim sezonie sobie na to zapracowali
[/quote]
Dziwnym trafem nigdy się nie udaje...
[quote='CP 1906' pid='1329241' dateline='1533301667']
[quote]
Cracus NH
[/quote]
[/quote]
Rozmowa z zawodnikiem na wysokim poziomie:
- słuchaj nie chciałbyś zagrać u mnie w Cracovii?
- trenerze, a to nie u was jest Tabisz i Bałdys?
- u nas
- sorry trenerze może kiedyś w innym klubie... :)
[quote]
Cracus NH
[/quote]
[/quote]
Ciężko ściągnąć kogoś poważnego za 40 tys. PLN miesięcznie.
Szkoda, że nikt nie zapyta wprost o Brazylijczyków, co stanęło na przeszkodzie, aby zakontraktować przynajmniej skrzydłowego.
[quote='Sehtan' pid='1329239' dateline='1533301464']
Nie wiem po co wraca Stępniowski, skoro mamy Wilka, Gostomskiego i Peskovića? Dodatkowo skoro wraca Cetnar to widziałbym też Szczepaniaka bo gorszy na skrzydle raczej nie będzie niż Zenjov.
[/quote]
Ze Stępniowskim pełna zgoda, natomiast co do Szczepaniaka... nie jest on skrzydłowym, jeśli już to od biedy napastnikiem. Czy wy na serio zapomnieliście co prezentował Szczepaniak przez ostatnie półtorej sezonu?
Jeśli ktoś mógłby z tej grupy kokosowej być brany pod uwagę jako ewentualne wzmocnienie skrzydeł przy obecnej mizerii to Karaczanakov, ale został odpalony.
- Edytowany
[quote='Sehtan' pid='1329239' dateline='1533301464']
[/quote]
Wilk podobno idzie na wypożyczenie do któregoś z pierwszoligowych ligowych klubów.
No to nawet jeśli to wolę mieć w obwodzie Majchrowicza niż Stepniowskiego :-|
[quote]
Cracus NH
[/quote]
[/quote]
Patrz Piątek, Henandez, Helik, Budzik, Rapa...
[quote='PrzemoWZG' pid='1329227' dateline='1533297360']
Kanach i Lusiusz nie zastąpią Mira niestety. Ciężko to widzę. Taki zawodnik na już jest potrzebny.
[/quote]
[size=small]Ja tak tylko na uspokojenie...[/size]
[size=small]Covilo nikt nie zastąpi( i juz mniejsza czy jest zly czy dobry, kiedys w koncu by odszedl)...[/size]
[size=small]Chodzi mi o to, że w naszej lidze nikt nigdy nie miał takiego zawodnika, zawsze każdy mówił, że Covilo daje Cracovii w środku pola spokój bo wygrywa 99% pojedynkow główkowych. Więc nie szukajcie na siłe nazwiska czy innego nołnejma bo takiego nie będzie(za to łatwo zostanie okrzyknięty szrotem). Dla mnie może grać Kanach, bo drugiego Mirka mieć nie będziemy tak jak nie miała go nigdy żadna drużyna w eklapie.[/size]
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa/cracovia/cracovia-negocjowala-z-januszem-golem-i-eugenem-polanskim/v11kpz8.amp?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=sport&__twitter_impression=true
[quote='Mathauzz' pid='1329262' dateline='1533307424']
Kanach i Lusiusz nie zastąpią Mira niestety. Ciężko to widzę. Taki zawodnik na już jest potrzebny.
[/quote]
[size=small]Covilo nikt nie zastąpi( i juz mniejsza czy jest zly czy dobry, kiedys w koncu by odszedl)...[/size]
[size=small]Chodzi mi o to, że w naszej lidze nikt nigdy nie miał takiego zawodnika, zawsze każdy mówił, że Covilo daje Cracovii w środku pola spokój bo wygrywa 99% pojedynkow główkowych. Więc nie szukajcie na siłe nazwiska czy innego nołnejma bo takiego nie będzie(za to łatwo zostanie okrzyknięty szrotem). Dla mnie może grać Kanach, bo drugiego Mirka mieć nie będziemy tak jak nie miała go nigdy żadna drużyna w eklapie.[/size]
[/quote]
My też go już od jakiegoś roku nie mieliśmy (od pamiętnego meczu z Pogonią) ja rozumiem, że chłop wyrobił sobie markę, bo wiele zrobił na boisku i tak poza tym też był spoko gościem, ale niech nam to nie zaciemnia obrazu jego obecnej formy. W poprzednim sezonie strzelił jedna bramkę ( w kk eksperymentalnej [color=#000000][size=small]6. Miroslav Covilo - 5 (1-2-2))[/size][/color]
- Edytowany
[quote='leszeczek' pid='1329268' dateline='1533311273']
[quote='Mathauzz' pid='1329262' dateline='1533307424']
[/quote]
[/quote]
My też go już od jakiegoś roku nie mieliśmy (od pamiętnego meczu z Pogonią) ja rozumiem, że chłop wyrobił sobie markę, bo wiele zrobił na boisku i tak poza tym też był spoko gościem, ale niech nam to nie zaciemnia obrazu jego obecnej formy. W poprzednim sezonie strzelił jedna bramkę ( w kk eksperymentalnej [color=#000000][size=small]6. Miroslav Covilo - 5 (1-2-2))[/size][/color]
[/quote]
Jasne, ze tak. Nie będe się sprzeczał, zjechał z formą. Nie tak po prostu bo po kontuzji, najmlodszy też nie jest, i jeszcze nie wiadomo od kiedy sprawy osobiste więc...
A wracając jeszcze do Cetnara i Budzika, dwa w sumie niespodziewane powroty;)
Tylko oni dwaj znają smak zwycięstwa w derbach...przypadek? :D
Cracus NH
Po to mamy milionera prezesa, miliony na transfery żeby kupować gości do grania. Do gry dziećmi Filipek nie jest nam potrzebny.....
Nie ma się co obawiać defensywny pomocnik będzie pod koniec sierpnia .wyniki wymuszą ten ruch i co niektórych obedrą ze złudzeń o co gramy .
Probierz zaplusował u korpo aż miło -Siemion Aut i najdroższy zawodnik aut .Aj jak się Jakub cieszy ze słupków .Trener jeszcze nikogo nie chce =ho ho jakie wieści dla księgowego .
Obdarcie ze złudzeń będzie już w poniedzialek -co mamy w składzie i co gramy .
A jak rozniesiemy Arkę to będziesz na forum? Co napiszesz jak ich rozjedziemy?
- Edytowany
Santo pożyjemy zobaczymy . Co dla ciebie jest rozjechanie ?Przypadkowa wygrana 1 golem czy pewna wygrana 2,3 golami ?
Mija rok pracy Probierza -mamy wypowiedź pełną pychy trenera o graniu o MP i postawieniu się Legii .Wierzysz w w te brednie czy zadowala cię ogranie Arki i pykanie bez sportowego celu byle nie spaść ?.Wyciągnięto wnioski ze statystyk ubiegłego roku (liczba straconych goli )?
Określ się Santo co dla ciebie będzie sukcesem ?.Jakie miejsce na koncu sezonu ?.
Santo co napiszesz jak nie wygramy z Arką ?Kto będzie winien ?
- Edytowany
Zagłębie rozjechało paprykarzy 3-0 i co to oznacza, że ich krytykanci coś mają odszczekiwać? Że już są zaje***ci? Pany to tak nie funguje, dla mnie to wciąż jeden z 3 głównych kandydatów do spadku
Wyciąganie jakichkolwiek daleko idących wniosków po 2 czy 3 kolejkach jest śmieszne. Co nie znaczy, że nie lepiej mieć po tych dwóch kolejkach 6 niż zero punktów. Jeśli po 3 kolejkach będziemy mieli 0 to zacznie mi się żarzyć ostrzegawcza lampka, ale w histerię wpadnę jak nic nie wygramy do 5 kolejki.
Potter, a cóż tak krytykujesz te transfery, Ja uważam, ze wcale nie były złe w tym okienku - doświadczenie + młodość + nasze juniorki.
Zobacz, kto Legii załatwił LM czerwonymi kartkami a jak przychodzili Ci dwaj gracze, to było jedno wielkie aj-waj. Nie jest sztuką kupować "nazwiska ( co z Eduardo w Legii ?) , czy kupować graczy z przeszłością ( Radovic z brzuszkiem), sztuką jest wyciągnąć kogoś, kto będzie rzeczywistym wzmocnieniem, i....da zarobić ;) Wiem, wiem, wiem ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)