W naszym przypadku jakość drużyny podnoszą gracze no name typu Carlitos czy Angulo. Na innych nas po prostu nie stać. Dlatego trener jest tutaj największym atutem, jeśli umie znaleźć odpowiednich graczy, wkomponować ich w zespół i wycisnąć cały potencjał.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Lorem Ipsum' pid='1325368' dateline='1531896089']
Jeżeli z Kurzawą jest faktycznie coś na rzeczy to byłby mega transfer :D
[/quote]
Ja na nasze bolaczki, of Kurzawy wolalbym Frankowskiego z Jagiellonii, najlepiej w pakiecie ze Swiderskim I jazda z liga.
[quote='MakuKSC' pid='1325373' dateline='1531900168']
[/quote]
Ja na nasze bolaczki, of Kurzawy wolalbym Frankowskiego z Jagiellonii, najlepiej w pakiecie ze Swiderskim I jazda z liga.
[/quote]
Tylko że na Frankowskiego raczej nas nie stać, przewijają się oferty Violi,Tureckie i z MLS, myślisz że Janusz wyłoży na niego takie pieniążki? Co do Świderskiego też bym go widział, tyle że on jest napastnikiem a tych już mamy 2 plus wskakujący do kadry Strózik.
[/quote]
Skąd takie info?
[quote='cruxus' pid='1325378' dateline='1531902182']
[/quote]
Skąd takie info?
[/quote]
Z bajek mchu i paproci niestety...
Ale zawsze z czegoś przynajmniej...
Z moich doswiadczeń sprawa jest prymitywnie prosta - trybuny się zapełniają, jak poziom gry znacząco się podnosi. Tak było już w 3 lidze, aż do pamiętnych awansów - i ustabilizował się na poziomie ok. 14 tysięcy. Ale my wtedy byliśmy w stanie wygrać z każdym (niestety poza gts).
Później zepsuli to 'ludzie z miasta' i dobił Majewski: doszliśmy za niego do pzeciętnie 4 tysięcy, i od tego czasu w porywach dochodzi do 8. Racowisko z gts znowu skutecznie odebrało chęć tzw. zwykłym kibicom, żeby się pojawić na Kałuży.
Nie ma tajemnic: jak będziemy wygrywać mecz za meczem, we wrześniu będzie chodzić 10 tysięcy i więcej. Chyba że "prawdziwi kibice Cracovii" znów to spieprzą.
[quote='docent' pid='1325394' dateline='1531905921']
Z moich doswiadczeń sprawa jest prymitywnie prosta - trybuny się zapełniają, jak poziom gry znacząco się podnosi. Tak było już w 3 lidze, aż do pamiętnych awansów -[b] i ustabilizował się na poziomie ok. 14 tysięcy. (...)
Później zepsuli to 'ludzie z miasta' i dobił Majewski: doszliśmy za niego do pzeciętnie 4 tysięcy, i od tego czasu w porywach dochodzi do 8.[/b]
[/quote]
Ty tak na poważnie?
Chodzi niby o te boldy? Jak najpoważniej, skąd to pytanie? Widzę, że kupiłeś sobie etat kontestatora forumowego - odkąd zniknął niejaki Pokuś, Santo i Miszczu dojrzeli z wiekiem (częściowo...), brakowało kogoś takiego: no więc fajnie.
- Edytowany
Kiedy frekwencja ustabilizowała się na poziomie 14 tysięcy?
[quote='pantenorek' pid='1325379' dateline='1531902324']
[quote='cruxuss' pid='1325378' dateline='1531902182']
[quote='sas' pid='1325368' dateline='1531896089']
Lorem IpsumJeżeli z Kurzawą jest faktycznie coś na rzeczy to byłby mega transfer :D
[/quote]
Skąd takie info?
[/quote]
Z bajek mchu i paproci niestety...
[/quote]
Niekoniecznie....W dzisiejszym P.S jest info że Kurzawa być może zagra w ekstraklasie,więc kto wie....Może Janusz się szarpnie ;)
[quote='CP 1906' pid='1325402' dateline='1531906791']
Kiedy frekwencja ustabilizowała się na poziomie 14 tysięcy?
[/quote]
Odkąd zacząłem chodzić na 3 ligę, jeszcze na starym stadionie bez oświetlenia, stale rosła. Po awansie Stawowego - dobijała do 14 tysięcy, może przesadzilem, że ustabilizowała się na tym poziomie, ale regularnie było ponad 10.[size=small] [/size]
Watpię . Na chwilę obecną interesuje się nim cwks - https://www.transfermarkt.pl/pogloski/detail/forum/377
a gdzieś wcześniej czytałem , że również Lech .
- Edytowany
Jakoś sobie nie przypominam regularnie tych 10 tysięcy. W drugiej i trzeciej lidze to może tylko na pamiętnym meczu z Koroną tyle było - na pozostałych (choć może już coś mi umnknęło) raczej nie. A zazwyczaj? Tak rzekłbym stabilnie 5000 ludzi.
W ekstraklasie już co innego - ale też bez szału - na pewno nie 14 tysięcy, na pewno też nie 10 tysięcy. Może 7500 tak średnio (co też potwierdzają Wikipasy).
Zresztą to nie temat na to jak i na personalne docinki ale jak masz jeszcze jakieś to zapraszam na priv.
Wiadomo coś na temat tych testowanych Brazylijczyków ?
[quote='Pasiak94' pid='1325463' dateline='1531915702']
Wiadomo coś na temat tych testowanych Brazylijczyków ?
[/quote]
Prawdopodobnie Tabisz gra na czas, żeby zbić cenę.
W międzyczasie zwiedzają nasz piękny kraj.
Nie wiem czy tylko ja tak zrozumiałem, ale Probierz na konferencji powiedział że Elady jest ostatnim transferem w tym okienku.
[quote='Osmendka' pid='1325476' dateline='1531919693']
Nie wiem czy tylko ja tak zrozumiałem, ale Probierz na konferencji powiedział że Elady jest ostatnim transferem w tym okienku.
[/quote]
Ja tam zrozumiałem, że okienko jest otwarte do końca Sierpnia i wiele się może wydarzyć. Słuchałem "jednym uchem" w pracy, więc mogłem przesłyszeć inną kwestię.
[quote='Osmendka' pid='1325476' dateline='1531919693']
[/quote]
Owszem powiedział ale w sensie że przyszedł jako ostatni a nie ze to ostatni transfer wogole.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)