Jeśli to jest Budzik to faktycznie, prawie spadłem z krzesła, ale bynajmniej nie z radości :(
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Wielki powrót, czyli wracają Żytko z Polczakiem :)
A tak na poważnie, to Budzika na pewno za "wielki powrót" uznać nie można. Zresztą sam jego powrót to jak dla mnie średni pomysł. Zawsze uważałem, że facet kompletnie nie wykorzystał swoich możliwości i talentu, a miał je ogromne. Niestety do tego potrzebna jest praca, praca i jeszcze raz praca, chyba że przy Probierzu przejdzie jakąś metamorfozę i będzie zapie....
Co do Kapustki lub Klicha, to na pewno medialnie byłby to ciekawy ruch, a czy sportowo? Kapustka tak naprawdę na dzień dzisiejszy to cień zawodnika i niewiadoma, ale myślę, że przez parę miesięcy powinien wrócić do formy. Klicha natomiast już dawno nie widziałem, jednak jak był u nas to uważałem podobniej jak w przypadku Budzika, że ogromny talent, ale nie zawsze mu się chce, może przez lata to się zmieniło.
Co nie zmienia faktu, że zarówno Kapustka czy Klich, to faktycznie można by określić jako "wielki powrót", ale szczerze w żaden nie wierzę. Skończy się na Budzińskim :)
Jakis czas temu focus pisal ze nie ma tematu Kapustki.....ale to bylo jakis czas temu?
tak, ale potem go widzielismy na Wielickiej ;) :D
co do formy Klicha bym sie nie martwil, pewny pierwszy sklad w Utrechcie na wiosne
Kapi dyskusyjne, ale zwazywszy ze (chyba) lagi na karierze nie polozyl to brakiem gry bym sie nie martwil
nie zmartwilbym sie powrotem Budzika, choc wielkim bym tego nie okreslal, podobniez spadanie z krzesla nie grozi - w przypadku Klicha czy Kapiego owszem
do tego Hołota i Abbott na trenera napastnikow i jedzieym z ta ligą :P
Kapi najprawdopodobiej będzie w ległej grał :(
"wielki" powrót to pewnie Dawid Nowak :D
Acha, czyli wielkim hitem transferowym ma być powrót Budzika? Teraz rozumiem czemu karnety aż tyle podrożały.
Van der Bizen...
Nie strasz, Dev :)
Vladimir Boljevic
Zapowiada się na zaskakujący powrót do Cracovii.
Twitter/Janekx89
daj Boże, żeby nie był to Budziński...
[quote='dev' pid='1320990' dateline='1529324853']
Van der Bizen...
[/quote]
Fakt, zapomniałem o nim;) Tutaj słowo wielki jest zupełnie na miejscu:)
Idąc tym tropem to może jeszcze Marcin Krzywicki.
Zaraz słynny janekx89 napisze na twitterze i będzie po tajemnicy :P
Ja stawiam na Budzika, ale oczywiście wolałbym Kapustke lub Klicha :D
pisze na razie ze bedzie zaskakujacy :)
Podobno nie Kapustka.
- Edytowany
Milos Kosanovic
Vladimir Boljevic
Saïdi Ntibazonkiza
Mateusz Klich
Bartosz Kapustka
Marcin Budziński
Pawel Jaroszynski
Erik Jendrisek
Giannis Papadopoulos
Koen van der Biezen
Alexandru Suvorov
Rok Straus
Boubacar Dialiba
;)
Może Sreten Sretenović? :D
- Edytowany
Budzik był kilka dni temu w Krakowie. Dostanie podobne pieniądze, co w Australii
27 letni Marcin Budziński (ostatnio Melbourne City FC) jest bardzo bliski powrotu do Cracovii.
twitter konrad kaczmarczyk
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)