Komu służy ten płacz
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Pewnie Twojej najlepszej drużynie 15 lecia -gdzież ona jest ?!
Janekx89 na twitterze:
"Podpisane już wszystko, @KFM_sport nawet ogłosili z tego co widziałem. Wczoraj trenował i dzisiaj. Jutro lub w sobotę ma być jeszcze jakiś transfer Cracovii mocny."
- Edytowany
Chusteczkę? Jesteś dorosły grasz dorosłego a zachowujesz się jak małolat. Czasem to dobrze ale w tym wypadku trzeba wykazać się cierpliwością by potem się nie okazało że pisało się głupoty bez sensu.
Jesteśmy w momencie w którym mamy najlepszego i ostatniego fachowca. Nigdy więcej nie będzie takiej próby. Albo mu się uda albo nikt nie uwierzy w lepsze dni. Trzeba wspierać i cierpliwie czekać na efekty a nie płakać na początku drogi. Albo jesteście z nim albo nie i wtedy nie podpinać się pod sukces
Komu służy ta propaganda?
[quote='SaNtO' pid='1299935' dateline='1516135559']
Chusteczkę? Jesteś dorosły grasz dorosłego a zachowujesz się jak małolat. Czasem to dobrze ale w tym wypadku trzeba wykazać się cierpliwością by potem się nie okazało że pisało się głupoty bez sensu.
Jesteśmy w momencie w którym mamy najlepszego i ostatniego fachowca. Nigdy więcej nie będzie takiej próby. Albo mu się uda albo nikt nie uwierzy w lepsze dni. Trzeba wspierać i cierpliwie czekać na efekty a płakać na początku drogi. Albo jesteście z nim albo nie i wtedy nie podpinać się pod sukces
[/quote]
Nigdy nie zrozumie gościa od 2 meczów w sezonie które przejebaliśmy na wiwat z tą jego najlepszą drużyną i dalej wciskającego wszystkim kit że jest wszystko cacy i piszącego o czyichś głupotach bez sensu.
Obawiam się że tego 80 letniego blamażu te twoje najlepsze drużynki długo nie zmażą choć chciałbym się mylić ale gdyby faktycznie się udało to wtedy podepnę się pod sukces ale nie taki wirtualny i nie bardzo wiem jak to zrobić.
p.s.Jestem kibicem Cracovii a nie trenera i warto o tym pamiętać i nie sądze że po nim będzie Potop !
Jeśli jemu się nie uda to nie zrobi długotrwałego sukcesu nikt. Czym prędzej to zrozumiecie tym lepiej. Jeżeli jesteś kibicem Cracovii to mu kibicuj bo on pracuje na Twoje zadowolenie i wie pierdyliard razy lepiej co robi niż Ty
Pisałem wiele razy że dopóki będzie trenerem Cracovii to będę trzymał kciuki żeby mu się udało ale póki co to jestem bardzo zawiedziony i wręcz rozgoryczony po całej rundzie i po tym blamażu ale rozumie że Ty zmieniłeś zdanie po tym słynnym 1-4 .
Pisze o konkretach i realnej sytuacji a nie o bajkach co by było gdyby albo jak to może być cudownie tylko o tym co jest tu i teraz.
Owszem cały czas liczę że będzie jednak dużo lepiej bo po to przecież MP został ściągnięty ale dopiero wtedy będę chwalił jak faktycznie będzie dużo lepiej na co czekam z niecierpliwością.
" po tych wszystkich ostatnich wydarzeniach cała liga ma nas serdecznie dość i jak sami sobie nie wywalczymy dobrej pozycji w tabeli to nikt nam nie pomoże."
OK, czy to oznacza, że przedtem jak nas nie mieli dość to ktoś nam pomagał? Tak z ciekawości pytam.
Co do stopera - litości, a kto to jest młody perspektywiczny Bochniewicz i dlaczego źle, że do nas nie przyszedł? Na stoperze mamy obok Helika Dytiatiewa, to w tej chwili podstawowa para. Obaj muszą mieć zmienników - na razie to jest Siplak (trochę niski jak na stopera, ale dobrze gra głową) i Deja (czemu miałby być słabszy od Bochniewicza?). Przydałby się kocur za Malarczyka, ale dobrych stoperów jest mało i nie dziwię się, że dopinanie tego transferu trochę trwa. Kupowanie na gwałt byle kogo, żeby ponieść nastroje na forum to absurd.
- Edytowany
Ave Probierz. Może Santo napiszesz nam jakąś litanię do Probierza, żebyśmy mogli się do niego modlić i go wielbić?
- Edytowany
Znajomy widział Tomla Siemienca wieczorem jak odbierał kogoś na Balicach. Wiem tyle, że samolot z Londynu lub Dublina i gość wysoki, niestety nie udało mu się przeczytać nazwiska z kartki.
witaj Frodo, dAWno cię nie było
a wracając do transferów to odsyłam do wywiadu z Probierzem - rozmawiamy jeszcze z dwoma lub trzema piłkarzami, ale nic na siłę
dla mnie to jasny sygnał, że jak przyjdzie jeszcze jeden to będzie dobrze
Wszystkie nicki zapamiętam i na fecie mistrzowskiej będę Was szukał
[quote='SaNtO' pid='1299950' dateline='1516140287']
[/quote]
To nie wątek hokejowy :D :D :D
mam nadzieję, że transfery na ilość by kibic znowu był przez moment zadowolony, miał nadzieję, przeszły do historii. Popatrzcie na ilość trenujących zawodników, jest ich za dużo, bo to rodzi konflikty. Transferowanie zawodnika do klubu musi być przemyślane, muszą przychodzić gracze po prostu lepsi od tych, co się w klubie zasiedzieli. Muszą to być zawodnicy, od których będą młodzi się uczyć.
Piotrek67, derby były przegrane ponieważ nie każdy ciągnął w stronę Cracovii przy Probierzu. Powtarzam, ten mecz przypomniał PP z Zagłębiem. Warto zakończyć temat, mam nadzieje, że to było nasze sportowe dno.
[quote='SaNtO' pid='1299950' dateline='1516140287']
[/quote]
Uwierz że ze szczerego serca będę trzymał kciuki i sam się wystawie do strzału jeżeli do tego dojdzie !
p.s. Gdyby faktycznie tak działało to opowiadanie bajek,klepanie i wychwalanie pod niebiosa też bym chętnie tak robił cały szkopuł w tym że to tak niestety nie działa i wole być realistą ale jak pisałem -trzymam kciuki za powodzenie !
[quote='SaNtO' pid='1299939' dateline='1516137507']
Jeśli jemu się nie uda to nie zrobi długotrwałego sukcesu nikt.
[/quote]
Dobry trener to tylko element układanki. Nie jest powiedziane, że długotrwały sukces jest możliwy przy obecnym zarządzaniu klubem przez Filipiaka i Tabisza.
Piotrek67, ale coś się dzieje. Ściągnięcie takiego zawodnika jak Antek, to już widać ze jest lepiej. Powrót Rakelsa, też jest zadawalający. Jeżeli przyjdzie mocny napastnik, będę szczęśliwy. Będzie to znaczyło, że od kopa trzech zatrudnionych wchodzi bez mrugnięcia okiem do 11-tki.
Zawsze powtarzam, każdy zawodnik jest do pożegnania, byle następca gwarantował polepszenie wyników. To samo dotyczy też trenera :)
I znowu się zgadzamy ! :)
Miłych snów !
[quote='Miszczu2007' pid='1299955' dateline='1516141409']
[quote='SaNtO' pid='1299939' dateline='1516137507']
Jeśli jemu się nie uda to nie zrobi długotrwałego sukcesu nikt.
[/quote]
Dobry trener to tylko element układanki. Nie jest powiedziane, że długotrwały sukces jest możliwy przy obecnym zarządzaniu klubem przez Filipiaka i Tabisza.
[/quote]
Do tego piję. Jeżeli Probierz nie ustawi sobie Filipiaka to nikt tego nie zrobi. Jeżeli Filipiak nie zaufa komuś jak Probierz i nie da wolnej ręki to nikt nie dostanie takiego komfortu. Musimy cierpliwie czekać. Po zimie sądzę że przyjdą pierwsze efekty. Następny sezon to już powinno być to co chce trener w 100%
Jeżeli się nie uda to ja stanę się Astonem który tylko klika lajki za czarnowidztwo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)